rebel Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 za njim dokler se da, seveda dokler je vožnja še dokaj varna, sej z motorjem se še kr da šibat za takimi, če je cesta prijazna <_< frajerje je treba provocirat, če le obstajajo možnosti :angry: :angry: če se sesujejo pred tabo pa je happy day :lol: A si bil pri BUKSELJNU v šoli ??? Dejte fantje mal umirit hormone. Kaj pa imaš od tega. S tem, da dirkaš za njim, po moje bedaku pred teboj samo pokažeš, da je naletel na sebi enakega. Kar se pameti tiče. Zadnja izjava je pa zelo bolna. V BUKSELJNOVEM stilu. Ponoven dokaz zame, da bi morali za vozniški izpit obiskat tudi psihologa. Pa brez zamere... pa če vidiš da te človek začne izzivat, se boš ja malo poigrau z njim ,če je možnost, seveda do ene meje ;) nism taka budala (kot si ti razumu), da bi iskal vsako priliko za to početje, sam če poznaš cesto, se počutiš varno in si dobre volje se lahko mal zdivjaš <_< , če pa si ti vedno kot ena megla na cesti uživaj tudi tako ne vem kaj bi psiholog al psihjater pomagu :blink: človeka se težko spremeni
Alla Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Pa morate nekateri res na vsako provokacijo zagrabit? :blink: Tudi za ceno svojega življenja?? :blink: Sam vprašam......... :unsure: Alla :blink:
Gallus Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Najlažje mu je ubiti "ego" in ga prehiteti in s tem pokazati ...... kaj :ph34r: :huh: Najboljše je "bukslne" pustiti na miru, da si sami dokažejo, kdo so, kaj so, koliko imajo v glavi ........ (praznodadonipress).
Thundercat Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 norci so in norci bojo....sam pazt se jih je treba....sej za druge smo pa mi norci
Damian Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 pa če vidiš da te človek začne izzivat, se boš ja malo poigrau z njim ,če je možnost, seveda do ene meje ;) nism taka budala (kot si ti razumu), da bi iskal vsako priliko za to početje, sam če poznaš cesto, se počutiš varno in si dobre volje se lahko mal zdivjaš <_< , če pa si ti vedno kot ena megla na cesti uživaj tudi tako ne vem kaj bi psiholog al psihjater pomagu :blink: človeka se težko spremeni Nč nimam proti temu, da si daš duška. Ampak meni je najlepše sam, na cesti, ki jo poznam, kjer ne ogrožaš drugih, itd,itd Sem pa proti raznim "tekmam" v prometu, kjer se dva dokazujeta toliko časa, da eden od njiju preseže svoje zmožnosti in znanje. Čim nasedeš provokaciji in začneš tekmovati s tem namenom, se ti precej zmanjšajo ostala dojemanja in sposobnosti, saj , čustva "zameglijo" razum znanje in trezno razmišljanje. Verjemi, sem izkusil na lastni koži... LP D
gebre Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Mislm da bi take "avto racerje" še najbulš spravociru da se ti preprost jebe, zmanšaš gas pa lepo počas za nemu, grem staut da bo odnehu, sčasoma :D LP by gebre
Meglenšček Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 No glede tega da z avtom tak nimate motoristi kaj delat..ce se ze podate na zasledovalno voznjo...pred kratkim sem imel prloznost se prepricat na lastne oci da v ovinkih ne gre mimo berlingota kawa mislim da 600-tka..bil sem v avtu ko je en treniral za dirko na bogenšperk in se je za nami vozi en tip na kawi vglavnem kolk se je meni zdelo je šel na fuul...in nas ni mogo enih par minut nakr je prisla ravnica nakar ga vidimo na bus postaji z brado na tleh pa z oke kao sova...nevem zakaj se mi je zdel fuul vredu fiiling...ocitno ma vsak v sebi neko tekmovalnost :P
YZFgeorge Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Pa morate nekateri res na vsako provokacijo zagrabit? :blink: Tudi za ceno svojega življenja?? :blink: Sam vprašam......... :unsure: Treba ni, čeprav včasih z velikim veseljem. Ne za ceno življenja.......saj sem še tu, a ne? (nimam namena nekomu dati možnosti, da si izboljča število postov na račun črnega foruma) Samo odgovarjam.......
rr Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Mislm da bi take "avto racerje" še najbulš spravociru da se ti preprost jebe, zmanšaš gas pa lepo počas za nemu, grem staut da bo odnehu, sčasoma :D LP by gebre Kot sem v začetku napisal in se tudi strinjam s Gebrom - zmanjšaš gas in lepo "počasi" na varni razdlaji za njim.... ko uvidijo, potem odnehajo in potem "mirno" ;) mimo... taki racerji znajo biti zelo nepredvidljivi :huh: .... in se znajdeš v težavah... :blink: "tekmujmo na pistah" :ph34r:
Domi Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Ma te provokacije pa EGO so huda reč. Zadnjič sem šel en krog po gorenjski, sred delovnega dneva. Lepa cesta, sicer ne dovolj poznana, včasih mal peska, ampak OK. Pol pa ena ravnica pa avto na sred. Hočm mim, on pa po gasu. Fino, sem si mislu, on lokalc, jest ne poznam ceste, cesta ozka, pa mi jo bo mal počistu. Se tko mal preganjava, pa vidm na konc ene ravnine tablo, bajte, ozka cesta pa čez pukl. Takrat mi je pa tema na oči padla. Mi je blo tko žal da sem za njem pelu. Jest kot vedno skoz naselje lepo počas, on pa sploh ni spustu. Zihr je šlo krepko čez 120, vidl se ni pa nč. Pa če bi stal voz na cest al pa mulc....... Mah raj ne razmišljam. Take bedake bom pustu čist na gmah. AMEN
Guest 1 Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Damjan & Domi 1.000.000% se strinjam z vama jeza na cesti zna biti huuudo draga stvar velikrat sem se Norcu ognu pa raj ustavu na P, da je fejst naprej odpelu pišuka 2-3.000€ za popravilo kante al mopeda (če ni hujga) je preklet težko zaslužt.. da b'se na tem nivoju dukazval enim to ni problem, drugi pa pol jokajo :( prihranišživcepadnarpress :D
ak Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 ..bil sem v avtu ko je en treniral za dirko na bogenšperk in se je za nami vozi en tip na kawi vglavnem kolk se je meni zdelo je šel na fuul...in zresn se :lol: Jest sm se pelu z ponyekspressom in me Porsch nimogu prehitet ... :D - ker sem mu pot zapiru ... :lol:
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 ...nevem zakaj se mi je zdel fuul vredu fiiling...ocitno ma vsak v sebi neko tekmovalnost :P A te tako izpolnjuje tudi, ko z mopedom prehitevaš pešce? :lol: :lol: v bistvu ;) :(
Zok Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Jest sm se pelu z ponyekspressom in me Porsch nimogu prehitet ... :D - ker sem mu pot zapiru ... :lol: to deeeliii!!! ti si naaaas!!! :lol: ;) :P :D :D :D
Lupek Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Zanima me kakšne izkušnje na cestah imate z slovenskimi vozniki? Sam sem namreč mnenja da dokaj velik odstotek voznikov sploh ne "šmergla" motoristov. Ko sem se kot sovoznik peljal z tovornjakom so se vsi umikali, na ovinkih močno upočasnili in tud enmu ni prišlo na misel da bi mu izsilil prednost ali kaj podobnega. Ko pa se peljem z motorjem pa se nekateri obnašajo kot da te ni. Vozijo po sredin ceste, ko jih začneš prehitevat gre po gasu... Zgodil se mi je že da sem v sredini ovinka ob največjem nagibu srečel avto ki je kljub živim barvam moje jakne peljal po SREDINI mojga pasu in se ni umaknu, al pa na makedamski cesti srečal avto z velik širšo prikolco, jest sn se ustavu ob skrajnem desnem robu ceste on pa kot da me ni nadaljeval vožnjo po sredini ceste in tud mal ni zavil v desno. Tak de je z prikolco šou par certimetrov mim moje belance. Misnem de ni za zanemart dejstvo de je bil pod cesto tak breg de bi se verjetno ustavu šele v dolin al pa u kakšn smrek. Taki dogodki me totalno pogrebejo, tak de ne vem al smo motoristi res tok neopazni al pa nas nekateri vozniki prou ignorirajo. Kdaj dobim občutk de si ljudje motoriste predstavlja kot v nekaterih filmih ko v velikih skupinah potujejo in pretepajo "nedolžne" ljudi. In zato jih je treba odstrant :angry: Seveda ne kritiziram vseh voznikov ampak le nekatere ki v nevarnost spravljajo nas motoriste.
erick Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 :D :D :D pa ne primerjat motorja pa tovornjaka :huh: kaj si pa mislu, da bo tisti folk, kt izsiljuje motoriste (mogoče jih ne nalašč :unsure: ) enako počel pri tovornjakih :blink: ne bi rekel. Zakon močnejšega... Moraš pa vedeti, da veliko voznikov sploh ne ve kaj počne na cesti, ne gleda na cesto, ni pozoren na dogajanje...in še kaj bi se našlo <_< :( Tovornjaka se pa vsak malo ustraši... B) sicer pa sploh ni treba, da se pelješ s tovornjakom, dovolj je kombi ali malo večji terenec :D :P Meni se že z avtom marsikdo ne umakne in sam zapeljem na rob ceste, da do srečanja lahko sploh pride...taki pač so vozniki...ali pa smo..kaj pa vem...nekdo drug bo pa grajal mene... :lol: :lol: da norim po cesti...da prehitevam v križiščih polže, ki ne znajo zaviti levo in čakajo da bodo imeli kilometer proste ceste :huh: :angry: , da poskušam voziti čim bolj tekoče... :rolleyes: dovolj je, da v avtu, na motorju...mlad človek in že si norec, manijak, ki ne zna voziti in spravlja druge udeležence v nevarnost :blink: :huh:, tudi meni se to dogaja in tudi mene so že grdo gledali, brez meni poznanega vzroka :unsure: :P , če si pa na motorju je pa to še toliko slabše :( ...predvidevam :) Kaj čmo...taki pač smo...sto ljudi sto čudi, al kak že gre :P ;)
strom Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Večina se obnaša, kot da te ni... določen majhen procent se celo umakne ob rob ceste (ampak jim še vseeno ne zaupam), da jih lažje prehitiš, nekaj je pa seveda norcev ki z veseljem delajo pizdarije. LP
Zok Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 so fuckin' ignored! :angry: mene cist boli qrac, ce drugi mene izsiljujejo, se morm pa sam pazit, in tak prehitevam vse po vrsti, vozim se po SREDINI pasu (ne en meter od ceste, tak ko pravjo ti butasti zakoni), najveckrat se mau bol levo, pa se par takih fint je, umaknem se ce se je res treba, itd. ce me kdo izsili, ga obvezno prehitim, in to tak, da sm za desetinko sekunde mim, 20 centimetrov vstran od njega, ce pa ne gre, se mu pa na centimeter 20 prlepim na rit, pa nej bo zivcn! :angry: ce so drugi lahk agresivni, pol bom js tud!
Windsurf Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 'Ko jači, ta tlači! :ph34r: LP Windsurf
gothmorg Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 njega, ce pa ne gre, se mu pa na centimeter 20 prlepim na rit, pa nej bo zivcn! :angry: Pa ti dejansko mislis, da se kak avtomobilist obremenjuje s tem, da ima za seboj 10 kg tezak kos plastike na dveh kolesih??? Enkrat ti bo nekdo na zavoro stopil, ceprav ne bo spustil plina - bos videl, da bos v trenutku 12 metrov za njim... ;) LP.
marem Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Včasih me prime da grem na bank in vzamem kredit in si kupim šleper, pol pa mal na cesto raztur delat pa kupončke talat, ko vas jebe ,..... Še dobr da sm bl umirjenee narave in pacifist po naravi ;)
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Enkrat ti bo nekdo na zavoro stopil, ceprav ne bo spustil plina - bos videl, da bos v trenutku 12 metrov za njim... To jaz vedno naredim, ko se mi kak bedak v avtomobilu ali na motorju na zadnji odbijač prilepi. Ga hitro mine :D Naj diha sam sebi za ovratnik :P
kura Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 najbolj me je strah starejših udeležencev v prometu, če me bo kdo izsilu tko da bo počlo bo zihr kšn 78 letni oč, pol bo pa reku ja nisn ga vidu. :rolleyes: Od bratove punce star oče je star 75 let popolnoma zgrbljen, seniln komej glavo obrača a izpit ma pa še zmeri :blink: Tako da jst nevem kako so lahko bli pol od punce starši začudeni če se je ata V LASTNO BAJTO zaletu tolk da je odbijač do konca odlomu zravn pa še žleb od bajte. :P Pa kako ma lohk tak folk izpit k je tako zgrbljen da niti čez armaturo ne vidi
Zok Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 njega, ce pa ne gre, se mu pa na centimeter 20 prlepim na rit, pa nej bo zivcn! :angry: Pa ti dejansko mislis, da se kak avtomobilist obremenjuje s tem, da ima za seboj 10 kg tezak kos plastike na dveh kolesih??? Enkrat ti bo nekdo na zavoro stopil, ceprav ne bo spustil plina - bos videl, da bos v trenutku 12 metrov za njim... ;) LP. da. ne mislim, VEM. k vem kok sn js zivcn ce mam koga 2 cm za ritjo. pa tud vidis takoj po reakcijah. vsak bo zacel divjat pa poskusu pobegnt. a da bo stopu na zavoro? ja ne bo prvic, nardijo pa to le redki, konc koncev pa mam dobre reflekse (sploh v taki situaciji), bremze pa se boljse.
SiR Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 da. ne mislim, VEM. k vem kok sn js zivcn ce mam koga 2 cm za ritjo. pa tud vidis takoj po reakcijah. vsak bo zacel divjat pa poskusu pobegnt. a da bo stopu na zavoro? ja ne bo prvic, nardijo pa to le redki, konc koncev pa mam dobre reflekse (sploh v taki situaciji), bremze pa se boljse. Sam da imaš reflekse - če še tega ne bi imel :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se