Pravokotar Objavljeno Oktober 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 ... da ne omenim, da je poslal celo svojo ženo... Če prav zastopim, ti je majster predlagal nekakšno kompenzacijo??
GorazdH Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 kompenzacija da se :SS jest nisem lep ma njo ne bi prvezu niti konju za rep :wacko:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 kompenzacija da se :SS jest nisem lep ma njo ne bi prvezu niti konju za rep :wacko: ← v Mengšu se reče: ".. tok je nah(g)raužna, d' .." ".. je nit z rorcangam nep prju .." ali pa ".. ji še kamna nep u hrbt zah(g)nau .." ali pa ".. raj pasidrek žrem kt no h(g)ledam.." take so res za :SS :SS
pupa Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Ne bi je dirnuo niti sa internetom, kamo li daljinskim upravljaćem :SS :D
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 tolk sm prehlajen, da mi gre kr na :SS
AlterMann Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 K3B4P :SS Mc Donalds rulz.... .)
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 tolk sm prehlajen, da mi gre kr na :SS ← Ma kaki prehlad!!!!!!!!!! Lačn si biu!!!!!!! Spet dež :SS :SS :SS :SS Mraz :SS :SS :SS :SS :SS In zdej nej pa še palačinke pečem......... :SS :SS :SS :SS :SS
Shargo Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Mah qrc, spet sem vseved :SS Tile admini so pa eni cudni tici!
Alla Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Mah qrc, spet sem vseved :SS Tile admini so pa eni cudni tici! ← :devil:
Schultz Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 pol meseca objav šlo rakom žvižgat...za :SS
Manu Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Ja, nekaj zelo "teligentnih" postov je šlo.... :SS :SS :SS p.s. Ampak, nekoč mi je Alla ( :004 ) zatrdila, da imajo vse spravljeno in da ko bomo hotli kakšno knjigo dat vezat, naj nič ne skrbimo. :) To me pomirja. :)
klimbra Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Ja, nekaj zelo "teligentnih" postov je šlo.... :SS :SS :SS p.s. Ampak, nekoč mi je Alla ( :004 ) zatrdila, da imajo vse spravljeno in da ko bomo hotli kakšno knjigo dat vezat, naj nič ne skrbimo. :) To me pomirja. :) ← Jap.....men je tut Allla zatrdila,da............ Joj bolš , da ne veš kaj!!!!!!!!!!!!! Grem nazaj palačinke pečt!!!!!!!!!!!!!
nts Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Sem na dopustu, pa se moram učit :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Palačinka............FRIZBI!!!!!!!!!! Kokkkkkkkkk dobr leti!!!!!! Golobčki bodo SREČNI!!!!!! Bem ti MS......dost za dons,drgač bojo vse golobi pojedl!!!!!!!!! :SS :SS
Thundercat Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 (popravljeno) by pervy v štosih.... http://www.pizdarije.com/slike/media/velika_jajca.mpeg :SS :SS Popravljeno November 8, 2004. Popravil Thundercat
Manu Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 by pervy v štosih.... http://www.pizdarije.com/slike/media/velika_jajca.mpeg :SS :SS ← Mislim! :kva2: Pa člowk je inwalid. :cry:
KeC Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Pokonci sem že od 6:00 zjutraj in kot kaže bom pokonci še naslednjih 24 ur :cry: Se bom mogu zanest na kofein in nikotin da me bota držala pokonci. :kva2: :wacko:
SiR Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Pokonci sem že od 6:00 zjutraj in kot kaže bom pokonci še naslednjih 24 ur :cry: Se bom mogu zanest na kofein in nikotin da me bota držala pokonci. :kva2: :wacko: ← jep, se tipkava tuki ob 4h zjutraj, da vidiva, kako nama gre ... bljak :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Codeine, kje tisti kebap prodajajo??? :kva2:
AlterMann Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 ob 6.15 sem izumil spaček coupe.... :SS (važn je da smo vsi zdrav)
bauca Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Italijanščino pišemo ... :SS :SS
Anubis Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Četrta serija dead lifta ob 8:30. Izzove manjši bruhek...
Kruse Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Zacela sefica z enimi podlimi forami podjebavat :SS :SS :SS :SS :SS Pocaki, pocaki, ze se prides na vrsto (what goes around comes around, ali kako ze pravijo Amiji) Sam k se mi bo pa v firmi enkrat snel, pa nau sam razbita miza pa racunalnik :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se