Manu Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Tiuš umru od tega kozlanja, Furi.... :huh: :( Čist sem dehidrirana, pa julijane je zmanjkal..... :SS
Rude Boy Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 julijana d.o.o. v stečaju :SS
ajgor the mad dog Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Čist sem dehidrirana, pa julijane je zmanjkal..... :SS ← :lol1: :lol1: :SS
Alla Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Patetična globoka čustvena navezanost na kup pleha in plastike :SS ......in take simptome ma kar precej pacientov :doze: :SS :SS Alla P.S. In pol men folk govori, da naj začnem živet :doze:
gebre Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Patetična globoka čustvena navezanost na kup pleha in plastike :SS ......in take simptome ma kar precej pacientov :doze: :SS :SS ← Vsakomur svoje :grim . Današnje vreme :SS
SiR Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Patetična globoka čustvena navezanost na kup pleha in plastike :SS ......in take simptome ma kar precej pacientov :doze: :SS :SS P.S. In pol men folk govori, da naj začnem živet :doze: dopovedujejo ti, da si kupi motor :) jst kozlam od samga navdušenja nad zadnjimi dnevi :SS :SS če je kdo opazil - tole zgoraj je supersportsko, SuperSport, SS kozlanje --> :SS
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Prekleta kriza :SS :SS :SS A misl ta luna ze crknt zaenkrat :kva2: :rtfm: :fight2: :SS :rtfm: Dost mam.... :cry:
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 ...dopovedujejo ti, da si kupi motor :).... S tem ni cisto nic narabe.... Problem je, kaj s tem motorjem naredis..... luna :SS
gebre Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Zakaj takrat, ko sem najbolj zmatran ne morem zaspat :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 :SS :SS na vcerajsnje in predvcerajsnje avtobusno transportiranje na siht. ZAKAAAAAAAAJ??? Glede danasnjega transporta pa v nasmesku :)
bubamara Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 pa to ni res, kako se lahk folk tolk dere na druge sploh :SS :SS pa še joka vmes ( tega pa ne prenesem...izsiljevanje :SS) :SS :SS :SS
Furioso Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 :SS ← :kva2: :kva2: :SS :afro1:
motoristek Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 (popravljeno) moram se skozlati :devil: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno December 3, 2004. Popravil motoristek
klimbra Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 :SS :SS Župca ni čist ratala.....bem ti turški paradajz.....je kisu k :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 pi*da na 8. mestu sem :SS ← Kwa se pa ti prtožuješ......a veš kje sem šele jaz...... res za :SS :SS :SS :SS :SS
Zok Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 :kva2: :kva2: :SS :afro1: ← u jebemti, najbolj nasmejan pokozlanec sem... :blink:
dr.looney Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 :cry: :cry: :cry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :cry: :cry: :SS :SS :SS dr.looney :devil:
gebre Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Beda od večera...slaba muska, dva kolega omagala že preden se je vse skupaj začelo, en kolega se je skoraj stepel z varnostnikoma(ni dosti manjkalo, da ga nista razbila), da ne omenjam, da je simpatija cel večer plesala z drugim(go figure), pa še nabil se ga nismo pošteno... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 :SS za kozlat :SS sanjal, da so mi ukradli motor :cry: :xx: :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se