Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sm u dilemi. :unsure: zdej kmal bom kupu nov auspuh za piaggio nrg, pa ne vem kerga nej nabavm. al gianellija al leovincija. dejte mi mau svetovt. tnx

Objavljeno

v bistvu niti ni take razlike med leovincejem in giannellijom, pač keri ti je lepši to pač kupi :)

samo morš priznat da je toti moj leovinci najlepši :D

sedma.jpg

:D

Objavljeno

ja sej najbrž bom kr tazga leovincija nabavu. ka pa cena?

kolk je tvoj koštou?

Objavljeno

js sn bol za Giannelli, ce ne druga, je bolj znana firma, pa se nalepke ti zastonj poslejo... ;) :rolleyes:

Objavljeno
ja sej najbrž bom kr tazga leovincija nabavu. ka pa cena?

kolk je tvoj koštou?

cena za leovinceja je 30.600 sit :) z valčkami in ferdcami za kuplongo inkluziv :D

Objavljeno
js sn bol za Giannelli, ce ne druga, je bolj znana firma, pa se nalepke ti zastonj poslejo... ;) :rolleyes:

poleg leovinceja dobiš tudi neke nalepke....se mi zdi :D

Objavljeno

ja zraven leovincija dobiš eno nalepko. kolk se jih pa pr gianelliju dobi zravn?

Objavljeno
ja zraven leovincija dobiš eno nalepko. kolk se jih pa pr gianelliju dobi zravn?

al ti misliš avspuh kupt zarad nalepk??? :D :P

Objavljeno

giannelli.it - contact, pa jim napises eno ritoliznisko pismo v anglescini+svoj naslov, voila, cez 3 tedne jih mas da ne ves kam bi z njimi.... :D

Objavljeno
giannelli.it - contact, pa jim napises eno ritoliznisko pismo v anglescini+svoj naslov, voila, cez 3 tedne jih mas da ne ves kam bi z njimi.... :D

vsekakor vredno poskusa....bom dobu nekaj nalepk pol pa jjih bom za 1000sit prodavu....velk biznis :D :D

Objavljeno

den2: ne zarad nalepk pa že ne bom kupu auspuha. me je sm tk za informacijo zanimal. :)

Objavljeno

mater, dober biznis bi res bil, ja, sam ko mene ze poznajo, so mi jih ze 2x posilal, pa obakrat so ble extra zelje zravn... :D

Objavljeno

Men pa sploh ni tok lepo de bi mev cel skuter poliman z nalepkami!

Objavljeno

sj nekje mora bit meja, pa mora bit taprav okus, predvsem pa polepljen motor mora bit cist, nepopraskan, pa mora met tiste nalepke, ki nardijo lep, dirkaski izgled, ne pa izgled starega motorja v rokah enga k ne ve ka bi se obesu nanj.

Objavljeno

sej z nalepkam ful dobr zgleda lahko pa tud ful grdo <_< čist odvisn kašne so nalepke pa na kašnem mestu jih maš.

so pa zlo praktične nalepke za kakšne praske pokrit B)

Objavljeno

jst sm dau ene par polini nalepk na svojga, na spredno masko sm pa eno cifro dau delat, tko d je zdej z nalepkami lepši k pa prej. ampk je pa res, da ce maš kr ene nalepke gor al pa d jih je preve?, rata motor grši

Objavljeno

pa tud na vsakega skuterja ne pašejo nalepke....kok bi čudn blo, k bi eden na Habani mel polno "športnih" nalepk :D :D

Objavljeno

alpa če bi mu na skutrju ful športnih nalepk pa bi šu 50km/h :P

Objavljeno

npr. to tudi ne gre vkup :D

kolosej%2007007.jpg

Objavljeno

Yugo GTS :D Koko te pride prednja štoštanga? Verjetno za 3 navadne jugiče :)

Objavljeno
npr. to tudi ne gre vkup :D

kolosej%2007007.jpg

dej ne seri, tole je od Technota juges - clovk je CAR!! avto pa tud!! B)

Objavljeno

Tota dzugetna je svetovna vsaka cast tistemu ko se je spravo to delat :)

Objavljeno
kaj pa tole? B)

scooter%20motor1.jpg

tole niti ni tok težko...najdeš jugeca ga prebarvaš na belo pa na rdečo tiste črte, luč pa vkradneš policajem al pa rešilcu :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!