KARMEN1 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 Lahko daš slikice od te tvoje čelade in pokažeš, kje piska? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 1 hour ago, KARMEN1 said: Lahko daš slikice od te tvoje čelade in pokažeš, kje piska? Predvidevam, da na tem zracniku oz. varovalu vizirja saj, če pokrijem z roko preneha. Komunikacija je bila zmontirana šele ta vikend, da ne bo kdo iskal razloga v njej. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 (popravljeno) Mogoče pa vizir slabo tesni, zato je tam na zaponki luft. Daj še sliko zaprtega in zapetega vizirja. Popravljeno Julij 13, 2021. Popravil KARMEN1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 jaz mislim, da piska ravno zaponka, kot pravi Nightmare. Oziroma oblika plastike, ki se slučajno ulovi v zračbi tok. A ko stojiš tudi piska? Si poskusil zalepiti s selotejpom, tam kjer daš roko, če je kaka razlika? KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 Vizir sem že sam 3x premaknil, tudi na "servisu" so na poročilo napisali, da so ga. Prelimal sem vse okoli zračnik in sam zračnik, samega zaklepa pa ne. Piskala je tudi na prejšnjem motorju tako, da.... Zanimivo je to, da ne piska vse dokler ne naredi "klik" pa je tudi takrat vizir že praktično zaprt. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 Potem pa piska zaponka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 prodaj..skoraj nova, pa zamenjaj firmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 12 hours ago, DAMI34 said: prodaj..skoraj nova, pa zamenjaj firmo ni treba prodat, vrnit je treba pod stvarno napako, kot sem ze omenil. Celada nima kaj piskat, nategunski trgovci pa se naj *%$&&£*%%& 3nity in Nightmare 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 Ne bom se več ukvarjal z njimi ker sem samo jaz slabe volje na koncu. Naslednji vikend pa tako odhajava na dopust in bom čelado potreboval z njihove strani pa do takrat tako ali tako ne pričakujem odgovora. 2. Julija sem dobil odgovor iz strani tržnega inšpektorata, da zadevo preverjajo pa za 1x še brez odgovora. Če njim kaj rata super, če ne pa tako ali tako ne bo zmage. Lp, Samo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 Ok, mogoče popolnoma neumno razmišlanje ampak... Na TCjevi strani sem opazil, da imajo v znižanju Spartan GT ampak to samo v moji barvi in to za skoraj 90€. Kolikšna je verjetnost, da se je dejansko izkazalo, da je s to verzijo dejansko nekaj narobe? Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 mala. Znižanja se običajno vrtijo glede na "zalogo" al pa pred menjavo modela. konkurenco lahko preveriš na fc.moto https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectID=135157076&ViewAction=ViewFaceted&OrderBy=&OrderDesc=&ManFilter=shark&FacetValue_Manufacturer=Shark&CurrencyID=GBP&CurrencyID=GBP&FacetRange_ListPrice=&FacetRange_ListPrice= Nightmare 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 Ja saj vrjamem. Mi je blo pa zanimivo, da ravno ta barvna kombinacija. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 pred 22 urami, DAMI34 pravi: prodaj..skoraj nova, pa zamenjaj firmo To sem jaz že na začetku problemov rekel in tudi storil...ni vredno časa in živcev za pravdanje pa še celo sezono brez čelade. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 pred 4 urami, DAMI34 pravi: konkurenco lahko preveriš na fc.moto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 Moje skromno mnenje: če imaš srečo in ti Shoei (npr. GT air II) ali Arai paše na glavo si zmagal ... vse ostalo so le približki. Je pa tudi res, da so cenovno razred višje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Julij 23, 2021 Deli Objavljeno Julij 23, 2021 Ker se še vedno trudim odpraviti problem in nastavljam vizir na 1000 in en način, da bi pred dopustom mogoče vseeno rešil težavo sem včeraj naletel na tole. Tesnilo na obeh straneh tik pred samim mehanizmom več kot očitno zalepljeno nekaj na silo po čeladi in ne na njemu primerno mesto. Stestiral s koščkom papirja in tukaj tesnilo sploh ne tesni. Tudi bela barva same čelade je že popolnoma porumenela in konkretno seka razlika med belimi plastičnimi zračniki in pa barvo čelade. Očitno sem dobil čelado narejeno ravno 5 minut pred koncem petkove izmene. Lp, Samo KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno November 24, 2021 Deli Objavljeno November 24, 2021 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 Spet se setam z (novo) celado in jakno po stanovanju. To da mi celada res pase na glavo sem ze ugotovila. Me pa moti da se mi spodnji rob celade (tekstil) dotika ovratnika jakne in me skrbi da se nebi prehitro zgulilo. Je imel kdo tako situacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred 36 minutami, sunnygirl pravi: Spet se setam z (novo) celado in jakno po stanovanju. To da mi celada res pase na glavo sem ze ugotovila. Me pa moti da se mi spodnji rob celade (tekstil) dotika ovratnika jakne in me skrbi da se nebi prehitro zgulilo. Je imel kdo tako situacijo? Oj! Ne se šetat, vsedi se na mopija, ker je položaj in drža telesa popolnoma drugačna kot pri hoji. Ma menda smo tudi zato motoristi, da smo v "boljšem" položaju od pešcev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred 3 minutami, kaizer pravi: Oj! Ne se šetat, vsedi se na mopija, ker je položaj in drža telesa popolnoma drugačna kot pri hoji. Ma menda smo tudi zato motoristi, da smo v "boljšem" položaju od pešcev? Tudi na motorju se mi dotika roba jakne. Ko obrnem glavo levo ali desno slisim drgnenje (to me sicer ne bo motilo ker poslusam musko med voznjo). kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred 12 minutami, sunnygirl pravi: levo ali desno slisim drgnenje Gume tudi drgnejo po asfaltu in hitro se obrabijo. Te to ne skrbi? Greš po nove... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred 4 minutami, MiNa pravi: Gume tudi drgnejo po asfaltu in hitro se obrabijo. Te to ne skrbi? Greš po nove... Mam take gume k mi dolgo zdrzijo (po 17.000km) Pa bi rada da mi tud oprema dolgo zdrzi ( ene 4x tok k gume) MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 1 hour ago, sunnygirl said: Me pa moti da se mi spodnji rob celade (tekstil) dotika ovratnika jakne in me skrbi da se nebi prehitro zgulilo. Je imel kdo tako situacijo? Ja, drsa, se zguli, tudi natrga,... Več se voziš bolj je uničeno ? Poanta. Bolje zguljen ovratnik, kot ne se vozit MiNa, sunnygirl in Kawasaki_rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred 1 minuto, ftp pravi: Ja, drsa, se zguli, tudi natrga,... Več se voziš bolj je uničeno ? Poanta. Bolje zguljen ovratnik, kot ne se vozit Se strinjam. Kle se poraja vprasanje ali met to celado in da se kmalu zguli vse, ali vzet drugo celado (prek spleta kupljena, zato jo lahko se zamenjam), ki mi pa manj pase na glavo... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 pred eno uro, sunnygirl pravi: Spet se setam z (novo) celado in jakno po stanovanju. To da mi celada res pase na glavo sem ze ugotovila. Me pa moti da se mi spodnji rob celade (tekstil) dotika ovratnika jakne in me skrbi da se nebi prehitro zgulilo. Je imel kdo tako situacijo? Jaz si nataknem podlapo, katera gre pod ovratnik in preko ovratnika buff-tubo. Potem ni teh težav ter ovratnik lepo drsi po buffu. MiNa in sunnygirl 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se