dr.looney Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 prekleti računalnik...da bi mu vse bolhe pocrkale.... če mi še enkrat mrkne ga bom vrgla direkt skozi okno :angry: :angry: :wacko: :wacko: dr.looney :devil:
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 prekleti računalnik...da bi mu vse bolhe pocrkale....če mi še enkrat mrkne ga bom vrgla direkt skozi okno :angry: :angry: :wacko: :wacko: dr.looney :devil: ...ne bolhe :rolleyes: virusi.... :worship: ...mene tudi nekaj glava... :headbang:
dr.looney Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ...ne bolhe :rolleyes: virusi.... :worship: ...mene tudi nekaj glava... :headbang: kmal še tistih ne bo, ko ga bom mahnala s "puharjem" :naughty: :headbang: :angry: dr.looney :devil:
SharpNinja Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 ...mene tudi nekaj glava... :headbang: Men tud neki buta in kljuva v glavi :SS
AlterMann Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 men pa en kurc skoz internet ugaša....
motoristek Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 men pa en kurc skoz internet ugaša.... daj si ga skrajšat... :whistle:
SharpNinja Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Igranje prijaznosti in ustrežljivosti že od jutra :SS :SS :SS ......še dobr d sama sebe ne vidm :SS
soncy Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :SS po snegu smrdi
mačka27 Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 jebeno vreme... :headbang: :headbang: uhhhhh bi ga na g.... :fight1: :cry:
Lobo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Zopet podrti načrti za naslednji teden. Zopet moram popoldan v službo.
Nagaya Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 ojej in ofuj :krneki: ...neokusno kot mesec dni stara plesniva pica.
vapotek Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Ktero tele si je zmislilo pohane šnicle? :SS
Sanda7 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 kolk enga pizdenja za nč :headbang:
Anna Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Ktero tele si je zmislilo pohane šnicle? :SS grajski kuhar z Dunaja, ki je moral visoki gospodi, ki je prišla na obisk pripraviti nekaj posebnega. Ker ni imel na razpolago nič drugega kot staro belo žemljo, malo moke, jajce in kos mesa, se je odločil in najboljše, kar se je dalo pripravil iz tega. Zato še dan danes poznamo pohane oz. Dunajske zrezke! Popravljeno November 15, 2007. Popravil Anna
Anna Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Zopet podrti načrti za naslednji teden. Zopet moram popoldan v službo. Bogi :friend2: :friend1:
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 grajski kuhar z Dunaja, ki je moral visoki gospodi, ki je prišla na obisk pripraviti nekaj posebnega. Ker ni imel na razpolago nič drugega kot staro belo žemljo, malo moje,jajce in kos mesa, se je odločil in najboljše, kar se je dalo pripravil iz tega. Zato še dan danes poznamo pohane oz. Dunajske zrezke! Buče. Pravzaprav je dunajski zrezek specialiteta iz Milana, ki so si jo jodlarji prinesli v Avstrijo. Podobno, kot so "francoski rogljički" oziroma "croissanti" pravzaprav nastali na Dunaju! Toliko za danes o kulinariki. PS: Vse je res.
Anna Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Sedaj pa, da se še jaz spluvam in :SS A mora človek res vse sam naredit, a se res ne da več nikomur nič zaupati????? Ma pol, k je pa že prepozen, pa jaz to v roke dobim, pol se da pa kar rešit :SS :SS :SS !
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Nikoli ne bom razumel, kako so lahko nekateri tak fukjeni, da ure in ure klicarijo na neki pofukani radio in pač ugibajo raznorazne pofukane pizdarije... :slap: Pa kaj je res vse skupaj že tak v kurcu? :SS
ShadoW88 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Dvomi :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se