Evil Penguin Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) A ni že v originalu 11/35? Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil Evil Penguin
JaRaNe Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 evil P, kako boš pa spravil bingo 18 na atx cilinder, pomoje je najboljše da ga prej pelješ reg. pa pol predelaš, pri nas v škofji loki merijo tudi moč na zadnjem in prednjem kolesu, tko da kle ni fora samo hitrost
Evil Penguin Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 o: To pa prvič slišim Bom rekel onemu ko brusi, pa bo zrihtal, da bo pasal kolen gor
e90 Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Se pravi,da ga ne pelješ v Škofjo Loko na tehničnega. :)
JaRaNe Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Se pravi,da ga ne pelješ v Škofjo Loko na tehničnega. :) ← ja jaz ga peljem, ker je itak vse razen MF power original, powerca pa je itak homologirana tko da ni problema sploh, itak se mi pa bz zdi z atxom ubadat, itak bo v roku 1. mesca moral od hiše evil P, najprej se prepričaj če tam (kamor ga misliš peljat) merijo tudi moč na kolesih
e90 Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Če merijo pa tut na zadnjem pa gumo tko naštimi da mal drajsa.
Fabo Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 evil P, kako boš pa spravil bingo 18 na atx cilinder, pomoje je najboljše da ga prej pelješ reg. pa pol predelaš, pri nas v škofji loki merijo tudi moč na zadnjem in prednjem kolesu, tko da kle ni fora samo hitrost ← Mislm da vam ne merjo moci na zadnjem in prednjem kolesu pac pa zavori ucinek.
JaRaNe Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Mislm da vam ne merjo moci na zadnjem in prednjem kolesu pac pa zavori ucinek. ← ne. na monitorju je kazalo vrednost v KW
Evil Penguin Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Blah, spet imam en problem. Zraven motorja mi je prejšnji lastnik dal zajlo za kuplungo. Zdaj pa spodaj obkroženega dela, ne morem nikakor spravit čez luknjo na mašini. Poleg tega je nova zajla tudi daljša. Zanima me, kaj naj s tistim delčkom naredim (stran odrežem?) in ali je to sploh prava zajla za atxa :confused:
Evil Penguin Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ima kdo BT cilinder, brušen do MAX 39? Rabim NUJNO! Če imaš, ne oklevaj, ampak me TAKOJ kontaktiraj (na zs, msn, email, golobi...
italjet maniac Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 ne. na monitorju je kazalo vrednost v KW ← No te pa mi ti maher povej kolk konjev ma Atx na prednji koli :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 ZOK TO MEL!! :wub: ...sam ne vem kje so zaj tisti obljubljeni karbonski deli, in pa prozorno lakiran avspuh... :glare: ...pa klinc, izpuh itak neb ostal originaln... ...pa tale masina bi sla gor... ...tud ne originalna, kajpada... :devil: :afro1:
mathias Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 mah brezveze to mašino gor tlačt, KIT dej gor, pa bo šlo ene 75-80..
Zok Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 pa sraufas ga tud lahk 5x tedensko + 2x tedensko generalno. moj, moj. :004 :D
Red Arrow Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 tak...mimgrede...tele tanovi tomosi so pa fajni na pogled...upam, da tut delajo tko ko zgledajo...pa upam, da bodo pocen... :devil: :oops: ... :topic:
mathias Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 mah, frendu dela avtomatik z kitom, že okoli 2000km brez težav...
Matic7 Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Doma mam Tomosovega avtomatika iz pamtiveka (tam okoli leta 1985) in najbolj mi gre na živce kurblanje te zverinice. kake so možnosti, da bi to predelal na elektrovžig in kolko bi to stalo, če je to sploh mogoče? hvala za pomoč!
batzajla Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ah,če je mašina naštelana vsaj prbližn tko kt more bit,je pa vžiganje frčaka res najmanjši problem... pomoje se ti ne splača,če si pa kej majstra se pa lahko poigraš
malagati Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 kako naj rastavivim apnn4. ima kdo idejo kako ga naj pobarvam .imam gršt od apn4. mi lahko kaj svetjete. kako ga naj zastavim, preštimam. in če proda kdo mašino od apn4
Sadida Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Pa kaj je s tabo :blink: Rastavit ga je pa res neki najlažjega. Mašina je pršraufana s tremi šraufi, to je use, kua bi pa še rd razstavu? A sploh maš mašino? Pobarvaš ga pa tako da ga najprej pošmirglaš pol pa najbol da s kompresorjam če ga maš. Za mašino pa poglej mal po oglasniku pa bouhi, kakšenm forumu itd.
slovenc46 Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 kolk pridejo batni obrocki za 4ko pa lazaji na gredi :hmm:
Staycool Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 ce mas ta plitva lezisca za sestavljive lezaje (colibri masina) je en lezaj 2000-3000 sit , odvisno od trgovine do trgovine, navadnli lezaji so mal manj. obrocki so pa med 1000 in 2000 tolarji. odvisno od tipa bata, trgovine in !števila obročkov :)
Sadida Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) 2 obročka v Trgo avto sta me košala 750 sit. Res da je slaba firma :D neki na-S :hmm: Popravljeno September 14, 2005. Popravil Sadida
Sadida Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Točn tako :D Sam raj ne to kupt :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se