Ervina Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) Ne znam več mejlov pošiljat. :SS Pa prehlajena sem. :SS Pa na neumna vprašanja moram odgovore pisat. :SS Sej odgovor bo pa... :devil: Popravljeno December 22, 2004. Popravil Ervina
Špilferderber Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 da malo pobruham tole moto-abstinenco.. mater, to ni človeško :SS
Einherjar Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) Torej isce se crna Nokia s stevilka xxxxxxxxx :blink: Aja tole niso Mali oglasi.... ← A je mozno da si pri nas v klubu pustil? Popravljeno December 22, 2004. Popravil SymRu
Zok Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Pa na neumna vprašanja moram odgovore pisat. ← there are no stupid questions, just stupid people. :)
Vale Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Spet bom do poznega v službi :SS
Kruse Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Ne znam več mejlov pošiljat. :SS Znas, znas :devil: A je mozno da si pri nas v klubu pustil? Pomoje da ne....Stevilka je nedosegljiva, tko da ..... Vse cifre.... Moj "litl blek buk"..... :cry: Ma to je prou za :SS
Vale Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Dopust za naslednji teden je šel k vragu :SS ... vikend v SGju tudi :SS ... pa še vedno sem v službi :SS ... men se res kozla :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Wobewt Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: ....s šestilom v oko :angry: ...podgana zahrbtna :fight2: :fight2: :SS ← Vem. B)
Black Knight Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) Bemti bronhitis :SS :SS :SS ... Mogoče mi bo pa clo ratal nehat kadit :hmm: ... Popravljeno December 23, 2004. Popravil Black Knight
Špilferderber Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Bemti bronhitis :SS :SS :SS ... Mogoče mi bo pa clo ratal nehat kadit :hmm: ... ← ti jaz odgovorim? hint: :grrr
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Mogoče mi bo pa clo ratal nehat kadit :hmm: ... ← poskusi. lazje je kot pravijo. .)
GorazdH Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 sektašenje nekaterih :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 poskusi. lazje je kot pravijo. .) ← zok, iz prve roke (pa ne, da bi komu upanje jemal): :grrr :grrr :grrr
.T. Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) :SS :SS :SS :SS Prisegam, da ne bom več hodil domov ob 2, če moram pol ob 6 vstati... :SS :SS :SS Tadej Popravljeno December 23, 2004. Popravil Tadej
Manu Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 sektašenje nekaterih :SS :SS :SS ← Se strinjam. :yea2: Sekta vzvišenih snobov. :SS
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 zok, iz prve roke (pa ne, da bi komu upanje jemal): :grrr :grrr :grrr ← it prve roke (pa tudi upanje s tem dajem): :grim :grim :grim :P 9 mescev sem kadil, imel sem postavljeno mejo skatlo na dan (cesar se pa najveckrat nisem drzal), v treh dneh sem zmanjsal iz ene skatle na dva cigareta dnevno, zdaj imam postavljeno mejo 2 cigareta, ki pa je v 3h tednih se nisem prestopil, le 3x sem jo dosegel, skadim namrec do 3, 4 cigarete tedensko. ko si enkrat na tem, te ma vcasih da si prizges cigaret, ko si ga prizges pa ti postane ogaben, in ko ga skadis do konca, mas cigaretov vrh glave. sj gre, sam motivacijo mors met - vsaj na zacetku. :) sm si pa vcasih govoru d ko bom mel punco k ne kadi, d bom nehu kadit. ok, spoznam eno k ni kadila, sm reku zaj bom pa nehu kadit, pa ona rece "js sm pa glih cigarete kupla..." "ka ti kadis?" "ne, bom pa zdaj zacela..." :lol1: :lol1: :lol1: :devil:
SONCE Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 ...sm reku zaj bom pa nehu kadit, pa ona rece "js sm pa glih cigarete kupla..." "ka ti kadis?" "ne, bom pa zdaj zacela..." :lol1: :lol1: :lol1: :devil: ← Ne verjamem. :grrr To bi bil že višek idiotizma^3 :SS
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Ne verjamem. :grrr To bi bil že višek idiotizma^3 :SS ← saj je. :SS :SS
KeC Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Pismo od sodnika za prekrške 4 pike pa 70.000 :SS Ni šansi, že printam pritožbo!
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Pismo od sodnika za prekrške 4 pike pa 70.000 :SS Ni šansi, že printam pritožbo! ← Iz kje.....PM!!!!!!!!!!!.....mislm,ker sodnik
SONCE Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Kadar je udeleženec v prometni nesreči policaj, (verižno trčenje na gorenjki) naši vrli organi takoj najdejo razlog, da policist pa že ne more biti kriv za to, da je sesipal avto. :SS Sledi ovadba zoper DARS. :OK: Če je le to način, da se uredijo prometne razmere pri nas, upam na čim več razbitih policijskih vozil. :SS Naš sistem je za .... :SS :SS :SS
Fabo Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Za bruhat so ogabni tisti ki so ga ustvarl... :SS
Leteči Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Zima :SS Mraz :SS :SS MAter pa ta moto sezona se mi zdi vsak dan bolj oddaljena
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se