ukica Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 In karkoli je narobe s čelado boš čakal 1-2 meseca Tudi rezervni del..
Wakasaki Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Rad pomagam, ker imam internet. REKLAMA ODSTRANJENO... Ja bogati doma mate internet,hec Hvala vseeno, pozabil sem napisat razen **-ja, ker kot pravi Ukica vse po naročilu pa enkrat po novem letu dobava... Verjetno je to to,počakam, da parkiram motor na zimovanje pol bomo pa nabavlal za šljem Pred nakupom naslednje čelade, bom ziher preveril dobavljivost rezervnih delov in dodatne opreme..... vseeno hvala za odgovor
mekros Objavljeno November 4, 2015 Opozori Objavljeno November 4, 2015 Ziv! Poglejte si to: http://www.sena.com/product/noise-control-helmet/ Čelada, ki naj bi izničevala šume, da bomo slišal vnuke kričat na stara leta. Ferrarist 1
NumLock Objavljeno November 16, 2015 Opozori Objavljeno November 16, 2015 Ni mi žal, da sem se osebno zapeljal do Compaco v Velenje. Super zadevščina FlipUp čelada, morda jo grem celo sprobat. Ni mi žal, da sem se osebno zapeljal do Compaco v Velenje. Super zadevščina FlipUp čelada, morda jo grem celo sprobat. kompi 1
moto rider Objavljeno November 30, 2015 Opozori Objavljeno November 30, 2015 (popravljeno) Kdor se osebno zapelje v Compaco v Velenje, mu pa res ne more biti žal, kajti, tako strokovnega odnosa s posluhom za uporabnika kot je g. Kompare, ni daleč naokoli (Slovenije)!! Koliko je vreden nakup določenega artikla, se odraža predvsem po poprodajni servisni storitvi. Tu pa je Compaco, O.K. Strup DeLuxe!! Popravljeno November 30, 2015. Popravil moto rider maxiscooter in kompi 2
znj Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Zanima me koliko bi iztržil oziroma če se mi sploh splača prodati naslednjo čelado. AGV K3 Evil (rdeča) M velikosti. Stara je 4 leta, nošena 3 sezone (eno vmes sem bil brez motorja). Imam škatlo, vrečko vse kar spada zraven. Ajde podajte mi eno realno ceno.
dlicen Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Daj no, koliko bi pa ti dal za 4 leta staro čelado vstopnega razreda, ki ji poštnina praktično podvoji ceno? Daj no, koliko bi pa ti dal za 4 leta staro čelado vstopnega razreda, ki ji poštnina praktično podvoji ceno? cikadina in babilon1 2
znj Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 True true. Jo bom imel za se gonit s Tomos 6ko Samo informativno me je zanimalo
Vucko Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 Fantje , prišel je čas, ko moram zamenjat staro čelado. Zdaj me pa zanima kaj mi priporočate... za SS . Naj pa pripomnem, da sem me je pri sedanji čeladi vsa ta leta motilo to, da sem moral s sabo vlačit dodaten vizit, ker kadar sem recimo uporabljal zatemnjen vizir in ko se je stemnilo sem ga moral menjat, tako da me zanima tudi kako je s tistimi ki imajo integrirani notranji vizir ali kako se reče zadevi ki se v čeladi dol spusti, tako kot neka očala. Rad bi da bi bila čelada kolikr tolk zvočno izolirana. Budget je tja do 350€. Mi lahko prosim pomagate in napišete svoje izkušnje. LP
dlicen Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 Jaz ti močno priporočam, da se zapelješ v Velenje v Compaco. Sploh ker je čas popustov.
Vucko Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 pred 1 minuto, dlicen pravi: Jaz ti močno priporočam, da se zapelješ v Velenje v Compaco. Sploh ker je čas popustov. Bom šel pogledat ja ... sej zato sm se zdaj odločil za nakup, ker so ugodnejše cene
ukica Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 Shark speed r..ce ti pase na glavo Haki 1
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 tole se mi zdi pametna pogruntavščina 1. zaščita vratu neprimerno boljša kot pri klasičnih čeladah 2. hrup bi moral biti manjši 3. ni traku niti ostalih sistemov za zapenjanje KARMEN1 1
jany Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 Zanimivo, samo potem ta sistem odpiranja potrebuje res redno preverjanje Je pa zelo lepe oblike, ni vesoljska ma je lepa StaraFeltna in KARMEN1 2
KARMEN1 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Tudi meni je všeč, ampak ne vem, če je to zapenjanje res zaupanja vredno. jany in StaraFeltna 2
DAMI34 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Pojma nimam, ampak kake teste pred prodajo bodo le morali narediti, da bodo lahko prodajali. Zadeva mi je všeč ker je na vratnem delo velik bolj zaprta kot običajne čelade. KARMEN1 1
Ferrarist Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Ob Wednesday, November 04, 2015 at 16:18, mekros pravi: Ziv! Poglejte si to: http://www.sena.com/product/noise-control-helmet/ Čelada, ki naj bi izničevala šume, da bomo slišal vnuke kričat na stara leta. Kratek video: https://youtu.be/Bh5tsXEHOwA zadevo smo na Eicmi lahko sprobali in DEJANSKO deluje. Predvidoma bo v Sloveniji nekje poleti/jeseni 2016, kasneje je predviden tudi "adv" model. Bo pa za tržišče najverjetneje opremljena še z enim dodatnim bonbončkom
DAMI34 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 12 minutami, Ferrarist pravi: Kratek video: https://youtu.be/Bh5tsXEHOwA zadevo smo na Eicmi lahko sprobali in DEJANSKO deluje. Predvidoma bo v Sloveniji nekje poleti/jeseni 2016, kasneje je predviden tudi "adv" model. Bo pa za tržišče najverjetneje opremljena še z enim dodatnim bonbončkom definitivno je pogoj tudi cena, drugače pa zanimivo.
Ferrarist Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 1 uro, DAMI34 pravi: definitivno je pogoj tudi cena, drugače pa zanimivo. Z g. Kimom, lastnikom/direktorjem Sene sva tudi o tem spregovorila nekaj besed. Zadeva naj bi Z bluetooth modulom (dod. oprema), prišla nekje na ceno Schubertk, kar se mi za to tehnologijo in karbonsko školjko ne zdi pretirano. Pa še luštna je TUKAJ bi moral bit delujoč link na video DAMI34 1
raza Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Sistem brez podbradnega paščka je že v 80-90tih imela Nava, samo, da se je tam odpiral pred bradni del na obe strani in se potem zapiral centralno na sredini z zaklepom. Joker 1
cikadina Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 jst ne stekam glih tega paradoksa. celada mora bit cim bolj tiha, ampak auspuh se pa more dret, da ze vsaj v eno vas naprej in nazaj slisijo StaraFeltna, franc, jany in 5 others 8
jany Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 10 minutami, cikadina pravi: jst ne stekam glih tega paradoksa. celada mora bit cim bolj tiha, ampak auspuh se pa more dret, da ze vsaj v eno vas naprej in nazaj slisijo Nee prvo kupiš najbolj tiho čelado, potem pa najglasnejši avspuh Torej vetra ne slišiš, svoj motor pa ja ostali te pa slišijo 13 km prej Ferrarist, Efendi in DAMI34 3
Ferrarist Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 16 minutami, cikadina pravi: jst ne stekam glih tega paradoksa. celada mora bit cim bolj tiha, ampak auspuh se pa more dret, da ze vsaj v eno vas naprej in nazaj slisijo Heh...ja, moreš ločit med zaželjenimi in nezaželjenimi zvoki Če pa tebi to ne uspeva, ti pomaga čelada Sena Efendi 1
cikadina Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 (popravljeno) se vidi da nimam pojma mam tih motor in tiho celado. za tiste k hocejo pa tiho celado, pa glasen motor, bi blo pa najboljse narest tko kot so pri avtih, ko ti zvok motorja predvaja po zvočnikih Popravljeno December 14, 2015. Popravil cikadina jany, Efendi in Ferrarist 3
motolover Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 8 hours ago, KARMEN1 said: Tudi meni je všeč, ampak ne vem, če je to zapenjanje res zaupanja vredno. Vse preklopne čelade so manj varne kot integralne.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se