ShadoW88 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BXYgV8Yd4gY :headbang: :headbang: :headbang: :D :headbang: :headbang: :headbang:
Brdaus Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 gužva po Lj je res nora, kaj šele,če padeta dve kapljici dežja, takrat je še hujš :blink: Počakte, da še študentje navalijo :SS
minca Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 bivši mi je dan pokvaru :SS :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: kreten :headbang:
vapotek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 hauajfakinhejtmajselfendevritinkelstu :SS :SS :SS
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :SS treba v šolo it :SS ampak samo za 4ure :whistle: Popravljeno September 6, 2007. Popravil minca
Lobo Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Jebeni Telekom mi že tri tedne popravlja telefonsko linijo. :SS :SS :SS Brez interneta in brez stacionarnega telefona. :SS :SS :SS Zopet v kameni dobi. :SS :SS :SS
maus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tok se bedn počutm v tem blesavem vremenu :SS :headbang:
hrčo Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ma kaj si ti nor, kaki glavobol mam :headbang:
Furioso Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ma kaj si ti nor, kaki glavobol mam :headbang:
AREA Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tak poln sem jeze da bi lahko glave trgal...pa pizda kak je lahko folk tak pokvarjen in egoisticn?????!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Fire Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Se vedno in se kar na sihtu :SS :SS :SS
ShadoW88 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Beda od vseh bed :headbang: :headbang: :headbang:
Lobo Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ma kaj si ti nor, kaki glavobol mam :headbang: Plivadon je boljši, še posebej če prek rukneš ne tri štiri šnopse.
minca Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 mrzlo je :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS
MATjuska Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Dež ... :SS , pa veter in dež ... :SS :SS , pa zopet dež ... :SS :SS :SS . Pa kaj bo tega dežja sploh kdaj konec?!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Tak poln sem jeze da bi lahko glave trgal...pa pizda kak je lahko folk tak pokvarjen in egoisticn?????!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Enako se sprašujem! S to razliko, da sem se v vseh teh letih na pol že naučila, da je vedno več takih, ... pokvarjenih egoistov. Ampak, še vedno pa jih ne razumem. In ne sprejemam! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :( :( :( :( :( :( :(
wind Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 En kurac vse skupaj... :SS :SS :SS
Alla Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 En kurac vse skupaj... :SS :SS :SS Ne čisto vse, definitivno pa moj avto :angry:
Anna Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ma naj gre vse skupaj nekam, pa pravičnost na tem svetu :SS Drugim pomagaš, pol pa sam najslabšo oceno dobiš, na konc pa ugotoviš, da tisti, ki je najmanj znal pa še več kot sam dobi, naj gre nekam :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se