Špilferderber Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 pepe si je avatarja sprememnil.. ni sicer za kozlat, je pa prejšnji bil hudo prepoznaven.. pepe, :grrr :SS kar tako, da obrnemo peristaltiko..
.T. Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Jutri imamo službeno prednovoletno žurko. Že štiri leta ista klasika: Gostilna šestica :SS :SS :SS Drago :SS :SS :SS Predno greš, moraš doma pojest kosilo :SS :SS :SS , da nisi že ob 22-tih lačen Špila ista skupina kot zadnja štiri leta :SS :SS :SS Ista skupina špila v decmebru vsak večer - so predstavljate kolk bodo spet apatični :SS :SS :SS Skupina sploh ni prava skupina, apmak kitara, bas kitara, pevka in ritem mašina :SS :SS :SS Spet bomo tako kot vsako leto poslušali: Umoran, Vino na usnama, Mi smo za ples (u je e!), Djevojka sa sela, Diri diri donda, Nadalina muti jaja, Kdo bo meni zizike majal,.. :SS :SS :SS :SS :SS Letos bodo mogoče uvedli nov komad Brizgalna brizga in Marinka :SS :SS :SS OH MY GOD!!! Od sodelavk, gredo pa itak same stare kavke 50 +++ Tadej :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 in kdo te sili, da greš :hmm:
Jurij Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Kolokvij čez 1h09min, učil celih 23min ostalo pa surfal, bluzil, pil, spal... do zdajle je bilo :D , zdej je pa :SS
.T. Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 in kdo te sili, da greš :hmm: ← Ej verjemi, da sem naredil vse, da mi ne bi bilo treba it, pa mi ni ratal :SS :SS :SS
Funakoshi Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Kolokvij čez 1h09min, učil celih 23min ostalo pa surfal, bluzil, pil, spal... do zdajle je bilo :D , zdej je pa :SS ← Men pa je ratal. :naughty: Lani je blo tok bedn :SS , k si reku, zato pa letos Funakoshija ne bo v 6ici. :ph34r:
Funakoshi Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Povrh vsega pa res pridejo sam še stare kavke. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
lasagna Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Kdo se je spomnu betonske teglce prestavljat po ulici. Avtopilot je direkt gor parkiral. Še mal pa bo avto ratal stritfajtr.
Nagaya Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Ej verjemi, da sem naredil vse, da mi ne bi bilo treba it, pa mi ni ratal :SS :SS :SS ← hmm.....in na konc preprosto ne gres......what's the big deal? :blink:
.T. Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 hmm.....in na konc preprosto ne gres......what's the big deal? :blink: ← Na žalost ni tko enostavno :SS :SS :SS :SS :SS Tadej
Nagaya Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Na žalost ni tko enostavno :SS :SS :SS :SS :SS Tadej ← je..pač ne greš...konc.....razen če gre za kako blazno poslovno pomembno srečanje na katerem se dogaja lobiranje od katerega je odvisna tvoja poslovna kariera v naslednjih 4 letih....
.T. Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 je..pač ne greš...konc.....razen če gre za kako blazno poslovno pomembno srečanje na katerem se dogaja lobiranje od katerega je odvisna tvoja poslovna kariera v naslednjih 4 letih.... ← mlačno .....
Rude Boy Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 enim javnim uslužbencem, ki to morajo biti po befelu župana 24 ur na dan, pa jim je kar novoletno žurko odpovedal ! se ne spodobi !? za javne uslužbence namreč da kar tako pred novim letom malo feštajo ! :blink: :SS i on mi glumi nekakvog liberalca ?!?! :SS
gebre Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 (popravljeno) Danes je zadnji četrtek, ko se še, da občinske teste pisat. Naslednja možnost je šele po praznikih, jest pa imam rojstni dan to soboto :SS :SS :SS kurc pa državne službe :SS :SS :SS :SS :SS , matr se majo fajn :SS :SS :SS :SS Popravljeno December 16, 2004. Popravil gebre
gebre Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Aja, pa seveda je ravno danes treba narediti seminarsko nalogo :SS
Einherjar Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Prodajniki, ki hocejo podatke v tabelcah, medtem ko moram jaz rocno skripte laufat, da dobim zeljene podatke... Fucking suit and tie wearers... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
gebre Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Sredi seminarske mi je zaštekalo oz. zmanjkalo gradiva :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 Te tišči lulat.....pa te ne spustijo na WC,ker nisi nič naročil :SS :SS :SS :SS :SS :SS Madona....kuko nej pijem,če me pa scat.....bom že pol...... Maček suks a lottttttttt
Jurij Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 klimbra, dobr da nis v Baksuza (meni :SS ) probu it toaletat... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se