Furioso Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 preko kurca preveden članek nekoga, ki je sposben občutno več.....prokleti petelini :angry2: ......hormonski neuranovešenci :angry2: ......adolescentni duvači :angry2: ....... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 ...naj jih bes plenta, pa koklja brcne! :angry: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 kompliciranje... :SS :SS :SS ... kateremu tudi sam včasih podležem... :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 nezmostnost branja sporocil o napaki. Ah....kje je Darwin ? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 glavobolja :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 nezmostnost branja sporocil o napaki. Ah....kje je Darwin ? :glare: ← del Darwina živi v tebi ;) jaz pa :SS :SS :SS zarad prevodov in zarad tega, k me je štihnil gornji levi hrbet ... :SS :SS :SS mamicu mu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 tečna sm :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 nov šolski urnik k je tok katastrofaln da so kr nm solze v oči stople k smo ga vidl :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Sej ne vem a bi joku, vrisku al bruhu...bom kr bruhu... pogled na domačo stran fakultete/urnik predavanj za naprej (2.semester) :SS ne morš se zment za delat, ne morš se zment za pit ne morš se zment za trenirat nej gre vse skup u vomitorium! (lepa slovensko latinska kletvica.. :hmm: ) :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Kondicija- :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Kondicija- :SS :SS ← Mal več fitnesa pa bo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Mal več fitnesa pa bo :devil: ← :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Imperator Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Danes siht bljak..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Še sveče ne moreš na pokopališču v miru prižgati... To pa je tako, če živiš na ''selu''. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 Pes mi je strgal sedež na motorju :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 Številka trenutno ni dosegljiva.................. :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 Snoči popil kar neki alkota na prazen želodec, tko da danes skozlam vse kar pojem oz. popijem :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 pondelk :SS pa še 24.1 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 meni je tudi slabo. :SS :SS :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Želel sem jo še bolj sem jo želel in sedaj mi ostane samo :SS :SS :SS :SS :SS :SS Prekleta rižota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Pundelk :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Pes mi je strgal sedež na motorju :SS :SS ← kontaktiraj HHV-ja.. mislim, da bi ti lahko izdal predračun :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se