minca Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 kolca se mi že točno 24 minut :headbang: :headbang: :headbang: ....noče se mi nehat :(
minca Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 kolca se mi že točno 24 minut :headbang: :headbang: :headbang: ....noče se mi nehat :( spet se mi je začel...že tretjič dons :headbang:
gebre Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Meni se je enkrat začelo kolcat v rocku, pa sem doma še kar kolcal. Trajalo je več kot 1h :headbang: . Velike količine popitega piva niso pomagale k rešitvi problema :whistle:
minca Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Meni se je enkrat začelo kolcat v rocku, pa sem doma še kar kolcal. Trajalo je več kot 1h :headbang: . Velike količine popitega piva niso pomagale k rešitvi problema :whistle: mojmu stricu se začne koucat k ful pira popije...pa me je ravno prej klicu, pa me zajebavu, kok pira sm spila....pa še ne bi nč rekla....sam k se mi tok gnusi :SS.... je pa to ena velka jeba, k si ne moreš pomagat :closedeyes: ...ne s cukrom...ne s pitjem vode, ne da bi umes dihu, ne s strašenjem :headbang: :headbang: :closedeyes: ...še vedno se mi....pa vse me že boli :headbang: :headbang: se bojim da bom še izustla kej...
maus Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 dons službena zabava :SS :SS :SS
gebre Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa nej gre vse skupej u kurac :SS :SS :SS :SS :SS
minca Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 niti pou kurca nism vredna :headbang: :headbang: :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Noge me bolijo za pop***** ... še dober, da je take vrste šoping sam 1x na let :wacko:
lasagna Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 bruh ker me bo izvršitelj tožil za lažje (zaenkrat) poškodbe.
gebre Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 3h pisal poročilo za mehaniko :SS. Kot, da ne bi bilo drugega zadosti :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se