Skoči na vsebino

LEGA NA CESTI

MB1

Priporočene objave

Mene pa zanima, če ve kdo kaj o tem kako je vpet motor oz.zadnje vilice na okvir(Hexagon)?Problem imam namreč v tem, da ko položim motor v ovinek se mi zdi da se kar nekaj premakne, kot da bo vsak čas zdrsnil.Če sva na motorju dva je stanje boljše.Tudi gume so še O.K. :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, poglej če so šraufi fajn zašraufani na motor oziroma iz motorja na karoserijo. Če je še vedno problem poglej še zadnji amortizer.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa gume puhn na vecji pritisk (recimo ce mas v prirocniku 1,6 bara, jih puhn recimo na 2.0).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 let pozneje...

to se tut men dogaja da ko pridem v ovinek pri 75kmh mi spodnese zadnje kolo. Kaj naj naredim ? Drug amortizer? In kje v Celju ga naj kupim? Pri BOžiču? In koliko pride takšen amortizer in kateri je najboljši da me ne bo več spodnašalo=?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo staro temo si našel. Verjetno imaš gume malo bolj slabše pa ti spodnaša. Amortizer itaq vidiš če je zvit, najceneje je original kupit, imaš pa tudi malo boljše amortizere, ki imajo tudi višjo ceno :) .

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pol bi si kupil dunlopke Gt301. Sem iz Celja in kje v Celju bi se jih dalo dobit? Trgoavto bi imel?? Pa kolk približno pridejo? Mam pa gilero runner sp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lep pozdrav

tudi jaz sem imela isti problem na typhoon-u. prav tako moj bratranec na typhoon-u. oba pa sva imela nove gume (zadnje in sprednje).

potem sem zamenjala skuter in je bilo več kot zadovoljivo. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pol bi si kupil dunlopke Gt301. Sem iz Celja in kje v Celju bi se jih dalo dobit? Trgoavto bi imel?? Pa kolk približno pridejo? Mam pa gilero runner sp

ma kake dunlopke kup savo mc16 medium al pa soft. Za medium je cena okol 6-7k za soft pa 10k pa se bo motor drzau orng. Narocis jih pa lahka pr bhs, pa te naslednji dan cakajo,jst sm jih kupo tuki ko je picikato pr temu bhsu pa se montazo mi je ful minimalno racunu :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma kake dunlopke kup savo mc16 medium al pa soft. Za medium je cena okol 6-7k za soft pa 10k pa se bo motor drzau orng. Narocis jih pa lahka pr bhs, pa te naslednji dan cakajo,jst sm jih kupo tuki ko je picikato pr temu bhsu pa se montazo mi je ful minimalno racunu :OK:

zdaj mi pa povej ker model je boljši za asfalt da ne bo spodnašalo zadnjega konca?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dunlop gt301 so zelo dobre gume!!sava soft pa je dobro če se misliš vozit 1000km in kupit nove gume :)

obraba savinih gum je prevelika...

če hočeš da bo lega zelo dobra bo tudi obraba toliko večja :doze:

seveda na lego na cesti vpliva tudi pritisk v gumah,nastavitve amoltizerja itd...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadi kup sava mc16 medium spredi pa mc16 soft pa bo

obraba pa tud ni taka nvm ka huda ko sm se furo na poligonu ko je ful grob alsvalt pa mi je ful mal pobral gume res minimalno :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro da sem jaz plot parkrat zluftal... :P

kupi dunlop,pilot sport,haidenau :)

imel vse tri in do zdaj vse lepo služilo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če prašate mene kupte Bridgestonke... newem kko se kliče model ampak so odlične po suhem ter po mokrem, s tem da jst sem s primorske in od tega kar vidim ste vsi dalec od tle O_O zato newem v kaksnem stanju so vaše ceste;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kva hočte rečt d savine soft pobere po 1000km :eek: glih mislm v bližnji prihodnosti gume menat pa sm glih savine gledal. sam ne bi jih pa gli vsakih 1000km menal?

pa vi menate obe gumi hkrati?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po 1000km verjetno glih ne...ali hitreje kot pa kake dunlop gt301...al kak so že :) drugače so pa sava soft super gume za ovinke :)

Mark_X ceste...katastrofalne :) tukaj prinas je tovornjak na tovornjaku tako da si lahko predstavljaš kake so ceste...luknja na lukni...pa še nove ceste ne delajo, samo krpajo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glih dons mi je en model ful hvalu gume mitas. neke češke če se ne motim. kva pa je to? a je to dobra roba? kakšne izkušnje? :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to se tut men dogaja da ko pridem v ovinek pri 75kmh mi spodnese zadnje kolo. Kaj naj naredim ? Drug amortizer? In kje v Celju ga naj kupim? Pri BOžiču? In koliko pride takšen amortizer in kateri je najboljši da me ne bo več spodnašalo=?

Zmanjšaj hitrost .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A res nihče ne va kva so to za ene gume. če nimate pojma pol že niso prida. grem pol rajš kar na savo. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zmanjšaj hitrost .)

eh nc ne zmanjsat sam gume kup vreo, sam velik je pa tud odvisn od alsvalta

jst lahk recem san da me pri vlkih hitostih v ovinkih nikol ni neki fejst odnasal bol v kakih krajsih ovinkih ko se ful nagnes .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ej, folk, pa vi k novo gumo nabavte, a greste prec zalagat na polno al prej gumo kj obruste z brusnim papirjem al pa kj podobnga. ker tam k guma še ni zvožena se mi zdi kar mal preveč gladka?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tam kjer ni zvožena jo zvozi :)

dtugače pa lahko zadnji del podnaša zaradi različnih faktorjev...tudi način polaganja samega ovinka :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!