minca Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 vreme :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 ena pizda je spet Nadaljuj poved II. zaklenila :SS pes ji jajca lizu prov pizda je haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 jebi jo,če jo moreš :naughty: tole vreme je pa prov za kozlat :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 besedo vzamem nazaj.... ipak je ona dobra pizda, ker je že odklenila :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 jebi jo,če jo moreš :naughty: tole vreme je pa prov za kozlat :SS :SS :SS :SS kaj Alter a več ne moreš :naughty: (jebi jo ...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 reva ne upa :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 bolš da se ne igraš s hudičevim repom :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 kot pa s sosedino češpljo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 (popravljeno) ker ti pol gre spodaj na :SS Popravljeno Julij 22, 2008. Popravil doggie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 poln kufer mam vsega :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 3, 2008 Deli Objavljeno Avgust 3, 2008 Fa**** ku**** zalivke na cest .... za las se mi je ratal "zvlečt" :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno Avgust 3, 2008 Deli Objavljeno Avgust 3, 2008 Bom pa še jaz :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 poln kufer mam vsega :SS jst tud ............... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 sem že skoraj pozabil :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 dost mam tega j.... lajfa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) dost mam tega j.... lajfa :SS :friend1: Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) Dan, ko gre vse narobe. :SS Kad krene, krene. :krneki: Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 dost mam tega j.... lajfa :SS depressed vađajna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Naj gre vse skupaj u tri PM. Pa kaka k***eva sezona te je letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 jao, babji firbec :evilgrin: sem mogla tole pogledat :headbang: pa kofe pijem :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 jao, babji firbec :evilgrin: sem mogla tole pogledat :headbang: pa kofe pijem :wacko: SoRči... :D :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Ponedeljek ... :BUA: ... pa nekaj mi "polkne" zopet štrajkajo .. ... jaz pa dela tolko, da se ven ne vidim ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se