ShadoW88 Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 :headbang: :SS :headbang: :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 novo leto nove cene ob polnoči bomo dočakali podražitev bencina :headbang:
hrčo Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Vse me boli :krneki: Po grlu me praska :krneki: Zgaga me peče :krneki:
vapotek Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Vse me boli :krneki: Po grlu me praska :krneki: Zgaga me peče :krneki: Maybe it's a tumor... :P
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 :SS :SS :SS :SS Že takoj po novem letu... :friend1:
hrčo Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Maybe it's a tumor... :P Kok si ti prjazen :nono: Sicer pa vse v današnjem dnevu :SS :SS :SS
Tinchi Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Pocena cev od ogrevanja, posledicno jama na sredi hodnika, mraz v bajti, mrzla voda.... In pa debilna baba od cimra. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :SS :SS :SS :SS :SS
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 :SS na enga ...... ne bom reku........
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Dons je pa mene nekaj želodec zje* :SS No zdej je že boljše :alien1:
Mutika Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Dons je pa mene nekaj želodec zje* :SS No zdej je že boljše :alien1: :friend1: Le tole pomaga ...
AlterMann Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 človk se tko navad, da mu brez želodčnih težav več živeti ni..... :SS
minca Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 sternocleideomasteoideus :headbang: musculus obliqus externus abdominis :headbang: :headbang: :headbang: zakaj se morem to vse učit :headbang: :SS :SS
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) sternocleideomasteoideus :headbang: musculus obliqus externus abdominis :headbang: :headbang: :headbang: zakaj se morem to vse učit :headbang: :SS :SS Zato da na koncu veš kaj je falus :whistle: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil bmwslo
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) sternocleideomasteoideus :headbang: musculus obliqus externus abdominis :headbang: :headbang: :headbang: zakaj se morem to vse učit :headbang: :SS :SS kaj pa hodiš na debilno družboslovno šolo ali faks ali medicino morda... :D Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _Nejkoo_
minca Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Zato da na koncu veš kaj je falus :whistle: vem vem kaj je :grim kaj pa hodiš na debilno družboslovno šolo ali faks ali medicino morda... :D jah....to pač rabim,k če bom hotla delat za kar se šolam :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 vem vem kaj je :grimjah....to pač rabim,k če bom hotla delat za kar se šolam :grim kaj pa se šolaš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se