0b5353n Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Zakaj že? RSI model je v zgornji polovici kakovosti sharkovih čelad. Ne vem no, zakaj bi se bilo z čelado iz kompozitnih materialov dovoljeno voziti s hitrostjo le do 90 km/h. Nimam pojma ... sej nism 100 % nevem iz katerih materialov je tistala čelada ... ker jst sm gledo je bla tot iz naj naj nevem kaj vse cena 200 € sem prišel pa v tc je pa reku kle so čelade sam do 90 kmh ozr. 50 ccm .... zdej nevem al so res u tc-ju tok zabiti al je druga čelada al je pa res.
bass Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Verjetno si videl kak drug model, so si kar podobni.
0b5353n Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Verjetno si videl kak drug model, so si kar podobni. po vsej verjetnosti
mihastopar Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Pozdrav! V kratkem bo sledila zamenjava čelade in malo brskam po netu pa nikoder ne najdem kakšnega testa glasnosti čelad :unsure: A ve kdo kje bi se to dalo najdet? A je kera firma kej testirala? K za SCHUBERTH čelade je napisano kok je glasnost pri 100 km/h za ostale pa nič ne piše. Če kdo ve kje bi najdu kej tacga - HVALA!
dive Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Pozdrav! V kratkem bo sledila zamenjava čelade in malo brskam po netu pa nikoder ne najdem kakšnega testa glasnosti čelad :unsure: A ve kdo kje bi se to dalo najdet? A je kera firma kej testirala? K za SCHUBERTH čelade je napisano kok je glasnost pri 100 km/h za ostale pa nič ne piše. Če kdo ve kje bi najdu kej tacga - HVALA! Mislim, da boš do tega podatka težko prišel, je pa znano da so Šubertke najtišje. Je pa približno tako....bolj kot je čelada zračna, bolj glasna je in obratno. Seveda to ne drži 100%, ampak je tudi odvisno koliko misliš odšteti za čelado.
Kor13 Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Pozdrav! V kratkem bo sledila zamenjava čelade in malo brskam po netu pa nikoder ne najdem kakšnega testa glasnosti čelad :unsure: A ve kdo kje bi se to dalo najdet? A je kera firma kej testirala? K za SCHUBERTH čelade je napisano kok je glasnost pri 100 km/h za ostale pa nič ne piše. Če kdo ve kje bi najdu kej tacga - HVALA! uff, spomnm se, da je v enem Motosiju bil en tak test, sam mislm da so sam eno araiko testiral, tko da tle ubistvu glih tko nč dost ne veš, k ni nobene primerjave... Šlo se je pa sam za predstavo, kok dB je med vožnjo v čeladi, sam to je pa tko al tko spet tud od motorja odvisn... je pa to blo zihr že kako leto (al pa še več) nazaj... morm doma pogledat, pa jutr kej bl točno povem...
mihastopar Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Js mal brskam po netu, ker me daje nespanje :mellow: najdu neki na tej strani, sicer ni nč posebnega neki pa je Test glasnosti Tuki najdu par posnetkov kok glasno je v čeladi. Js se že 3 mesce nism pelu in že mal pozabu a je kej podoben al ni. Sam teli k so snemal so se kr dobr potrudel. Mp3 posnetki znotraj čelade Še par testov
_Fingi_ Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Zdravo Zanima me, kaj pravte o čeladi X-LITE X-701 , kkšno uporabno mnenje bi bilo zelo koristno :whistle: Je primerna za nakeda ali je mogoče preveč zračna, tko kot kkšne hude race replice, da ti vse tuli okol ušes...
Halozan Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Danes sem tako bolj za firbec gledal nove čelade in mi je v oko padel MARUSHIN. Prav vsi modeli so všečni,presenetla me je majhna teža in dober občutek v njej,pa tudi cene so izredno ugodne.Manjka jim mogoče le sončna zaslonka in pinlok,sicer imajo v deklaraciji opis da imajo antifog premaz proti rošenju.Prosil bi za vaše izkušnje z temi čeladami.
GULI Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 :whistle: Xlite 701 :whistle: Samo jih nimajo v štacunah, možno kupit samoprek neta.
ROBČEK Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Se tudi sam najbolj ogrevam za X-701 AGV Stealth je izpadla iz izbora ker se preveč ljudi pritožuje nad njo. Odloči se za SHOEI XR-1000 pa ga sigurno ne boš polomil.
_Fingi_ Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Zanima me še glede dveh čelad, Shark RSI ali RSX, če kdo kaj ve? Ker, z opisi na spletni strani trgovine si ne morem pomagati, na uradni spletni strani pa sploh ne najdem nič od tega...
fosil Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Zanima me še glede dveh čelad, Shark RSI ali RSX, če kdo kaj ve? Ker, z opisi na spletni strani trgovine si ne morem pomagati, na uradni spletni strani pa sploh ne najdem nič od tega... Mam RSI titan, vozim nakeda in mi je kar malo preglasna...sem pa dokaj frišn motorist, tko da primerjat ne morem. Še nekaj, za svojo boljšo polovico sem kupil RSI shuriken (velikost S) in je bila pri zračniku spredaj počena...nesel sem zamenjat in dobil drugo z identično napako...mogoče sem imel samo jaz smolo.
izismolic Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Zanima me še glede dveh čelad, Shark RSI ali RSX, če kdo kaj ve? Ker, z opisi na spletni strani trgovine si ne morem pomagati, na uradni spletni strani pa sploh ne najdem nič od tega... RSI ima večje školjke kot RSX, prav tako ima različen mehanizem zapiranja vizirja, udobje je boljše v RSX (vsaj zame). Je pa res da je za na naked motor malo glasna čelada (sam imam RSX Flag). Drugače pa mislim da jih imajo RSX sedaj znižane v TC Motoshopu, in jo dobiš ceneje kot RSI.
Senna Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 :whistle: Xlite 701 :whistle: Samo jih nimajo v štacunah, možno kupit samoprek neta. Kaj jih nimajo,v motoraju jih imajo. Drugač pa fantje,pri čeladi ne šparati.
_Fingi_ Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 RSI ima večje školjke kot RSX, prav tako ima različen mehanizem zapiranja vizirja, udobje je boljše v RSX (vsaj zame). Je pa res da je za na naked motor malo glasna čelada (sam imam RSX Flag). Drugače pa mislim da jih imajo RSX sedaj znižane v TC Motoshopu, in jo dobiš ceneje kot RSI. Evo, od danes naprej sem ponosni lastnik nove čelade :) izismolic, upam da ne zameriš ker imam tudi jaz RSX Flag, samo, drugega modela niso več imeli v S velikosti. Najprej sem sicer imel ogledane druge barvne kombinacije, da bi se nekako z opremo skladalo, pa sem na koncu prišel do tega da nisem nek pozer in da me ne bo konec, če bo čelada črne barve, ostala oprema pa v rdeče beli kombinaciji :D :D
izismolic Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Evo, od danes naprej sem ponosni lastnik nove čelade :) izismolic, upam da ne zameriš ker imam tudi jaz RSX Flag, samo, drugega modela niso več imeli v S velikosti. Najprej sem sicer imel ogledane druge barvne kombinacije, da bi se nekako z opremo skladalo, pa sem na koncu prišel do tega da nisem nek pozer in da me ne bo konec, če bo čelada črne barve, ostala oprema pa v rdeče beli kombinaciji :D :D Nikakor ne, pa dobro jo nosi. :worship:
matgo Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 povem vam da je shark zakon Je rekel nevednež :whistle: men je Redbull boljši :naughty:
mihastopar Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Pozdrav! Kupujem Shark-ovo čelado in v uč sta mi padli tile dve: SHARK RSI TITAN ali SHARK RSI SHURIKEN Vozim Pegasota, zato velike hitrosti niso pogoste. Ma kdo kero od teh dveh? Kok je glasna, kej piha, žvižga al pa kej podobnga? Moja hitrost vožnje je zelo redko nad 160km/h. Mel sem eno cenejšo Agv-jevo in treba novo dobit. Grem pa do ene 330€.
ProdriveR Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Jst sam to vem,da svoje Araike ne bom menju se en lep cas B) :wub:
skofk Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Jst sam to vem,da svoje Araike ne bom menju se en lep cas B) :wub: js pa svoje shark čelade tud ne bom menju :OK:
mihastopar Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Pozdrav! Kupujem Shark-ovo čelado in v uč sta mi padli tile dve: SHARK RSI TITAN ali SHARK RSI SHURIKEN Vozim Pegasota, zato velike hitrosti niso pogoste. Ma kdo kero od teh dveh? Kok je glasna, kej piha, žvižga al pa kej podobnga? Moja hitrost vožnje je zelo redko nad 160km/h. Mel sem eno cenejšo Agv-jevo in treba novo dobit. Grem pa do ene 330€. A ma kdo RSI in kako je zadovoljen? Glede na ceno in oceno mislem da bo kr prava izbira za tak tip motorja in vožnje.
Pupi13 Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 zanima me ali ima kdo ali pa če je imel izkušnje z folijo za vezir ( naj bi bila namesto temnega vezirja) a je za ksno rabo in ali se jo splaca kupit LP
mihastopar Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Pozdrav! Kupujem novo čelado in v uč sta mi padli tile dve: SHARK RSI TITAN ali SHARK RSI EDEN Vozim Pegasota, zato velike hitrosti niso pogoste. Ma kdo kero od teh dveh? Kok je glasna, kej piha, žvižga al pa kej podobnga? Moja hitrost vožnje je zelo redko nad 160km/h. Mel sem eno Agv-jevo in treba zamenjat.Cenovno bi pa šel tja do ene 350 €. Predlagate kej druzga?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se