niet Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) Če se kdo zanima zanjo, gre lahko z mano na freetour smer Mercator-ZD Metelkova-stare vojašnice. Ne rabim. Delam tam zraven in vem kako je s tem. Mislim da bi bilo bolje (in ceneje), ce bi nasa drzava uvozila tono heroina iz Makedonije in ga lepo razdelila med registrirane narkomane. Nic vec "dealerjev". Nic vec slabe robe. Nic vec kriminala, ki izhaja iz pridobivanja $$$ za dozo. Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil niet
C( o )( o )L Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 vse... :SS ← halo dečva, kako obnašanje je pa to? bi lahko dala mogoče kakšen bolj poglobljen, dolgovezen odgovor, prosim? da vidimo, če maš kakšne argument, da bi se še mi s tabo strinjali... :unsure:
Ervina Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 halo dečva, kako obnašanje je pa to? bi lahko dala mogoče kakšen bolj poglobljen, dolgovezen odgovor, prosim? da vidimo, če maš kakšne argument, da bi se še mi s tabo strinjali... :unsure: ← Pubec! Ne provociraj! :devil: Vaši ''učinki''. :SS :SS
C( o )( o )L Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Pubec! Ne provociraj! :devil: Vaši ''učinki''. :SS :SS ← jaz pa tebe sploh ne upam provocirat, se kr stresem ko na to pomislim, pa če bi me še slučajno kje v roke dobila, te pa vem, da bi blo hudo, tak da jaz že nisem taki, hočem pa da majo tile odgovori na tem forumu tud kak smisel, pri tvojem kratkovezenju si je pa težko neko sliko ustvarit o tem kaj hočeš povedat, tak da še enkrat prosim, da si daš malo duška in nam razložiš! .)
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 pa še to je za :SS danes... so me že na zgodaj zjutraj vrgli iz postelje zaradi te "šokantne" novice v svetu sladkornih bolnikov...kot da diabetikom in ostalim ni jasno, da so vsi proizvajalci prisiljeni poceniti svoje izdelke če hočejo sploh kaj prodati.... šokantna novica
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 pred uro in nekaj cajta spet mel privilegij občudovat veleuma Žlendra na TV z njegovimi briljantnimi idejami. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
HHV Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Pri plači dobil celih 13.243 Sit bruto nagrade. Ergo celih 8.800 Sit za 3 mesečno zajebavanje in reševanje nesposobnih riti v upravi. :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 :SS :SS :SS :SS ← Sedaj pa probaj z rupurutom :grim
pirrulz Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Sedaj pa probaj z rupurutom :grim ← Nope. Rutacid - mnogo bolje.
Vale Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Nope. Rutacid - mnogo bolje. ← A morš zmer bit tok pameten :fight2: :fight2: ;)
pirrulz Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 A morš zmer bit tok pameten :fight2: :fight2: ;) ← Če pa je res. :P
Einherjar Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 A morš zmer bit tok pameten :fight2: :fight2: ;) ← Hmm.. pa ne da te moti, da nekdo enako odgovarja kot ti?
SHARKi Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 A morš zmer bit tok pameten :fight2: :fight2: ;) ← nehi ropotat k te bom porezal :lol1: :lol1:
SHARKi Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 :topic: :angry2: ← tale redkobesdnost mi gre na kozlanje Alla :SS :SS
Vale Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Hmm.. pa ne da te moti, da nekdo enako odgovarja kot ti? ← Mene ne moti prav nič :grrr :grrr Sorry Alla :oops:
SiR Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 no vomitirikiki today ampak enga provizorichnga lohk :SS
pirrulz Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 glede na to, da je petek, pa da je samo še ene tri pa pol ure do konca šihta, mislim, da bom tudi jaz samo en bruh opravu: :SS
.T. Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Tadej - če bi striptiz plesala na motozboru bi bla pa "ful dobra bejba"? ← Čaki, da jo vidiš v živo od blizu. Ja čist za :SS :SS :SS :SS :SS :SS Tko, da opcija z dobro bejbo odpade. Tadej
gebre Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Najprej potres seveda nič čutil, potem se je v bližnjem lokalu užgal dimnik, pi**a kam pa bomo šli 6. uro. Na srečo ni bilo nič hujšega in je bil lokal kmalu odprt. Ob 16.00 pridem domov, pokličem sošolko, če lahko posodi zvezek za zgodovino, šel na pošto fotokopirat, čakal seveda 20 min. Sedaj se moram pa za povrh še 2h učit zgodovino. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
jax Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Oky, imena bom raje izpustil, ker niso važna in jih tudi ni potrebno omenjati... Profesor z moje šole, je bil prijet, ker je svojo ženo večkrat udaril po glavi s kladivom! Ženska je v kritičnem stanju, on je pa že v Polju. Vsaj tako pravijo časopisi... :wacko: Mene sicer ni učil, ampak vseeno. Da človek s takim stanjem pooučuje :eek: Za :SS :SS :SS
elbarto Objavljeno Januar 14, 2005 Opozori Objavljeno Januar 14, 2005 Ni čudno, če uči tako mladino, da se tipu spelje :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se