AlterMann Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 v dobrih starih časih... ← :grim
Manu Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 :grim ← Jeah..... :004 Tejkini dobri stari časi :wub: B) so tut naši dobri stari časi.... :wub: :) Jej, jej, jej... ko sem bil jast še mlad, je blo čist drgač.... :afro1:
klimbra Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 Jej, jej, jej... ko sem bil jast še mlad, je blo čist drgač.... :afro1: ← Tole bi bl zame....pa Alterja velal......ne pa zate....."Pionirka"!!!!!!!!
AlterMann Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 Jej, jej, jej... ko sem bil jast še mlad, je blo čist drgač.... :afro1: ← Ja sam se barem naživeo.... :P
Manu Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 Ja sam se barem naživeo.... :P ← A misleš umret pred smrtjo al kaj? :o :wacko: :kva2: :004
Black Knight Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 Na šihtu sm skor dušo spustu :( ...rock'n'roll na pošti se je začel :SS :SS :SS ... Pa še na planu dela ugotovil, da sm od 13 do 31 dec. sam dva dni frej :cry: :cry: ...
Zok Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 jebes miklavza, bozicka, dedka mraza in ostale pedercine. <_<
lina Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 Bajta je prazna...preden so šli pa niso pozabili zapreti gretja--banda brezobrazna....mraz kot v sibiriji. :SS
Pervy Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 pivo ni več tako dobro odvajalo kot včasih. sem zaprt pa ne pomaga klasični recept (pijanka) :SS bemti ko balon sem :SS a mogoče jaegermaister zapira? :blink:
fifty Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 Počena pipca na sodčku za vino! jebemti! :SS :SS :SS
fifty Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 Zimsko oživljanje motorja - zasmodil sem vse štiri (kakopak) dimnike. Na prvi krivini so VIJOLČASTI. :SS :SS :SS
Black Knight Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 Nič ni bilo od včerajšnjega popivanja v Ortu...me je spet ful buča bolela...jebemti migreno :SS :SS :SS ...
.T. Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Vožnja v službo brez gretja. Pred mano je vozil en star Mercedes diesel in je tko smrdel, da sem se skor zadušil, pol sem moral pa ventilator ugasnt. :SS :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Dejstvo, da je mal premrzlo za moje poletne rokavice - pridem na siht pa se pol ure ne morem tipkat... Prsti k da bi bili iz lesa...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 :SS :SS JEBEM MATER PROKLETI SKORUMPIRANI BANDI SLOVENSKI !!! :SS :SS DA BI CRKNLI VSI POFUKANI POLITIKI Z ZAVAROVALNICAMI VRED :SS :SS :SS Matr sm jezen da bi poču koga :SS :SS :B :SS prvi politik ali zavarovalničar, ki se na cesti ubije se grem na pogreb smejat !!! :devil: :kva2: :SS
Einherjar Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Star akumulator v motorju in temperature pod 0 :BUA: :BUA: :BUA: poletne rokavice in temperature pod 0 :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 :grim :grim a mau zebe ein? :grim .....sej ti ne privoscim :004 ..... :grim
Ervina Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Star akumulator v motorju in temperature pod 0 :BUA: :BUA: :BUA: poletne rokavice in temperature pod 0 :SS :SS :SS ← Piši Dedku mrazu, Božičku... naslove imaš. O:-) Izbrisane teme na MS :SS :SS
gebre Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Star akumulator v motorju in temperature pod 0 ← Se pridružujem in zraven dodajam še žensko "logiko", da gre dat v avto, za čez zimo, star in na pol prazen akumulator. Zdajle, ko sem pa hotel po board na servis je pa avto samo zakašljov :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS . :SS
SiR Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Piši Dedku mrazu, Božičku... naslove imaš. O:-) Izbrisane teme na MS :SS :SS ← Semle notri lahko skozlate svoje božične želje :) že bruham, svoje najbolj skrivne željice :devil: :SS (da bi lohk najbolj seksi praprapravnukinjo od Božička nabrisal, seveda v njenem erotičnem rdečem perilu :devil: )
gebre Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Izbrisane teme na MS :SS :SS ← Imam "filing", da pa le niso bile zbrisane :) .
Einherjar Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 :grim :grim a mau zebe ein? :grim .....sej ti ne privoscim :004 ..... :grim ← Ne, da zebe... samo prstov ne morem premikat, pa se jakne ne slect, ker nimam moci :) Dost zalostno ne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se