Anna Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Sranje pa ta šiht :SS :SS pol kufer ga mam in to že v ponedeljek zjutraj se začne :headbang: :headbang: :headbang:
zverko Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 u kurac nej gre vse skupi,pa tak blesav lajf :SS :SS :SS :SS
GorazdH Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ob vsej tehnologiji, računalnikih....tone in tone, kupi papirjev za stvari, ki bi morale biti skoraj avtomatske...potrdila za podatke ki so že na vsakem vogalu napisani. berokratska beda :SS
RSTDRIVER Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 :SS a maš kej z želodcem narobe de vsak jutr kozlaš? a maš vsak jutr mačka? pa sej me niti ne briga sam mal hecn sem zdi.....
minca Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) prokletaperoksidnaprasica :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS :angry: :angry: :angry: zdejmiježemallažje Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil minca
AREA Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 jebemomaterpirpizdimaterini....pogodba za 1 leto...zdaj pa sem v tripizdematerine, spet ne bo nic s kreditom...poln kurac ze mam vsega :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: jebemjimpasmaterstemipofukanipogodbamizajebanimicelilajftisfukajosplohenemoresdelatnobenihnacrtovzajajcabijihobesokurbe :krneki:
Bejba22 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ne morem več, vse naj gre nekam pa tak joob :SS :SS :SS : :headbang:
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 še 9,5h pa konc šihta :headbang:
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Zadnje čase tudi men gre bolj na :SS , zdaj pa še slaba napoved za jutri, pa tako sem se veselil ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se