MARE 65 Objavljeno Marec 8, 2022 Deli Objavljeno Marec 8, 2022 Ob 5. 3. 2022 ob 11:06, spartanbp pravi: Ja, saj zato bi kupil. Tole bi se vprasal in sicer ali je celada fejst glasna? Kaj pa vozis se kaj s sprednjim delom za celjust, je komfortno? Meni se ne zdi, nisem sicer glih komplikator okoli tega. Vozim Africo Twin za primerjavo. Je, v redu. spartanbp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 20, 2022 Deli Objavljeno Marec 20, 2022 A je kdo ze furu HJc preklopno, pa je su na nexx enduro? A gre na piskr al bl ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 28, 2022 Deli Objavljeno Marec 28, 2022 ... enkrat bom zamenjal čelado 😁 Joker, Bostjan L, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris1 Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 Kje je servis za AGV čelade? Odlomil se je del drsnika za zračenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 (popravljeno) @Ris1Meni stoji na omari ena K5. Če znaš sam poštimati, ti jo dam. Edino jo moraš priti iskat v Postojno. Popravljeno Marec 31, 2022. Popravil Pajk RobiRoberto, Ris1 in Joker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris1 Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 (popravljeno) @PajkKolko sem gledal je verjetno vstaljeno in potem z oblogo zalepleno, da se odzadaj ne pride zraven. Vsaj na lep način ne. Popravljeno Marec 31, 2022. Popravil Ris1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 (popravljeno) @Ris1Kam ti pošljem? Popravljeno Marec 31, 2022. Popravil Pajk RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris1 Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 @Pajkšparaj, ob prvi priliki in lepem vremenu pridem iskat v Postojno. Pa, da kako rečeva. Pajk in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 9, 2022 Deli Objavljeno April 9, 2022 eno vprasanje.... trenutno imam hjc rpha 10+.... sicer je lahka , udobna, ampak ker mam touring motor z povišanim vizirjem se mi zdi da mi mal bobni in tko...razmisljam ce bi s katero drugo celado kaj dosegu v tej smeri da je še tišja ? imam pa ozko glavo, in mi hjc naceloma sede... kak predlog kaj bi še loh probal ker nimam idej ker je tolk čelad na trgu.... pa a je možno pred nakupom sprobat na motorju, dovolijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno April 9, 2022 Deli Objavljeno April 9, 2022 Možno bo testirati Nolan, Shoei… bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno April 9, 2022 Deli Objavljeno April 9, 2022 Agv mislim, da ima modele za bolj ozke glave. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 pred 20 urami, bajkr88 pravi: eno vprasanje.... trenutno imam hjc rpha 10+.... sicer je lahka , udobna, ampak ker mam touring motor z povišanim vizirjem se mi zdi da mi mal bobni in tko...razmisljam ce bi s katero drugo celado kaj dosegu v tej smeri da je še tišja ? imam pa ozko glavo, in mi hjc naceloma sede... kak predlog kaj bi še loh probal ker nimam idej ker je tolk čelad na trgu.... pa a je možno pred nakupom sprobat na motorju, dovolijo? mel sem rpha10+, potem sem vzel rpha st in sedaj imam rpha 70 vse od HJC. Kot sem jih zapisal po vrsti, tako so bile tišje. Meni tudi paše HJC kot ulita, pa Shark mi je lepo sedla na glavo. ps. zna biti da je za bobnenje kriva turbulenca povišanega vizirja. Jaz mam kup motorjev, oziroma jih menjujem pogosto (bolj pogosto kot čelade) pa ni enega pravila, da bi ga zapisal okrog bobnenja. No je, čimmanj šipce mora biti . Če je pa vizir visok, pa je potrebno nekje spodaj spustiti zrak pod vizir, da ubije vrtinčenje. Običajno že to omili hrup. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 in kaj te je prepricalo na 70 da nisi vzel recmo 11 kot vecina 😁 cena je ista kokr gledam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 pred 4 urami, bajkr88 pravi: in kaj te je prepricalo na 70 da nisi vzel recmo 11 kot vecina 😁 cena je ista kokr gledam eno so sport touring, drugo sport čelade. Oblazinjenje, komoditeta...itd.. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 17, 2022 Deli Objavljeno April 17, 2022 Drugi pinlock v 2000km. Kaj pocnem narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 17, 2022 Deli Objavljeno April 17, 2022 To nam ti povej! Z čim ga čistiš, kje shranjuješ čelado…. Nekaj tu ni normalno, da ti odpove sodelovanje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 18, 2022 Deli Objavljeno April 18, 2022 zadah? _ales_, Kawasaki_rider, Kugelschreiber in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 On 4/17/2022 at 7:38 PM, SAR-Solo Adventure rider said: To nam ti povej! Z čim ga čistiš, kje shranjuješ čelado…. Nekaj tu ni normalno, da ti odpove sodelovanje! kasna vprasanja so to? Celado cistim z motulom https://www.mimovrste.com/moto-oprema/motul-cistilo-helmet-visior-clean-250 vizir v 99%samo z vodo in mikrofibro. Pinlocka nism še snel. Čelade živijo v enem od bivalnih prostorov, ali kako noč v "garaži", ki je prav tako pač bivalni prostor, slučajno sta notri motorja. Na moji Shoei ga imam 3jo sezono brez dotikanja. AGV od gospe mi deluje precej OK čelada, le ta pinlock nek sračka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 Pa se Pinlock dotika vizitja ali ga celo en kos manjka na sliki? Ne razberem prav dobro iz slike. V kolikor se naslanja, sem imel pri prejšnji Shark čeladi(sem jo reklamiral) podoben problem. Manj opazen ampak je bil. Delovalo je kot, da je sam vizir preširok na točkah vpetja na čelado od same školke čelade. Ker je to pomenilo, da se ob namontiranem vizirju ta preveč zvije je pinlock naslonil na vizir. V hladni garaži ni bilo problema, ko pa sem čelado postavil na sonce se je "madež" kmalu pokazal. Lahko, da je Pinlock namontiran preveč na tesno. Imaš možnost nastavljanja pinov, ki držijo Pinlock na mestu? Lp, Samo IF7 in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: kasna vprasanja so to? Celado cistim z motulom https://www.mimovrste.com/moto-oprema/motul-cistilo-helmet-visior-clean-250 vizir v 99%samo z vodo in mikrofibro. Pinlocka nism še snel. Čelade živijo v enem od bivalnih prostorov, ali kako noč v "garaži", ki je prav tako pač bivalni prostor, slučajno sta notri motorja. Na moji Shoei ga imam 3jo sezono brez dotikanja. AGV od gospe mi deluje precej OK čelada, le ta pinlock nek sračka. pinlock pritiska na šajbo če prav vidim oz razumem. Zreguliraj mal bunkice vpetja. sicer pa dokler dobro tesni in dihta, četudi se dotika, se tudi pri moji rpha70. Od zunaj se vidi z mojega zornega kota pa ne. Pinlock drgač zlahka snameš očistiš (blaga milnica voda in fen) ter ponovno vstaviš. Mogoče rabi samo malo regulacije IF7 in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 Pinlock na spodnji strani odstopi. Po tem se med vizirjem in pinlockom nabere kondenz. Prejsnji se je malo zvil, deformiral. Tale je samo odstopil. problem je lociran. Razštelan mehanizem vizirja. Pinlock zadeva v vrhnje tesnilo in z vsakim odpiranjem pocasi premika navzdol. Ko je potisnjen prevec dol, ga na robu privzdigne. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 na določenih čeladah svetujejo da ga obracas, ampak niso vsi tako narejeni. Ce ne drugega ga zacasno vzames ven za kak teden, in obtezis da se zravna. MARE 65 in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 12, 2022 Deli Objavljeno Maj 12, 2022 (popravljeno) 🥳 Popravljeno Maj 12, 2022. Popravil Roger G. Jagger Bo Admin zbrisal, prosim! Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 Ali je to resna čelada za kupit ali samo reklamiranje brez prave osnove? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 kolikor jazb vidim, še ena Kickstarter kampanja pač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se