AREA Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Hotli menjat avto staro za novo ko je akcija pri Kolmaniču pa so ga tak ocenli da malo sfalilo za polog :devil: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 :SS Celi dan :SS :SS zdajle prišel iz službe :SS Jutri se še oglasim :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Jutri se še oglasim :SS ← Ni treba! :devil: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ni treba! :devil: :004 ← :oops: :devil: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 :oops: :devil: :SS ← A si kej toplega popiw, da tje slabo? :eek: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 A si kej toplega popiw, da tje slabo? :eek: :friend1: ← Nič jedel :SS Nič pil :SS Garal do 20h :SS Nič seksal :SS no to še ne vem ziher :oops: In jutri delam :SS Danes nisem šel na fitnes :SS tudi jutri ne :SS Kaj ti naj še napišem :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Kaj ti naj še napišem :love1: ← Še dobr, da si žiw. :friend1: Drš se! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Opet nočni šiht :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Budilka, zdaj, ob dveh in dvajset, ko se počasi iz službe spravljam. :? :? :? :? Za :SS , kako je enim fajn, spat do popoldneva. :rolleyes: ← Drugim je fajn zgodaj iz službe hodit :devil: Čuden dan ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Jutri sobota pa zjutraj na šiht :SS namesto poležavanja doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 hudo zaspan :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Danes začnem še samo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Danes začnem še samo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← A si spet prevroč kakaw ruknu? :? Ma, dej no.... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 A si spet prevroč kakaw ruknu? :? Ma, dej no.... :friend1: ← Ma pejt spat raje. Premalo spanja in pol je pa vse drugo krivo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Mraz :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) excuse me i'm barfing :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 ful nagrawžne&odvratne :SS debeluhinje, zarad katerih člowk bremza s kamionom samo iz enga razloga: čiščenje mastne svinjarije po ceti bi trajalo predolgo :SS fujkakšnagrdaprasicapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) :slap: :slap: Pa res. :grim p.s. Na debelo narezana mortadela :SS :SS :SS p.p.s. Ups, skor pozabla.... včasih mi grejo na :SS tudi zelo aktivne kraljice na poljub.netu v temi ona/ona...... Ampak ne preveč. :) :lol1: Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Pozabla prej povečat :) : Ups, skor pozabla.... včasih mi grejo na :SS tudi zelo aktivne "kraljice" na poljub.netu v temi ona/ona...... Ampak ne preveč. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Čist odvisno od tvoje osnovne plače.... če je le ta miljon je to 70.000. Ampak pri miljonu, se ti čist :SS za teh 70.000 :P A eni majo miljon place :blink: :P Zdej mi res samo se ven leti :SS :SS :SS :SS :SS Pa se procent je od bruto.... Eh :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Auč me boli hrbet... :hmm: pa menda ne od ležanja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 A si spet prevroč kakaw ruknu? :? Ma, dej no.... :friend1: ← Sem že dober :yes: samo, da mi do ponedeljka ne bo treba v službo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Sem že dober :yes: samo, da mi do ponedeljka ne bo treba v službo :SS ← Kaj a ni lepo delat čez vikend :whistle: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Kaj a ni lepo delat čez vikend :whistle: :devil: ← Ja ja od 7- 19h :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se