xyznanixyz Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 No da nebo kdo reku da vsi samo v garaži stojijo. Slikce so iz včerejšne Jure na Grobniku : Sicer rekord proge z 1:48 ni padel, tako da ni vse v motorju domina in Jozeee 2
xyznanixyz Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Nekako ni bil moj namen vse slike 3x nalimat. Urejevalnik pa tudi ne dela ravno super... mogoče lahko kdo ki ima malce višji čin to zadevo uredi. LP urejeno. ice Jozeee in domina 2
Gorgh Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Sej motor tud nikamor ne gre....tudi v brnu je en bil in ga je ožemal na polno, pa so vsi japonci mimo letel....
RVT Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 (popravljeno) Sej motor tud nikamor ne gre....tudi v brnu je en bil in ga je ožemal na polno, pa so vsi japonci mimo letel.... Res je da DESMOSEDICI ni čudež in serijski je preverjeno z konjenico le malo nad japonskimi tisočaki. Samo še vedno serijski DESMO se po dirkališču res ne more primerjat z japonci, ki imajo spuščene glave + elektroniko in drug prenos ( prve dve stvari sta 10 konjev plus + spremenjen zobniški prenos, ki res dela "čudeže" k probaš) . In če bi voznik DESMOSEDICIJA tokrat osmodu k taprvi k vozjo JURO bi defenitivno bankrotiru. Pa ne zagovarjam DESMOSEDICIJA sam tle ma japonski dodelan motor res prednost tako v performansu kot strošku pri padcu. Verjem pa da če daš Desmotu gor pravi prenos, Slick gume pravih dimenzij in trdot, nastaviš vzmetenje in Igorja Jermana gor (da nam reku glih Rossija al pa Stonerja) bi ceu Brno "švical" :naughty: Kot vidm na sliki je tut tale na Grobniku vozu še serijske cestne Bridgestone, ki varno niso zmožne pod 1:40. No k smo glih pr eksotiki sm zadnič na Grobniku meru Mercedesa SLR ( me je slovenski lastnik prosil če ga štopam par krogov) in najboljši čas je biu 1:53 kar pomen, da ga mal navit Renault Clio( vozijo od 1.50 navzdol tahitri) strese k norca Popravljeno September 20, 2009. Popravil RVT
sesir Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Res je da DESMOSEDICI ni čudež in serijski je preverjeno z konjenico le malo nad japonskimi tisočaki. No k smo glih pr eksotiki sm zadnič na Grobniku meru Mercedesa SLR ( me je slovenski lastnik prosil če ga štopam par krogov) in najboljši čas je biu 1:53 kar pomen, da ga mal navit Renault Clio( vozijo od 1.50 navzdol tahitri) strese k norca V tem linku celo piše,da ima na kolesu le 162konjev KLIK A Ajlec je bil?Če je bil je gospod le bolj umirjen
xyznanixyz Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 V tem linku celo piše,da ima na kolesu le 162konjev KLIK A Ajlec je bil?Če je bil je gospod le bolj umirjen Da ne govorim na pamet, bom dal kar rezultat kvalifikacij : Jozeee in domina 2
Jure Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Ampak tale rezultat kvalifikacij itak ne more čisto nič povedat o Desmotu.. Očitno ga je vozil povprečen rekreativec, za katerega je to čisto soliden čas.. Če bi pa tega Desmota npr dobil v roke Jerman, bi bile cifre pa verjetno precej drugačne
sesir Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Da ne govorim na pamet, bom dal kar rezultat kvalifikacij : Ajlec-Slovenec z SLR
FrigoFrops Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 A tale desmosedici rr je za dva registriran al je sam za enga, ker mi zadek ne deluje nevem kako pripravn za sopotnika. Če je samo za enega se verjetni res ne bom nikoli peljal z njim.
kuntakinte Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 A tale desmosedici rr je za dva registriran al je sam za enga, ker mi zadek ne deluje nevem kako pripravn za sopotnika. Če je samo za enega se verjetni res ne bom nikoli peljal z njim. Še 1x poglej in pogrunti, kje je izpušni lonec speljan
domina Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 A tale desmosedici rr je za dva registriran al je sam za enga, ker mi zadek ne deluje nevem kako pripravn za sopotnika. Če je samo za enega se verjetni res ne bom nikoli peljal z njim. No če ti dejansko uspe najti koga, ki bi te hotel na navadnem desmotu zadaj peljat, vzemi v zakup, da ti bo prav gotovo zelo vroče. Dobesedno! :grim Druga varianta pa je, da se z Randyem Mamolo zmeniš za en krog. .) xyznanixyz 1
RVT Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 No če ti dejansko uspe najti koga, ki bi te hotel na navadnem desmotu zadaj peljat, vzemi v zakup, da ti bo prav gotovo zelo vroče. Dobesedno! :grim Tut voznika orng žge v rit še posebi na semaforju :grim
RVT Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 NCR Millona 16( Ducati Desmosedici agregat- 200+ konjev na zadnjem kolesu, 150 kilogramov z vsemi tekočinami)
kađiva Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 evo iz prve roke vam povem, da je to res bombnik žal ga na stezi ni bilo moč videti, me prav zanima kakšen zvok to da od sebe s telimi rori
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se