GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 Koji ku..c smo turistična občina.En kup osebkov ,ki ne vedo kaj sami s seboj, klati gor pa dol... pa park plac mi jemljejo.Naj pridejo peš, pa se ne bo nihče sekiral.
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 sm se že ponoč/zgodaj zjutraj dost na :SS (dobesedno)
Saint Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 Ravnokar sem zvedu da so ukinili dve moji MC kartici, ker sem v Tušu plačeval takrat, ko so imeli shackan terminal. Nove dobim šele konec tedna, vsaj upam :headbang: Še dobro da niso tudi kaj dol vzeli, bi moral še za to papirje podpisovat. Sam upam da ji kdaj dobijo pa da se v zaporu pod tušem za milo sklonijo :whistle: . lp Rudi
triler Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 VREME! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS sluzba! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
lilit Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 VREME! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS sluzba! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS se pridružujem :SS
BC Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 givijev ,,nosilec" za kovček :SS :SS dve bogi palčki železa za 50 evr :SS brez kakršnih koli nastavkov :SS :SS kam naj pa ploščo pritrdim? :SS :SS :SS
tamikena Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) :headbang: idijot :SS vreme :SS vse skup... :SS Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil tamikena
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 Ma sej bo, sam pozitivno mislimo .:SS ..:SS ...:SS ....:SS .....:SS ......:SS .......:SS
Nagaya Objavljeno Julij 6, 2007 Objavljeno Julij 6, 2007 Nikar šparat s predlogi in, pa, ter..nikar šparat z vejicami...odvečne vrnemo. Jih lahko prišparate za naslednjič. Vedno se najbolj potrudijo najmanj plačani PRovci. Najbolj kreativni PR spisi vedno priletijo izpod prstov fino plačanih našminkanih zafnanih blontnih frač... in bog ne daj kdaj spelčeker uporabit....
Nagaya Objavljeno Julij 6, 2007 Objavljeno Julij 6, 2007 dons sm en velik sluzavac :headbang: danes? :unsure:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Objavljeno Julij 6, 2007 danes? :unsure: js se vsaj zavedam.. eni se še tega ne :whistle:
Nagaya Objavljeno Julij 6, 2007 Objavljeno Julij 6, 2007 js se vsaj zavedam.. eni se še tega ne :whistle: :grim
tamikena Objavljeno Julij 8, 2007 Objavljeno Julij 8, 2007 :SS ... :headbang: drugič samo vodo... :lol1:
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Objavljeno Julij 8, 2007 Ta tema pa ni nič kaj dobra nasplošno mislim... poglejte si dokumentarec The secret in boste ugotovili, da je to stresanje slabe volje še slabše, probajte iz vsega potegniti kaj lepega in mislite pozitivno ;) ni vrag da se ne bi vse obrnilo na bolje :D :SS ... :headbang: drugič samo vodo... :lol1: se pridružujem :P
AREA Objavljeno Julij 8, 2007 Objavljeno Julij 8, 2007 Spet krci in vrocina...pa to ni vec za nikamor :headbang: :headbang:
minca Objavljeno Julij 9, 2007 Objavljeno Julij 9, 2007 moj po**** lajf :SS :SS :SS :SS :SS :headbang: :cry:
Lobo Objavljeno Julij 9, 2007 Objavljeno Julij 9, 2007 :SS :SS :SS Jebeni seneni nahod! :SS :SS :SS Zgledam kot, da me je Tajson premlatil. :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se