sjeng Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Folk ko špila eno odkritosrčnost.... pa pol hinavijo in se delajo glupe kt da nič ni.... :SS :SS No ja slabe volje zarad takih že ne bomo, škoda preveč časa zarad takih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Zarad mene če je dež, naliv boli me kurac a razmere doma :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa ni čudno da se dogajajo umori na dolenjskem ko živijo taki debili ko moja mat pa foter- jebem jima sve po spisku debila glupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Mulc nehvaležen. Dost si star, da mirno spokaš iz "mama hotela", če ti je tako hudo doma. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 :SS katastrofa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Zarad mene če je dež, naliv boli me kurac a razmere doma :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa ni čudno da se dogajajo umori na dolenjskem ko živijo taki debili ko moja mat pa foter- jebem jima sve po spisku debila glupa Največja njuna napaka........je bilo sproducirat kreaturo tvojega tipa!!!!!!!! ZGUBA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Zarad mene če je dež, naliv boli me kurac a razmere doma :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa ni čudno da se dogajajo umori na dolenjskem ko živijo taki debili ko moja mat pa foter- jebem jima sve po spisku debila glupa temu jz rečem nehvaležn razvajen pamž :evilgrin: odtrgaj popkovnico pa pojdi živet na svoje, šele tko boš spoznal življenje. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Jaz pa vedno dobim krče, ko kdo vozi pred mano 60 tam ko je 90 omejitev, pa da ni možno prehitet. Najhujše pa je ko taki pacijent potem pride v naselje kjer je 50, pa on še naprej vozi 60. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 :SS :SS :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Jaz pa vedno dobim krče, ko kdo vozi pred mano 60 tam ko je 90 omejitev, pa da ni možno prehitet. Najhujše pa je ko taki pacijent potem pride v naselje kjer je 50, pa on še naprej vozi 60. :headbang: jaz več takih fašem ko konstantno vozijo 70 (ni važno ali je naselje ali regjonalka), ne 60! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) jebote šola k vedno na koncu vse zajebem :SS :headbang: Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil tada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Bolečina kot posledica opekline :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Bolečina kot posledica opekline :SS :SS :SS Pa sem ti rekel da pejt v senco B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Pa sem ti rekel da pejt v senco B) Očitno sem ta del preslišala .... ja saj vem, prou mi je :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Zlom gležnja po ze enem zvinu :cry: ....drugic letos....spet bom mel zjebano poletje u pizdo mater :krneki: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 slovensko zdravstvo :SS :SS :SS ki te brez težav v enem dnevu "oropa" za 100€ :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 :SS folk k u zadnji sekuindi naroča, jez k mam organizacijo od qurca in Cave, ker je danes v Beogradu, jez pa tuki, na PCjih. ma za se :cry: sve u pičku materinu.....! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Poštimam izpit, moped, registracijo...čez 10 minut se pa dež uščije in ni nehal do danes :headbang: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 začel minirat na bodoči avtocesti :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 v Koper morm :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se