jozexj6 Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 jst mam ta model in sem ful zadovoljen z njo.Res pa da nima notranjega vizirja. http://www.tc-motoshop.si/si/motoristicna-celada-shark-race-r-original-i15132.shtml http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/shark-race-r
Ciko86 Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Ne jo bom nesel tam kjer sem jo kupil ker je še v garanciji če je potrebno.Snemi dol licnico,in porini tisto oblogo do konca na rppha 10 ima na koncu kot en jezek oz lepilo,in pol licnica se dodatno to stisne skupaj...Snemi dol licnico,in porini tisto oblogo do konca na rppha 10 ima na koncu kot en jezek oz lepilo,in pol licnica se dodatno to stisne skupaj. Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil Ciko86
matt79 Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 ekola StaraFeltna to sem rabil malo primerjave ker kot so imeli nekoč problem z premalo izbire imamo sedaj problem s PREVEČ izbire. in nazaj odvisno koliko šoldkov misliš dat za njo ok recimo da LS2 odpade čeprav sem gledal na youtubu da izrezujejo notranjo špunjo z laserjem in je ne lepijo iz več delov haha. verjetno bom šel do Mauri-ja in mu še malo zagnjavil glede vseh čelad, bom pokazal cekine da se bo bolj zagrel in ustregel drugače pa edino ostane še Lj. hvala tudi tebi jozexj6 vendar ta črna je samo še mera xs ker je premajhna za mene, in mi malo teži izrabljat trgovino da grem potem kupit preko spleta. bi pa rad imel notranji vizir ker imam očala in za v službo nimam leč in s tem sončnih očal. lp iz goriškega konca kateri nima nič skupnega z alpskim svetom razen tega da teče mimo prelepa Soča. StaraFeltna 1
jany Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 Snemi dol licnico,in porini tisto oblogo do konca na rppha 10 ima na koncu kot en jezek oz lepilo,in pol licnica se dodatno to stisne skupaj. No to sem naredil, lepilo sem videl nisem pa gledal na čeladi če se kje pozna kamor pride sem dal po občutku. bom jutri še enkrat pogledal
ftp Objavljeno Maj 5, 2015 Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 Tise ki si lastijo X-lite x-1003 flip up čelado, bi prosil če lahko kaj povejo glede glasnosti, tesnenja pozimi, prezračevanja poleti in sploh kako so zadovoljni z omenjeno čelado. Hvala.
Ciko86 Objavljeno Maj 5, 2015 Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 No to sem naredil, lepilo sem videl nisem pa gledal na čeladi če se kje pozna kamor pride sem dal po občutku. bom jutri še enkrat pogledal Uno oblazinjenje mores do konca porinit gor na pasek pol prime..js sem mojo pral pa sem dal samo 3/4 na pasek pa mi je bezal dol...
ftp Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Tise ki si lastijo X-lite x-1003 flip up čelado, bi prosil če lahko kaj povejo glede glasnosti, tesnenja pozimi, prezračevanja poleti in sploh kako so zadovoljni z omenjeno čelado. Hvala. Nihče?
StaraFeltna Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 ekola StaraFeltna to sem rabil malo primerjave ker kot so imeli nekoč problem z premalo izbire imamo sedaj problem s PREVEČ izbire. in nazaj odvisno koliko šoldkov misliš dat za njo ok recimo da LS2 odpade čeprav sem gledal na youtubu da izrezujejo notranjo špunjo z laserjem in je ne lepijo iz več delov haha. verjetno bom šel do Mauri-ja in mu še malo zagnjavil glede vseh čelad, bom pokazal cekine da se bo bolj zagrel in ustregel drugače pa edino ostane še Lj. hvala tudi tebi jozexj6 vendar ta črna je samo še mera xs ker je premajhna za mene, in mi malo teži izrabljat trgovino da grem potem kupit preko spleta. bi pa rad imel notranji vizir ker imam očala in za v službo nimam leč in s tem sončnih očal. lp iz goriškega konca kateri nima nič skupnega z alpskim svetom razen tega da teče mimo prelepa Soča. Jaz se slabega občutka znebim če mi trgovec ne more ponuditi artikla. Recimo ugotovim da mi šhark XY sede in bi jo kupil a bi želel pač srebrno... Če je nima IN noče nabavit grem brez težav na splet. Ne bom fural kake rdeče, drugače pa rad podprem štacuno če le ni razlika v ceni obupna. Probaj še motoabbigliamento.it ker vračilo oz menjava številke je zastonj.
franc Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Nihče? Pa saj jo greš lahko sam probat, boljše reference ni. lp
ftp Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Pa saj jo greš lahko sam probat, boljše reference ni. lp Saj bom šel, samo ni point v tem. Na novi sigurno vse štima, sem pa hotel (in tudi dobil) informacije od tistih ki jo že več časa uporabljajo, če po letu uporabe še vedno stoji skupaj
franc Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Kakor vem ima 5 let garancije in to GARANCIJE (če je "slovenskega" porekla) , če je treba ni da ni (mogoče edino oblazinjenje malo "izpade" iz te garancije-obraba, pa še to ni pretirano drago) . lp
BigOne Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Živjo. Zanima me kateri čelado bi priporočali za na maxiskuterja? (nexus500) Do sedaj sem mel navadno čelado iz hoferja za 50€ pa bi rad nabavil nekaj boljšega in nimam pojma po čem gledat dopadejo se mi bolj flip up zadeve.
dlicen Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Najbolje, da se zapelješ do ene moto trgovine in ti bodo znali svetovati. Ključno je, da jo preizkusiš na glavi, po možnosti tudi na skuterju. Svetujem Compaco v Velenju, tak odnos do kupca dobiš redko.
bstulic Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Živjo. Zanima me kateri čelado bi priporočali za na maxiskuterja? (nexus500) Do sedaj sem mel navadno čelado iz hoferja za 50€ pa bi rad nabavil nekaj boljšega in nimam pojma po čem gledat dopadejo se mi bolj flip up zadeve. BS center Ljubljana. Strokovni in prijazni.
matt79 Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 no da javim kaj sem nabavil, pomeril sem Nolan N86 in mislim da je bila x-lite 701 oz x-lite 801 nisem siguren....... ampak niso mi dobro stale na glavi. tako da sem nabavil Scorpion Exo 1200 Air Quarterback, ima napihljive ličnice, sončni vizir, pin lock, dvojni d obročki in sedaj bom videl kako se bo nosila na glavi. lp builder 1
mihael61 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Živjo. Zanima me kateri čelado bi priporočali za na maxiskuterja? (nexus500) Do sedaj sem mel navadno čelado iz hoferja za 50€ pa bi rad nabavil nekaj boljšega in nimam pojma po čem gledat dopadejo se mi bolj flip up zadeve. Jaz imam N 44 in sem zelo zadovoljen.
Efendi Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 no da javim kaj sem nabavil, pomeril sem Nolan N86 in mislim da je bila x-lite 701 oz x-lite 801 nisem siguren....... ampak niso mi dobro stale na glavi. tako da sem nabavil Scorpion Exo 1200 Air Quarterback, ima napihljive ličnice, sončni vizir, pin lock, dvojni d obročki in sedaj bom videl kako se bo nosila na glavi. lp jaz sem s svojo 1000-ko super zadovoljen.
BigOne Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 ok hvala se odpravim v ponedeljek malo pogledat okoli.. je kaj dobrega v Mariboru?
matt79 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 (popravljeno) prva opažanja so da je izredno lahka tako da se je moram še navadit, ampak lahko rečem da je super čelada vsaj po prvi vožnji. govorimo o Scorpion čeladi. lp Popravljeno Maj 9, 2015. Popravil matt79
dnje Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 Zdravo, kupujem čelado za na 125ccm motor. Dati mislim tam max 250€. Nekako imam v (cenovnem) izboru: nolan n85, shark vision-r2 in speed-r, hjc is-17 in fg-15. Torej ima kdo kakšne izkušnje s temi čeladami, bi katero posebej priporočal ali pa veste še za kakšno drugo? mora pa biti integralna-zaprta. lp.
jany Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 (popravljeno) Zdravo, kupujem čelado za na 125ccm motor. Dati mislim tam max 250€. Nekako imam v (cenovnem) izboru: nolan n85, shark vision-r2 in speed-r, hjc is-17 in fg-15. Torej ima kdo kakšne izkušnje s temi čeladami, bi katero posebej priporočal ali pa veste še za kakšno drugo? mora pa biti integralna-zaprta. lp. Čelado probaš tista ki ti ustreza kupiš ko boš naslednjič kupoval boš videl če te je pri prvi kej motilo in veš na kaj paziti. Moja prva je bila HJC in ostal sem na HJC ostale pač ne vem kakšne so mi je trenutna dovolj dobra več ne zahtevam Popravljeno Maj 14, 2015. Popravil jany
ukica Objavljeno Maj 16, 2015 Opozori Objavljeno Maj 16, 2015 nexx? So te v labi prepricevali da je to za isto ceno kot nolan/shark/hjc visji segment celade in da je pri nas tako poceni zato ker se ni uveljavljena firma? Jaz sem bolj dobil obcutek, da ima prodajalec pri tej firmi vecji dobicek, zato jo vseem ponuja. Sicer pa sam osebno bi ostal pri uveljavljenih znamkah, saj ce kupujes novega Z800, bos valda kupil tudi opremo kot se zagre Poglej za Nolan N86, shark speed-r(si jo lastim tudi sam), ali pa HJC..
kuhi Objavljeno Maj 16, 2015 Opozori Objavljeno Maj 16, 2015 (popravljeno) Hvala za nasvet. Prepričeval me ravno ni, razkazal pa je =) Ravno iz tega razloga sprašujem, ker mi je nepoznana znamka. Dopadla se mi je lahkost čelade, mislim da sem sprobaval carbon verzijo, če se ne motim. Zmotilo me je pa da nima notranjega vzatemnjenega vizirja, katerega lahko spustiš ob soncu in pa nisem čisto siguren glede udobja na zgornjem delu glave ( bi moral malo bolj potestirati za kakih 15 minut z čelado na glavi). Čelade gledam nekje ranga 300-350€. Tako, da kar na plan z nasveti =) Popravljeno Maj 16, 2015. Popravil Matej Kuhar
StaraFeltna Objavljeno Maj 16, 2015 Opozori Objavljeno Maj 16, 2015 (popravljeno) Zdravo, kupujem čelado za na 125ccm motor. Dati mislim tam max 250€. Nekako imam v (cenovnem) izboru: nolan n85, shark vision-r2 in speed-r, hjc is-17 in fg-15. Torej ima kdo kakšne izkušnje s temi čeladami, bi katero posebej priporočal ali pa veste še za kakšno drugo? mora pa biti integralna-zaprta. lp. Imam hjc is-16. Bil zadovoljen. Kupil še nolan n86 za "pozimi" ker ma pinlock že serijsko in ker je menda bolj varna. Sedaj ko je toplo naj bi spet fural hjc-jko pa je ne bom. Pravzaprav če koga zanima solidno ohranjena IS-16 z novim vizirjem in št. M naj mi piše pa se kej dogovorimo (črno-bela model bullvine). Rabljena eno sezono, nikdar padena le ene 2x iz sedeža kjer je levji delež pokasiral vizir ki pa je zamenjan in ima manj kot 100km ter notranjost sveže ročno oprana. Popravljeno Maj 16, 2015. Popravil StaraFeltna
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se