pirrulz Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Po grlu nekaj praska. :fredy: :SS :SS :SS :SS aja pa še 115200 sec do konca delovnega tedna. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Včerajšnja nabava dovolilnice za parkiranje c centru LJ :SS :SS :SS :SS Najprej njihove uradne ure (oni sopadajo pod okrilje mestne občine LJ - se pravi pod javno upravo): PO, SRE, PE od 8 do 12 PO od 13 do 15 SR 13 do 16 :SS :SS :SS :SS :SS Pa telefone dvigujejo le v času uradnih ur :SS :SS :SS Glede na njihov "ljudem prijazen" urnik grem včeraj ob 14-stih iz službe (dve uri prej in imam zdej 2 uri minusa!!!) 14:00 odidem iz službe 14:15 iščem parkplac na trgu MDB = jebi se! (Za stranke sploh ni parkirnih prostorov) 14:20 userje se mi najti parkplac na Prešernovi. 14:25 sem že pred stavbo in moram iti v IV štuk. 14:26 HALO gospod! Pa kam bi vi išli? Vratar! (zakon o javi rabi slovenščine tukaj v stavbi državne uprave pač ne velja :whistle: ) 14:27 Tečem po zakajenem stopnišču (ker je v pisarnah prepovedano kadit, vsi kadijo na hodnikih) 14:28 sem pred sobo in me zadane kap. Dovolilnice za parkiranje po centru LJ izdaja samo en uradnik. En uradnik za celo LJ. JAO! 14:45 pridem na vrsto. Dobim položnico za 25.000 SIT in jo moram it plačat na najbližjo pošto + koleki. Najbližja pošta je več kot kilometer stran :wacko: :wacko: :wacko: 14:46 šprintam na pošto 14:48 plačujem položnico in koleke 14:50 že šprintam nazaj 14:52 "halo gospod, kam bi vi išli?" 14:55 do konca zadihan in prešvican čakam pred sobo za dovolilnice. Trije so še pred mano. 15:00 končno vstopim v sobo in dobim dovolilnico. Ampak teh 25.000 SIT, mi sploh ne zagotavlja, da bom imel kje parkirat v centru, ker je itak vse zasedeno, ampak samo to, da me ne bodo redarji polistkali :wallbash: :wallbash: :wallbash: 15:05 grem dol po štengah, si ogledujem novo dovolilnico, se jezim na vse skupaj in skor fuknem čez ketno, ki jo je napeljal vratar. Ketna metalne barve v kombinaciji s kamnitimi stopnicami sive barve.... Res dober kontrast. "Ja gospod morate gledat kje hodite, de se nause razbili" Pred verigo sta stala še dva, ki sta mahala s plačano položnico in koleki, da bi šla gor samo po dovolilnico, pa jima je vratar pojasnil: Za danas je gotovo! Evo, to naj bi bila ljudem prijazna državna uprava :SS :SS :SS Tadej :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 :SS :SS :SS spreminjanje stvari, ki je bla že stokrat spremenjena in tudi v tej različice ne bo dokončna..... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Nej gre vse skup u KURAAAAAAAAAAAAAAC :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Nej gre vse skup u KURAAAAAAAAAAAAAAC :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← ah, enemu je spet računalnik sesipal... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 :grrr ampak vse ostalo se pa počasi usuva :SS sej bodo kmalu počitnice :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Pa kaj bi jaz sploh rad :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 pol internetnih strani ne dela ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 :SS :SS dobr da vsaj motosvet.com dela, drgač bi se šel še učit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 :SS :xx: s kom sem hodil v šolo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 ... :SS :SS ...pa saj je minilo dvanajst let :devil: :SS , spet bom :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Poln kurac ze mam tote viroze pa gripe pa vsega sranja...ni in ni konca :krneki: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 kurčeva kišta računalniška, 3 ure sem se drkal, da sm ugotovu eno banalno napako :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 hudo zaspan :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 ...joj, jaz sem tok :zzz: , help me :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 ...joj, jaz sem tok :zzz: , help me :wacko: :SS ← Pridi do centra ljubljane - dva samara pa se bos zbudila :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Odločanje brez moje vednosti. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Vse mi gre na živce! :glare: :angry2: :doze: Alla :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Men pa na kozlanje :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 načrt tako velik, da bi naredil iz njega cel paket toaletnega papirja in detajli tako majceni, da si jih je verjetnoi zmislil norec... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Tolk preračunavanja škatel embalaže,pa vsaka drugačna! :angry2: Še 40 minut! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Birokracija :SS :SS :SS :SS :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se