Vale Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 To ni moja stara mama, to bi rad bil jaz, pa si ne upam k se vsi tok paranojichno plota k ga je G. Bush postavu drzhite. :( To je pa zato, ker ne živiš zase ampak za druge ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 k se vsi tok paranojichno plota k ga je G. Bush postavu drzhite. G. Bush sploh ne ve za nas, potem bi nam še pa plot postavu :D :D :D Če bi mel nafto, bi že ... :( Če ti je všeč, ti kr. <_< Pa ne obešat tega na velek zvon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 k se vsi tok paranojichno plota k ga je G. Bush postavu drzhite. G. Bush sploh ne ve za nas, potem bi nam še pa plot postavu :D :D :D Če bi mel nafto, bi že ... :( Če ti je všeč, ti kr. <_< Pa ne obešat tega na velek zvon Ne, jst ne zhivim za druge, tko k mi je tanezhna rekla. Ampak to o zvonu mi pa tut ni vshech. Jaz bi se boru za to, da neb blo narobe eno potegnt, tko k ga je chist fejst en mau cuknt. Ampak, sm nashu drugo vojsko, to je venetsko, v tej mam kr visok chin, sam soldate she nabiram. Bush je samo prispodoba, za to kok majo eni glave zacementirane v shkatlo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 prototip, daj naglas preberi tole: peshec prechka cestishche. :lol: :D ;) :rolleyes: Potem pa daj she mami za prebrat in jo preprichaj, da je to slovenshchina. :blink: :wacko: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Zdej si pa vse pomešu. Zber se in še enkrat preber, kaj ti je napisala una bejba. Tole: To je pa zato, ker ne živiš zase ampak za druge ... ti pa čist kontra Ne, jst ne zhivim za druge, tko k mi je tanezhna rekla. Sj ni narobe, če tvoja glava misl, d lahk eno potegneš (takšno na sliki), ampak verjetn ti ne bo nihče plosku zarad tega. Čist tvoja stvar... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 prototip, daj naglas preberi tole: peshec prechka cestishche. :lol: :D ;) :rolleyes: Potem pa daj she mami za prebrat in jo preprichaj, da je to slovenshchina. :blink: :wacko: :lol: Iz naivnosti k se imenuje SHUMNIK, se boste tkole vsi enga dne zbudil : Poleg Venetov bijem she eno bitko, to je na osveshcanju ljudi, o sranju, ki se imenuje Microsoft. Pri vas v Sloveniji te stvari niso tako obchutljive, ker vam Microsoft she vedno dovoli, da kradete njegove programe in jih kopirate iz ene mashine na drugo. Drugod v zahodnem svetu je treba za vsako azhuriranje z novo verzijo odshteti zajetno sumo denarja. Microsoftova taktika je ista kot taktika prodajalcev mamil. Najprej vam "daje" programe zastonj, dokler vas ne bo naredil popolnoma odvisnih od njegove ponudbe. Potem pa vas bo zachel izzhemati kot to dela drugod po svetu. Shele ko bosh moru odshtet par stotakov al pa jurjov, che mash kej bl resnga na mashini, (evrov) za tvoje shumnike, bosh dojel kva sm ti jst pred letom ali dva tle plozu. She hujshe pa je z aplikacijami vazhne iz stalishcha drzhavne varnosti. Microsoft je namrech sposoben brskati po vashih podatkih, che jih ne zavarujete pravilno, ali she hujshe jih date zavarovati nekomu za katerega ne veste, da je Microsoftov agent ali podkupljenec. Zato so Nemci predvsem pa izraelci sunili to MS sodrgo v rit in jih nadomestili z Linuxom. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 o o o ...Sj ni narobe, če tvoja glava misl, d lahk eno potegneš (takšno na sliki), ampak verjetn ti ne bo nihče plosku zarad tega. Čist tvoja stvar... <_< A ma vesh qua, jst naum nobene potegnu, dok, mi z zakonom tega ne dovoljo. Bo pa to prav kmal, se mi zdi, vsaj pr ns u Kanadi, che'ush pridn, pa che'ush tapravo reku ti'u dohtar predpisu mal teha zelejna. Zravn pa kuk jh pa je v Sloveniji, k raj za plankam prespijo k pa v pojstl pr zhen? Mende kr neki, da ne shtejem tisth k se nch u nh ne ve, buffet so pa kr naprj pohtn! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Ti še zmeraj mešaš svojo krjaveljsko vlogo vaškega posebneža z globalnimi stvarmi na katere nimaš vpliva. Razen seveda če je tvoja venetska vojska že tako močna, da lahko spremeniš tok zgodovine. :blink: :huh: <_< :P :lol: Pa dej preber si tole no: ...shtejem tisth k se nch u nh ne ve, buffet so pa kr naprj pohtn! A si ti normaln, poglej kako pišeš! Sramota za nekoga, ki se ima za Slovenca. :blink: :wacko: :blink: :wacko: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 :huh: "pisani" slang v bohoricici! :wacko: :blink: ......prototip,pokoplji se pod stiri vodoravno in sedem navpicno. <_< se enkrat: kaksen nazadnjak moras biti,da javno takole pacis in slovenscino in bohoricico.ocitno ti ne gre ne ena in ne druga od rok.potem mesas se venete zraven; a bretancem tudi tako tezis cel cas? ......kaj pa svicarjem? :rolleyes: in lepo te prosim nehaj nam najedati tukaj o tvojih problemih z micro$ux,lastno psiho in globalnimi zarotami.ne bos verjel tudi v sloveniji se najde vcasih kaksen clovek,ki je zmozen brati,pisati in celo obcasno razmisljati. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ...v sloveniji se najde vcasih kaksen clovek,ki je zmozen brati,pisati in celo obcasno razmisljati. ;) hjaaa, kaj naj rečem... tisti k obvladamo te umetnosti se spomnimo, da v šoli uče tole: Slovenija uni drugi pa verjetno ne vedo tega nohardfeelingspress ;) :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Prototip, če boš kaj prišel v SLO, bi ti rad pokazal en dober hotel med CE in Vojnikom. Je na desni strani malo pred Vojnikom, rumene barve in na najvišjem nivoju. Ampak bojim se, da te bodo hotel kr tam obdržat zarad tvojih posebnosti ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Ja gledi si ga nu kok ste vyh pamethn, pa obchutliv k vam en mau shtrene pumesha. Dejte no, dejte no, saj ste vndar men she ne pred tolk dolgm chasom pamet sulil pa govorll, da tko u svoje zastave bulm. A vam je vasha provincialna dusha ushla s zadnjim prdecem u l'ft, k vas en izseljenc mau spominja na to od kje smo se vzel? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Bush je samo prispodoba...... Yep, to je pa res! B) Prota! :D Kako nama gre danes? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ..A vam je vasha provincialna dusha ushla s zadnjim prdecem u l'ft, k vas en izseljenc mau spominja na to od kje smo se vzel? :D stvar je v tem, kakšne metode in načine za "spominjanje" izbereš ys te bi tut lohka uprašu: "..zaqua več ne prdiš, sej bi pol mel tvoji mužani, kso ti tkoaltko zgleda u riti namest uglavi zrastl, več placa, dab lohka še kej druziga kt u zastavah mislu.." vidiš pa TE NE BOM TEGA VPRAŠAL, ker je razlika med žalitvijo in humorjem.. čeprav bi se drugi smejali, morda bi bilo tudi meni smešno, ti bi pa to občutil kot žalitev... čisto resno ti predlagam, glede na to da si se verjetno vsem razen Peptu in meni zameril (Srbi bi bolje znali povedati: "Popeo nakurac"), da se odjaviš iz foruma za nekaj časa, se skuliraš in pod novim nickom prijaviš (če hočeš seveda) malo kasneje in se vključiš v "(ab)normalno virtualno forumsko družbo Motosvetovcev" torej še enkrat: upoštevaj svet stare modre sove iz hoste, saj ti hoče dobro..ok? lp ps - to je bil moj zadnji post Prototipu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Poleg Venetov bijem she eno bitko, to je na osveshcanju ljudi, o sranju, ki se imenuje Microsoft. Pri vas v Sloveniji te stvari niso tako obchutljive, ker vam Microsoft she vedno dovoli, da kradete njegove programe in jih kopirate iz ene mashine na drugo. Drugod v zahodnem svetu je treba za vsako azhuriranje z novo verzijo odshteti zajetno sumo denarja. Microsoftova taktika je ista kot taktika prodajalcev mamil. Najprej vam "daje" programe zastonj, dokler vas ne bo naredil popolnoma odvisnih od njegove ponudbe. Potem pa vas bo zachel izzhemati kot to dela drugod po svetu. Shele ko bosh moru odshtet par stotakov al pa jurjov, che mash kej bl resnga na mashini, (evrov) za tvoje shumnike, bosh dojel kva sm ti jst pred letom ali dva tle plozu. She hujshe pa je z aplikacijami vazhne iz stalishcha drzhavne varnosti. Microsoft je namrech sposoben brskati po vashih podatkih, che jih ne zavarujete pravilno, ali she hujshe jih date zavarovati nekomu za katerega ne veste, da je Microsoftov agent ali podkupljenec. Zato so Nemci predvsem pa izraelci sunili to MS sodrgo v rit in jih nadomestili z Linuxom. ;) Blablablablablabal... Paranoik. Ko bi vsaj kakšne druge argumente potegnil, ne pa - par sto ali tisoč dolarjev za šumnike in "microsoft lahko brska po vaši ali kakšni državni mašini". Hey, get real - vsak, ki zna, lahko mal pobrska po poljubni mašini. Ni nujno, da je v tisti mašini Microsoft. Odpri oči, pejt na svež zrak, nehaj se skrivati v temnih kotih civilizacije in sikati, kako je vse narobe zastavljen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 A vam je vasha provincialna dusha ushla s zadnjim prdecem u l'ft, k vas en izseljenc mau spominja na to od kje smo se vzel? :D Like it matters anyway... Če pa lahko res natančno razložiš: - od kod Slovenci - od kod "človek" - od kod "življenje" pa nehi težit tuki pa se sprav delat. :lol: B) Al pa si kup motor pa se pel mal na sprehod... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 o o o...bi ti rad pokazal en dober hotel med CE in Vojnikom. o o o Tam so tebe moral pred kratkim izpustit :D Pol boste pa vi uboshcki uzhaljen. Srbi tut pravjo Kada djavo nema shta da radi sipa mami pepela u ... Se mi zdi, da vas je tm ene par k'b to rad to dela! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 o o o...pa nehi težit tuki pa se sprav delat. :lol: B) Men ne bo eno brezdeln bum govoru nj grem delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Srbi tut pravjo Kada djavo nema shta da radi sipa mami pepela u ... točno gre takole, da ne bo pomote: Kada đavo nema šta da radi sipa pepeo u pjazdu babi da može Prototipa iz te smrdlive pjazde da izvadi tolkosrbskipoezijipress :D :D :D :D :D :D :D ps: veš ne znaš sam ti - zdej sm mal hud in to se ti bo maščeval, ti oblubm, če boš nadaljeval s svojim žaljivim tonom :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Srbi tut pravjo Kada djavo nema shta... o o o Pokazal si svojo pravo, plat lepotec moj nedolzhni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Srbi tut pravjo Kada djavo nema shta... o o o Pokazal si svojo pravo, plat lepotec moj nedolzhni! :D a te moti moje poznavanje srbske genitalne poezije? :D lepo sem ti napisal, pa nisi upošteval nasveta in kje je sedaj problem? :rolleyes: veš, če rečem resno, je to resno in nič drugega ok? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Bi mogoče ring? :) Kokice, hostese, hladno pivce, kokto....? Ali vama je kar tule dovolj udobno? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Bi mogoče ring? :) Kokice, hostese, hladno pivce, kokto....? Ali vama je kar tule dovolj udobno? B) ne, ne... prisrčna hvala, Pepe to sploh ni dorasel soborec, saj veš sam, kakšen sem.. pol pa jezikovne ovire pa to.. ni moja kategorija.. to bi bilo tako kot bi se boksar težke kategorije v ringu "spopadel" z 11-letnim otrokom :( bo treba najti koga drugega.. ta bi po takem dvoboju lahko padel v kako globoko depro, se obesil na nogo svojega stola, pa pogreb, venci, stroški.. ne, raje ne še enkrat lepa hvala za ponudbo kako pa kaj nevidni človek sigurno se dolgočasi :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 kako pa kaj nevidni človek sigurno se dolgočasi :D :D :D :D :D :D Ne, nevidni človek se je zapletel v romanco z nevidno krotilko tigrov. Nevidnih seveda. Prav dobro jim gre. B) Kokto pa vseeno lahko skomandiram, kaj? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Men se zdi tole eno velko nategovanje. Fant nima kaj počet pa provocira. ;) Če je tale tip iz Kanade, sm jz tromotorni avion ... :P ;) :) Prototip, upoštevaj dobronamerni nasvet od 1!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave