Einherjar Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 moj bruh na dejstvo, da vceraj nisem imel avtomatskega orozja pri sebi, ker bi lahko pospravil vse klovne v cirkusu z imenom kacje ride... edini problem je, da bi lahko koga zgresil... Debili... sminkirat ob eni najbolj ogabnih cest v sloveniji, namesto da bi se vozili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 bruh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 bruh :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 :SS :SS :SS slab dan še slabše pa moje počutje. Spet sm šu ven iz službe, že 3.letos :SS Koji me bo kurac neki jebal tam :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 človeška fovšija nima meja :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 pa omejenost tud ne :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Prekleti mali kričači in njihovi "nevzgojeni" starši :SS Člov'k še kave ne more v miru spit :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 :SS ..... tko, zdej je pa boljš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 :SS verjetn od kave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Odmeva mi v usesih pa sploh ne vem zakaj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ne me jebat ju3 kr matura :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 SS motoristi........... kreteni na 10000 potenco.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ne me jebat ju3 kr matura :SS :SS zato smo pa mi jutr frej :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 zato smo pa mi jutr frej :yea1: tud tebe to čaka :evilgrin: :whistle: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :SS :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 ma vse naj gre v 3 pm :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 ma vse naj gre v 3 pm :headbang: :headbang: :headbang: Sej bo bolš...dej greva na eno kavico da te pomirim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Glavobol :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Sej bo bolš...dej greva na eno kavico da te pomirim :) ni treba, se znam sama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se