Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Zmanjkalo elektrike :SS :SS . Ne vem kaj so včasih delali brez elektike, ampak zdaj vsaj vem zakaj so imeli toliko otrok :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Ja ja od 7- 19h :SS :SS ← Saj nisi edini :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 (popravljeno) Sem že dober :yes: samo, da mi do ponedeljka ne bo treba v službo :SS ← Se pondelk je pa že jutr , prjatu... :huh: p.s. Pazi, da ne bo jutri zjutraj...saj veš kaj.... v temi dobro jutro tole :eek: in tole :zzz: v tej temi pa :SS in tole :cry: Lep dan, pa vse pozdrav. :004 :winkiss: Popravljeno Januar 30, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Najslabši letošnji spanec :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 opet delovna nedelja :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Prepozno ga je pripeljala, prekmalu ga je prisla iskat. Najprej vprasa, ce gre lahko naprej, potem pa prestefna celo stanovanje, se preden sem froca olupil iz bund, jopic, salov, rokavic.... Aha, hladilnik je poln, OK.... kaj pa to tukaj dela , kaj se pa teli sravfi valajo po mizi, a prezivnino si mi nakazal, pejt mu masko kupit, hoce se naucit smucat, a na cigaret me ne bos povabil, zakaj ne das trajnika za prezivnino, bla bla bla bla.... :SS :SS :SS :SS Ma jebem ti zimo, pa mraz pa babe... :SS :SS :SS :SS :SS . . . Ma ne, a res....Mislm, sori, ker diham....sori, ker sem ziv.... Ker cepc se je zadusu z lastnim kozlanjem? Hendrix, al kdo ze? Dej, bom se to probu.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pizda, sm luzer... tut to mi ni ratal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Ma jebem ti 1. zimo, 2. pa mraz pa 3. babe... ← 1. :SS 2. :SS 3. :grrr :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 1. :SS 2. :SS 3. :grrr :wub: ← Tak kot naša profesorca pravi: vsaka palica ima dva konca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Pa je nažalost spet ponedeljek :huh: ... :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 ma ne morem zaspat :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Mrrraaaazzzz :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Mrrraaaazzzz :wacko: ← brrrrr -19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 bedak :angry: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 niti nisem dobro pršu skozi vrata službe, že me je en začel nadlegovat z nekimi bedarijemi in sploh ga nisem zastopu kej če me, ker tako in tako niti sam ni vedel kaj mu manjka in na koncu je blo vse skupaj brez veze :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 mislim, haloooooo...a sem lahk u miru na bolniški al kua?!...jebote pa f....:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 vrtimo turbo folk musko (slo,balkan) pa komercialo pa tud lightshow pa bliskavco mam ← :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 moram spet danes... :SS :SS :SS zakaj se načrti nikoli ne ujemajo s stanjem na terenu???????????????????? jebentibogaorkodijoporkamadona!!!!!! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Ma je toku mrazzzzzzzz,da mi pri avtu jermen pocviljava! :SS Ga bo treba našponat,pa v takem mrazu! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 giga:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 fak o fak, dela prek glave, LAČEN pa doma nič za jest razen stare musake, ki jo bašem že od sobote pa kurbe še noče zmanjkat ma za :SS :SS :SS :SS pa ne samo od počutja ampak mislim da se je musaka pokvarla, še zdaj mi hodi gor tista ki sem jo jedel za zajtrk :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 ...osebek... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS kdo bi si mislu?,......................................................... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 izpit jutrzjutri in info, da še iz roka 5.1. ni ocen...se pravi sem dober najmanj do marca :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se