Staycool Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Točn tako :D Sam raj ne to kupt :slap: ← :lol: :lol: :lol: :lol: sukoki rulz 40L bat za dva čuka, pelje pa točno za dva čuka manj od meteorja k je 4k, ni pa slab pišton... bat ku bat...
Zok Objavljeno September 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2005 bat ku bat... ← na-a! :grrr
icerider Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 so bli že primeru kukr ga je u BT-ju stopilo :whistle:
Staycool Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 so bli že primeru kukr ga je u BT-ju stopilo :whistle: ← ah to je to zračno hlajenje :) premal mesa pa ne odvaja zadosti ... sukokija osebno nisem še nikoli nucal, sam sem pa slišal zgodbice o njem ja ... :lol: razni odlomljeni koščki in počene puše za sornik :blink: ... jst prisegam na Asso werke :kva2:
Zok Objavljeno September 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2005 ah to je to zračno hlajenje :) premal mesa pa ne odvaja zadosti ... ← +preredka zmes goriva in zraka, napacno nastavljen vzig, pa je pizdarija popolna. :)
icerider Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ne ne je biv kr uredu ampak če je še mal piljen.... :whistle: drgač pa za original apnke je čist OK
ScootFreaK Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 No ker nisem nasel po drugih temah o tomosih bom kar tu vpraso...:P Med prodavanjem krame se mam za prodat en gestel in bi ga rad na novo pobarvo, pa me zanima ce ve kdo kako barvo pa lak?Da bi vsaj podobna barva prisla ven, ne neka hrapava itd... No ena slikica da veste kaj mislim :P Taka lepa siva bi mogla pri ven :) Aja pa kolko vem bi mogo pobrusit prej? S cem? Se vidi da sn prevec na skuteru delal pa nimam pojma o barvah :P :P :P
TiCkO Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Glej boljše boš pripravo površino, lepše bo pobarvano.. Tk da najprej daj dol nalepke in umazanijo, potem pa, če ni kje rušt vdrt al pa kej začni šmirglat, kake 200 uzam, pa brus pa brus, potem pa uzam ene 600 pa potem še z 1000 in potem z vodo in 1000.. ko boš to naredu, pač kupiš neko navadno barvo, oz. najbolje je da neseš vzorec in greš tja kjer mešajo v spreje kupiš 2 spreja in lepo pobarvaš.. če misliš barvatz na kompresor potem pač kupiš ene 2 dcl barve in maš dovolj.. 2-3 nanose pa je to to..
ScootFreaK Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Ni vdrt samo nalepke so gor pa šmir :) Torej prvo brusim z 600, pol pa z 1000...okey:) Na kompresor ja, torej ne trebam pol dobenga laka da je pol lesk ko tovarniski? :?
TiCkO Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 jah, lak je že v barvi.. če hočeš da se še pa bol sveti pol pa še dodatn lak kup pa je to to..
GrCaR Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 a se mogoče komu kje v kleti valja kakšen APN6 oz. APN4, slabše ohranjen, lahko tut brez paperjov! zdej med zimo nimam kej delat, pa bi mal dougcajt preganjov. tko za max. 15.000 sit če ma kdo, nej piše na PM
cheff Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 (popravljeno) Evo mojo apn-ko, dala je dosti skozi dolker mi ni menjalnik zružil in sem kupil aprilio. Zdaj je ravno v obnovi in delam mašino skup .) slika1 slika2 slika3 Evo zdaj ma 2 sliki od šraufanja. Menjalne vilice :grrr slika Popravljeno December 29, 2005. Popravil ||cheff||
Stroj Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Ti si pa že skor hard tun :afro2: :yea2: er
moto_mat Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 :yea1: A ma kdo mogoče za prodat dele za E90 ali CTX ali BT mašino. Če ma naj mi piše na P.M:
cheff Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Ti si pa že skor hard tun :afro2: :yea2: er KAk to misliš??
agodno Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Če kdo rab kšno pomoče glede sestavljanja apn mašine(ne preveč nove k šraubam bl stare- do zj do leta 99) se priporočam :OK: lp
ScootFreaK Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 To bolj sem spada se ti ne zdi? .) :?
kp-kp Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 A nisi prepoznal ta stare TOMOSOVE štirke? Verjetno si premlad. :friend1:
Stroj Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 Tale motor more met pa 1A vodljivost :lol1:
italjet maniac Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 ja ampak iz pod pazduhami pa nikoli ne bos zasvical :OK:
Stroj Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 Pomisl kok boš zarad deodoranta prihranu :P Bo več za bencin.
ScootFreaK Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 A nisi prepoznal ta stare TOMOSOVE štirke? Verjetno si premlad. :friend1: Smo tudi take stirke prevozli, ne se bat pa mladi smo tui vcasih bli ja :whistle: :whistle: Pravim samo da bi ta slikica bolj pasala med šale :P Drugace pa bi res na deodorantu prisparo ja :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se