Hornet Objavljeno Maj 6 Deli Objavljeno Maj 6 pred 10 urami, domina pravi: jaz imam SHOEI X-SPIRIT III in mi je to pihanje pod čelado kljub mrežici tako nadležno, da bom menjala, če v kratkem ne najdem rešitve. ima kdo kakšen predlog kako to rešit? Poskusi z naklonom čelade, meni je to uspelo na prastari nolanki. Pihanje v oči sem rešil s sončnimi očali. Vprašanje ali bo to šlo v nxr, dvomim ker je že tako ozka in konkretno topla. Poleti bo pritisk zraka med ušesi še toliko večji. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 8 Deli Objavljeno Maj 8 Ob 5. 5. 2024 ob 21:22, MARE 65 pravi: To smo probali pri x - lite, pa se na dolgi rok ni obneslo. Kot je omenila 3nity, moram najti čelado, za round oval ali intermediate oval. round oval v bistvu, povečini so pa za naš trg intermediate oval sicer pa se to v "napačni školjki" prilagaja z notranjostjo in sicer tako, da se vzame večjo številko čelade in vstavi oblogo manjše številke Tisti, ki je kot prodajalec čelad kaj vreden, zrihta zadevo v 10 minutah MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Maj 10 Deli Objavljeno Maj 10 Problem... ..solved 😎 AC danes zjutraj milina. za kok časa, bomo pa videli 😂 MARE 65 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10 Deli Objavljeno Maj 10 silver tejp in vezice, obvezna oprema motorista domina in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Maj 10 Deli Objavljeno Maj 10 Ob 4. 5. 2024 ob 21:49, MARE 65 pravi: Za ženo iščem čelado. Do sedaj je imela Shark in x lite in pri obeh je bila težava, pojavijo se ji pritiski oz. bolečine v delu zgornjem delu glave (označeno nasliki). Probala je Nolan in HJC, pa nobena ne odgovarja, ker so tudi te dve zgleda zgoraj preozke. Kdo ve katera znamka čelad je zgoraj bolj široka oz. okrogla ? Schuberth? MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 24 Deli Objavljeno Maj 24 Ta Nolanov patent odpiranja z dvema bunkicama je malo časa zdržal, en del se je odlomil. Ker nimam časa popravljat zadevo na servisu moram ta patent poenostavit na samo en vzvod...nekaj sem že razdrl. Italijanska zadeva, pa drugače mi je zelo všeč ta čelada N 100-5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 24 Deli Objavljeno Maj 24 Popravljeno, namesto Dual Action je samo ena akcija in tista štrli bolj ven...samo da se odpira in zapira 🙂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Maj 24 Deli Objavljeno Maj 24 pred eno uro, vandrovec pravi: samo da se odpira in zapira 🙂 To si naredil avtomatsko odpiranje pri padcu, že ob minimalnem dotiku gumba... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 24 Deli Objavljeno Maj 24 pred 2 urami, XTR pravi: To si naredil avtomatsko odpiranje pri padcu, že ob minimalnem dotiku gumba... Začasna rešitev, ker čelado rabim skoraj vsak dan...danes sem zaprto stlačil na glavo in nazaj dol. Tako šwoh narejeno, da malo bolj pritisneš in odleti...bi kupil enako novo pa sem ravno zaradi tega v dvomih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 25 Deli Objavljeno Maj 25 Za 120 ojro ti prom skoraj novo M velikost,belo. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Maj 25 Deli Objavljeno Maj 25 pred 14 urami, vandrovec pravi: Začasna rešitev, ker čelado rabim skoraj vsak dan...danes sem zaprto stlačil na glavo in nazaj dol. Tako šwoh narejeno, da malo bolj pritisneš in odleti...bi kupil enako novo pa sem ravno zaradi tega v dvomih. Imam enako čelado pa se mi ne zdi nič kaj krhko narejeno. Moja bo (glede na starost) že za odpis, pa še kar dela to dual odklepanje. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 24 Deli Objavljeno Junij 24 Ob 25. 5. 2024 ob 10:27, XTR pravi: Imam enako čelado pa se mi ne zdi nič kaj krhko narejeno. Moja bo (glede na starost) že za odpis, pa še kar dela to dual odklepanje. ...da nadaljujem, sem vprašal v Moto Charlie Trst kako je s popravilom tega dvojnega odpiranja. Ker sem čelado tam kupil so mi rekli, da mi bodo popravilo naredili pod garancijo, čeprav je že preteklo 5 let od nakupa. OK nesem čelado v popravilo in si ogledujem druge v trgovini...pomerim več čelad, najbolj mi paše Caberg Levo pa še znižana iz 400 na 200€. Tisti dan (sobota) se nisem še odločil sem pa takoj v ponedeljek šel ponjo in sedaj jo nosim že ene 2 ali tri tedne. Jaz jo lahko pohvalim, kar lažja od Nolanove, široko vidno polje, lepa, meni zelo pristoji...ko bo N 100-5 popravljena bo ostala Caberg Levo glavna. 🙂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 25 Deli Objavljeno Julij 25 Kje naj iščem adventure čelado 3XL nižjega oz srednjega cenovnega razreda? Nolan me vabi u Veleje, sam 700€ mi je mal velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se