Manu Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Žejna. :blink: Čist suha usta mam. :SS Pa nobene cedevite nikjer. :SS :wacko:
kat Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Beden december :SS najprej 14 dni garaš, zato da lohka naslednih 14 dni obležiš v postelji :cry: in to zaradi neke glupe kašljajoče žlahte ki jo vidiš 1 x na leto na glupih decemberskih familjarnih rejunijonih, pa še takrat se mora sliniti po t mali da jo lohka zajebe za nasledni mesec. :SS :SS :SS Definitivno se bomo šli voodu za novo leto :devil:
SiR Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 :yea1: Definitivno se bomo šli voodu za novo leto :devil: ok .. .sej če so se velik slinli, je kak košček še ostal kje sline ... pa jo lahk zamešaš v tist vosek za lutko naredit :) jaz pa :SS dons zato, ... ker ... zakaj že? ... fak ... nimam razloga, pravzaprav :) ok, lahk vomitiram zato, ker je vse skupaj tolk bloody perfect, da sm že skor sladkorno fasal :) :SS :yea2:
cvetoo Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 :yea1: ok, lahk vomitiram zato, ker je vse skupaj tolk bloody perfect, da sm že skor sladkorno fasal :) :SS :yea2: ← OK, samo še danes in jutri potrpeti, potem pa parkrat :friend2: in :004 , pa nekaj raket, pa bo vse po starem. :SS :SS
fifty Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Kuhano vino na prazen želodec! :SS :SS :SS
kat Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Upoštevala domače antiprehladne motosvetove nasvete in ubodla kuro z vročim šnopsom in medom :wacko: , zdej me pa še tikva boli :blink: :angry: ... skratka čist za :SS :SS :SS
Manu Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Kuhano vino na prazen želodec! :SS :SS :SS ← :photo: :photo: :photo: p.s. Sem mislila, da si do kočerje samo tri kave in en čaj danes spil. O:-) :devil: :D
fifty Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 :photo: :photo: :photo: p.s. Sem mislila, da si do kočerje samo tri kave in en čaj danes spil. O:-) :devil: :D ← :SS :SS :SS
dašenka Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 :SS ← ??? WTF ??? ti skoz samo :SS Daj razloži malo, da lahko še drugi.. Sicer pa, isto kot BC: :SS :SS :SS Grlo, nos, bacili,... :SS :SS :SS El BArto
Fabo Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 Samo to :SS najbrz pomeni da je vse samo za bruhat... :naughty:
AlterMann Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 :SS ← Zelo nazorna obrazložitev. .)
Manu Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 El BArto ← Dašenka je v resnici ElBarto? :kva2:
Zok Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 Dašenka je v resnici ElBarto? :kva2: ← v bistvu ja. kolk vem, sta eno. :wub: :)
Vale Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 MORM SE SKOZLAT ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Da te lahko nekdo pa tako gnjavi :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Fuj :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
KeC Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 Seveda ravno danes ko štepam še zadnje stvari v službi mi Windowsi že na začetku odpovejo. :SS :SS :SS :SS :SS :SS Po 2 urah mučenja mi je končno uspelo zadevo usposobit.
motoristek Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 Alko v kurcu :SS :alien1: ...samo danes ga pa še bom :grim
Manu Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 (popravljeno) Alko v kurcu :SS :alien1: ... ← Kako si ga pa spravu not? :blink: :kva2: Pa če je kej bolelo... :? Drugič ga raje v usta zlivaj.... :) Aja, pozabla : :SS kar za jutri zjutraj že, za vsak slučaj... :xx: Popravljeno December 31, 2004. Popravil Manu
mrki Objavljeno December 31, 2004 Opozori Objavljeno December 31, 2004 :SS Ena pra____ca mi je spizdla 2x vožene dile! In to take, da sem zanje celo leto veze vlekel, da sem jih iz racing servisa dobu. Prvo polovico frej tedna je scal, zdej , ko je pa mraz pa trdo, se pa lahko po riti dol vozim. :fight2: :nono: :SS
batzajla Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 :SS bomo jutr :grim ← kot da bi vedel... :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se