ShadoW88 Objavljeno Junij 22, 2007 Objavljeno Junij 22, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: ko bi nekateri vedli kdaj nehat :wallbash: :wallbash: :wallbash:
GREY WOLF Objavljeno Junij 22, 2007 Objavljeno Junij 22, 2007 Evo, za vrhunec je ovemu trotlu na obisk prišla še žena in ena kolegica!!!!!!!!! In zdaj se pogovarjajo, kako so zadnje cajte padle cene ovcam in kozam!!!!!!!!!!! Pa koga kurca to sploh zanima ej?????!!!!! :SS :SS :SS Ja stari, pok ma jajce!!!!!!! Fak ej!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS Vapo pivce za živce .Ti, a ta star smrči?
BC Objavljeno Junij 24, 2007 Objavljeno Junij 24, 2007 :SS degenerirani debili, z neprivezanimi rotvajlerji (in ostalimi nevarnimi oz. agresivnimi/nenaučenimi psi), ki imajo veliko več sreče kot pameti :SS - jebo vam pas mater!
AREA Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 To me pa ze ubija, jebemo mater :headbang: :headbang: Najprej nisem mogo vec kot en mesec skoraj nic zarad natrgane trebusne prepone (hvala bogu ni pruh), potem takoj vnetje sinusov pa antibiotiki (pizda vam materna s tem Hiconcilom, v rit si ga potisnite :SS ) zdaj pa se preden sem sploh priso k sebi takoj spet rana na zelodcu, popizdo bom, naj gre u tri p.m. tako poletje, ze vidim da bo cist isto sranje kot je blo leta 99! Fizicno sem totalno v dreku in se pocutim ko zombi ce me zapusti se psiha bom pa direkt v greznici! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Zdrawc Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 bemo mater, ka glih jaz moram bit dajle na šihtu :SS
Zdrawc Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 ....pa za nagrado še v Francijo zwečer jebo jim mater :SS
minca Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 oooooo fuj :SS lepotec in grdoba(konj) :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ko bi le kateri odprli oči.....
tamikena Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 :headbang: :SS .... da bi se čoln potopil in da bi te tam pustili... :evilgrin: :xx: (ne saj ne,sam tok da k pameti prideš)... :whistle: :004... :whistle: ...
Unknown Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 Učenje za ZADNJI (the one) izpit na tak lep dan... ma če bi bil sam en dan, že od decembra sem mi vlečejo seminarske izpiti, ustni... ni pa ni konca tega sranja. :SS Totalno brez volje do učenja.
minca Objavljeno Junij 25, 2007 Objavljeno Junij 25, 2007 (popravljeno) ooo fuj...kaj se tok sekiram pa žrem....škoda mojih misli in živcev :headbang: sploh ni več tok dober :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS samo še vseen :( :closedeyes: Popravljeno Junij 25, 2007. Popravil minca
KeC Objavljeno Junij 26, 2007 Objavljeno Junij 26, 2007 Ma naj gre u kurac vse skupaj!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Alla Objavljeno Junij 26, 2007 Objavljeno Junij 26, 2007 Daj no KeC, saj doma boš še vedno lahko kadil! :friend1: .) :P
KeC Objavljeno Junij 26, 2007 Objavljeno Junij 26, 2007 Daj no KeC, saj doma boš še vedno lahko kadil! :friend1: .) :P Eh nimajo cigareti nobene veze s tem. Me niti najmanj ne sekira novi zakon ;) Ampak še vseen ostane še en kup drugega sranja. :SS :SS :SS :SS :SS
minca Objavljeno Junij 26, 2007 Objavljeno Junij 26, 2007 (popravljeno) nimajo nobene lepe jakne zame :SS :SS :headbang: alminivšečalpaimamprevelikejoškedasenezapre sej nevem :SS Popravljeno Junij 26, 2007. Popravil minca
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Objavljeno Junij 26, 2007 Pametni zelenci :headbang: sam lomt bo treba začet
Stroj Objavljeno Junij 27, 2007 Objavljeno Junij 27, 2007 Kdo gre budit človeka na dopustu ob 8.00 :headbang: :headbang: :headbang:
Nagaya Objavljeno Junij 27, 2007 Objavljeno Junij 27, 2007 seronji I. na priklopu s Celovške na obovznico pri Acosmos --> "hvala" seronji II. in III. v črnuškem rondoju -->"hvala" seronji IV. na izvozu iz rondoja v smer Črnuče -->"hvala" Seronji V. na krišišču Brnčičeve -->"hvala" še kdo? :angry:
KeC Objavljeno Junij 27, 2007 Objavljeno Junij 27, 2007 Mal počak, da pridem popoldan v lj :winkiss: Ah ja pa zakaj bi bil dananšnji dan kaj drugačen od ostalih :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se