Skoči na vsebino

J.F.K

Thundercat

Priporočene objave

ta slika je res grda, posnetek ko ga metek zadane pa je bil tud od sile. Prvič v življenju sem ga videl na tej oddaji :o

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no PEPE če mislš da je ta tema

"vključno s temle topicom, so morbidna, nekrofilska in senzacionalistična. Ker ne rešijo ničesar, zagrizeno pa brodijo po govnu"
potem vanjo ne piši....mene je zanimalo če ste gledali oddajo in kaj ste iz nje izvlekli....

slika je pa slika...kaže dejstva...še kako kruta je.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slika je pa slika...kaže dejstva...še kako kruta je.....

Seveda je kruta, Thundercat. Komplet zadeva je kruta. Zato slika paše not.

In zakaj se mi zdi vse skupaj tako kot se mi zdi, je tudi navedeno v citatu, ki si ga navedel.

Pa to najbrž ni razlog, da ne bi smel napisat svojega mnenja, kaj misliš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Thundercat,

ta slika je glih tolk nagravžna, kolkr je glupo in nesmiselno debatirat o tem umoru... In če že debatiramo v smislu "kaj mislite o tem umoru" in "kaj ste potegnili iz dokumentarca" lahko stvar priteramo tudi do te skrajnosti s sliko, ki jo pokažemo in rečemo - "glejte, kako ga je luknja prestrelila"...

No, nauk vsega skupaj pa je - "ni treba DEBATIRAT glih o vsaki stvari, čeprav imamo forum, ki nam omogoča neskončno nakladanje, in čeprav se morda v nekem trenutko neskončno dolgočasimo, celo tako zelo neskončno, da smo pripravljeni razglabljati o tragični smrti neke osebe".

Skratka - podobno, kot razglabljanje o tragičnih izidih prometnih nesreč...

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Človeška narava (generalno, torej tudi moja) je obdarjena z več čudnimi potezami. Ena od njih je tudi gledanje kadavrov. Ki po vseh merilih naj ne bi prinašalo ugodja. Vendar očitno ga. Saj ste opazili, da večina vozil zelo upočasni vožnjo, kadar se peljejo mimo hude nesreče. Le malokateri zato, ker bi na vse kriplje tuhtal, kako se da pomagat. Le malokdo ustavi. Večina "poskenira" in gre dalje.

Še ena taka poteza je brezkončno razglabljanje o zadevah, ki jim ne moreš priti do konca. Pa tudi če jim prideš, tega ne moreš zagotovo vedeti. Ker podatki niso dostopni. Recimo do leta 2025, ko "naj bi" postali dostopni. Sam bog ve zakaj šele tedaj. Bog & peščica tistih, ki so si to pravilo izmislili.

Filmska, TV & PRESS industrija se tega dobro zaveda in na podlagi teh značajskih potez prodaja svoje izdelke. Ki jih proizvede tudi po naročilu.

Thundercat, ne se jezit name. Počnemo torej povsem naravno stvar, ki pa je seveda čudna. Če pa se tega zavedamo, pa tudi ne more biti nič narobe, ane?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut za Krambergerja?? :huh:

za nega pa spljoh

oni najbl

B) B) B) B) B)

naši so bli kt zmeri sam nedolžne zapelane ovce

bl ovce kt nedolžne

:blink: :blink: :blink:

prlamentjeovčjaštalapress

:lol: :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

......za vse.povsod.vedno. <_<

....ker nikjer ni nobenega vec,ki je zadosti "dedc",da bi prevzel odgovornost za lastne napake.

ice______LOGOUT

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!