hrčo Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Kaki dan ej!!!! Niti ena sama stvar mi ne rata..... To morš bit fukjen ko.....ma kaj fukjen, za to sploh ni besede..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS Grem raje kr domov. :grim In to me ti vprašuješ??? :eek: :P Si ziher, da greš raje domov? :lol1: hec Pa nea se smili sam sebi .... kaj misliš, da je meni pa z rožicami postlano :nono: :winkiss:
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Prokleti kreteni!!! :SS :SS :SS :SS :SS
ShadoW88 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 bedast dan, bedast filing, hočm spat - ne morem spat :headbang: :headbang:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 :SS :SS :SS :SS si že začela... :lol1:
minca Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) si že začela... :lol1: :grim...in to z razlogom :grim če bi ti to vidu....bi ti tut blo slabo :grim.... Popravljeno September 2, 2007. Popravil minca
Brdaus Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 :grim...in to z razlogom :grim ... in to je? :hmm: Šola? Evo, na to pa še jest :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Za en k**** spanje :SS ... in pa prekleto koleno me še vedno full boli :SS :SS ... pa še enga za pondelk :SS
ShadoW88 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Prvi dan, pa že matematika :headbang: :headbang: :SS
hrčo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Za en k**** spanje :SS ... in pa prekleto koleno me še vedno full boli :SS :SS ... pa še enga za pondelk :SS No zdaj se me je še glavobol polastil :SS Pa še na agleščino morm ..... :krneki:
Furioso Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 No zdaj se me je še glavobol polastil :SS Pa še na agleščino morm ..... :krneki: Kaj si mi z uro naredila???? :P
hrčo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Kaj si mi z uro naredila???? :P Upsssss sory, sploh nisem opazla. Najbrž se je to zgodilo še v na pol spečem stanju :krneki: Kaj pa zdaj :?
minca Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ... in to je? :hmm: Šola? Evo, na to pa še jest :SS :SS :SS :SS :grrr...šola še najmanj....no...tut :SS ampak baba v soboto na plaži v bikinkah :SS :SS :SSupamdanebomnikoltaka
AREA Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Levo zapestje me boli za popizdit, pa glih zaj ko mam dopust...spet bo sla mesečna za fitnes v 3 p.m., vedno ista pesem!!!! :headbang:
hrčo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Faking kurčeva gužva v mestu ..... 45 minut od Bežigrada do Rudnika .... pa sej morš bit nor nooooooo :SS
Einherjar Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Danes naj bi sel switch k stranki, vceraj pa sem dobil napacnega... No ja, kdor dela, tudi gresi.
LUMPKA Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :SS Jebemti glavo :headbang:
soncek9 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Faking kurčeva gužva v mestu ..... 45 minut od Bežigrada do Rudnika .... pa sej morš bit nor nooooooo:SS gužva po Lj je res nora, kaj šele,če padeta dve kapljici dežja, takrat je še hujš :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se