Ice Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Peesda, a je moral dat ponudbo, kreten moronski?! :SS ← ej, ce mi zaupas, kaj potrebujes ti mogoce lahko preskrbim. :) :naughty:
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 ej, ce mi zaupas, kaj potrebujes ti mogoce lahko preskrbim. :) :naughty: ← Na žalost ne moreš... :( Ma bom že... saj sem plačan za to, da rešujem težave v firmi... čeprav bi bilo bolje, da bi se jim predhodno izognil... :wacko: B)
Saint Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Mraz, dež, glava boli od Banditosov, :SS :SS :SS . lp Rudi
alena_bmw Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 sem mislila, da se bom lahko javila v nasmeh... pa ne! včeraj šla nakupovat motoristično opremo: - rokavice 's' premajhen in 'm' prevelik :SS - škornji.. očitno narejeni le za moško nogo :SS - kombinizon pa za :SS :SS lp alena
fifty Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Belo vino :SS ...od Petriča :SS :SS PS: mogoče zato, ker sem ga dva litra :SS :SS :SS
AlterMann Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Belo vino :SS Pa sm ti že 100 X reku; črnga pij, saj... ...po črnem vinu lepše se :SS ...če je pod tabo frišna rjuha.
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 ...če je pod tabo frišna rjuha. Ali pa če imaš bel avto in odprto šipo :lol1: :SS
igralec Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Tale vremenska napoved za prihodnjih 10 dni :o :SS :SS :SS
lojzi Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 (popravljeno) Belo vino :SS ...od Petriča :SS :SS PS: mogoče zato, ker sem ga dva litra :SS :SS :SS ← A od Petrič iz Planine? Po njemu mene ni ankol nč bolelo...še najmanj pa glava :OK: Popravljeno Oktober 10, 2004. Popravil lojzi
fifty Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 A od Petrič iz Planine? Po njemu mene ni ankol nč bolelo...še najmanj pa glava :OK: ← ...ne od Petriča iz Kanomlje. Sej mogoče vino niti ni bilo tako slabo...ampak KOLIČINA :hmm: :ph34r: :xx: :doze: :SS
AlterMann Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 :grrr ni kriva količina. Gotov ga je Silvij delu. Č b ga Saška, pol b blo čist drgač. :P P.S.: (fifty, nkar jima ne prevaji tega .) )
Pervy Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 nenaspan, mačkast in kot vedno - za comp pa delat!!! :SS :SS :SS :SS pa a bo že enkrat mimo to noro obdobje, pol pa še kurčev dež :SS :SS :SS eh ne grem se več :cry:
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 če piješ belega....lulaš belo če piješ črnega....tudi lulaš belo ja klinc pa naj pol vsaj barva v rit ostane :OK:
gebre Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Celo dopoldne mačka okol prenašat :SS, popoldne se pa z matematiko ukvarjat :SS.
.T. Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Včeraj sem bil zaradi spleta okoliščin prisiljen gledat F1 na POP TV = :SS :SS :SS Samo reklame = :SS :SS :SS Ališič je pa kreten na kvadrat = :SS :SS :SS Tadej
.T. Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 (popravljeno) Ker nisem mogel gledat Moto GP sem si povzetek ogledal na Športni sceni :SS :SS :SS Naj se raje preimenuje v nogometno sceno. Najprej je en fuzbaler analiziral tisti gol, pol navijače, pol je prerokoval v naprej, pol je komentiral en gol XY lige, ki so ga zabili v kurčevem Paragvaju, pol je kometniral stadion, pol sta si ga skor z voditeljem pofafala,... Nakladal je 30 minut. Pol so ble reklame, pol rokomet, pol F1, pol spet reklame, in nato celi 2 minuti poročanja o Moto GP, potem še 2 minuti o Barkolan iin konec oddaje. Kreteni. Zakaj dajo zmeri Moto GP na koncu oddaje? Pa sem si že pred časom zaprisegel, da te oddaje ne bom več gledal. Prav mi je. Aja pa :SS :SS :SS :SS Tadej Popravljeno Oktober 11, 2004. Popravil Tadej
fifty Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 ...glava še kar boli in telo je tako šibko. Prekleta pijača, prekleti dež, prekleti ponedeljki, prekleta vlada... :SS :SS :SS
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 čudno praskanje po grlu......pa mraz :SS
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Vomitorium:Nasmeh 2:1 :SS za sobotno pomanjkanje volje :D za sobotno voljo :SS za ponedeljkov štart na šihtu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se