Skoči na vsebino

Policija in hitrost

BUSAbiker

Priporočene objave

Avstrijskega policaja niti ne moreš poslat nekam, ker te ne ustavi brez veze. Naši te pa ustavljajo zaradi lepšega, kar tako - kontrola prometa - HALO ??!! :headbang:

...

Teh kontrol je mnooogoooo premalo.

Zanimivo, kako da nekateri z nekaj desetletji (3) vozniške prakse nimamo teh izkušenj. :hmm: No, da preštejem, ...., hja enkrat na 10 let me pa res ustavijo in pogledajo vozniško.

O "sreči" ki jo pripisuješ policajem, bi jo pa jaz bolj povprečnemu Slo vozniku pripisal. Pa drugače bi jo poimenoval!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teh kontrol je mnooogoooo premalo.

Zanimivo, kako da nekateri z nekaj desetletji (3) vozniške prakse nimamo teh izkušenj. :hmm: No, da preštejem, ...., hja enkrat na 10 let me pa res ustavijo in pogledajo vozniško.

Mogoče sem eden izmed tistih nesrečnikov, ki je magnet za slabovoljne policaje. :cry:

Ker sem kar veliko na cestah, me zelo ujezi, ko vidim prehitevanja čez dvojno polno črto, v škarje, prehitevanje po desni (na AC) ...., pa ni nikjer naših vrlih "modrih" možakov. V bližini mojega doma pa me ustavijo z obrazložitvijo, da izvajajo poostren nadzor in mi dajo pihat (0,0), pokazat moram prvo pomoč in žarnice, porabim 5 minut, da mu dopovem, da moje vozilo nima rezervnega kolesa, ampak kompresor + ....

Iz oči pa mu žari želja, da mi nekaj najde, ker mora izpolnit normo !!!!! Naj gre v ...... :xx:

Ko sem mu pa rekel, naj se raje vozi po cestah ter lovi in kaznuje prave prekrškarje, me je dal pa sodniku.

BRAVO !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisi edini Jfk,sam temu se ne reče magnet le poznaš nena nobenga in nimaš njihovega kolenderčka v izpitu zato se te pač hočejo privoščit pa jim(čestitam)ne rata.O obnašanju in kulturi le teh ob srečanju raje nebi več komentiral pa o ustavljanju enkrat na leto tudi ne saj je to mogoče le v Avtriji pri nas pa v Ambrusu al pa še kakem drugem naselju, kjer padajo kuverte oz.si eni in drugi primerjajo pištole ker ma boljšo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje,

pri tej naši debati smo nekako zašli v slepo ulico:

kot prvo - svojega mnenja zlepa ne bomo spremenili, in to je prav

kot drugo - vsi imamo prav, kar je HUDO

kot tretje - vsi lahko svoje trditve dokažemo, kar je ŠE HUJŠE.

A vseeno vam nekaj polagam na srce, ne obešajte se na izjeme. ČE SO POSUŠENA TRI DREVESA, NE BOM ŠEL POSEKATI CELE HOSTE !!!

In če trdim, da je večina policajev OK, s tem posledično priznavam obstoj manjšine, ki ni na nivoju, na kakršnem bi morala biti. Namenoma sem se izrazil tako milo, kajti tudi v tej manjšini žal obstaja še nekaj primerkov, ki so sramota za šolo v Tacnu in za vesoljno slovensko policijo - v primerjavi z njimi še tisti slabi policaji zgledajo kot angelčki. In tu bi morala policija narediti red (od ministra navzdol), ne pa da ščitijo en drugega, tako kot to delajo zdravniki! Tako obnašanje je sicer razumljivo, ni pa pravilno!!!

Last but not least, če bi se vsi držali prometnih predpisov, bi se prometne nesreče dogajale le pri parkiranju in prometne policije skoraj ne bi potrebovali. Ampak žal se jih ne držimo vedno (vključno z mano, da ne bo pomote) in zato ne bodimo licemerski in ne obsojajmo preveč drugih, ko kršijo pravila (policaji so vključeni med te 'druge'), medtem ko jih kršimo tudi mi sami.

Vsi smo ljudje in smo zmotljivi! Tudi papež, čeprav on trdi drugače. In vsi smo krvavi pod kožo in nam zavre kri, če se kdo kar naprej dela norca iz nas.

Pa en lep pozdrav, Andi. :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moja iskusna v Sloveniji ( zivim sele 5 let tukaj, zrastel sem v Nemciji )

1. telefonirar v avtom, policist me prijazno ostavi ( Zidani most ) jaz sem prijazen, placam

50.- euro in je vse uredu, se ne razburjam, ker placac tudi v Nemiciji in tam so se bolj strogi.

2. V Celje z 88 kmh, me ustavijo, radar pistola, prijazni, jaz tudi, kaj ces sej majo prav, ga prosim, da naj eno oko zapre ali obe, vsede se v avto, cakam 20 minut, stopi ven mi da papirje nazaj in mi zeli dobro voznjo naprej. Nic nisem placal.

3. prehitevo sem z motorjem kolono, ki ne bi smel, crta. Policist ( mlad ) na motorjem, mlad, nisem ga videl, cel cas odzadi, me ostavi in me opozori, da to ni uredu in da nej na mene pazim in mi zeli naprej dobro voznjo. Nic nisem placal.

4. zena zavije cez crto na leve, kaj nebi smela, ustavli so jo in ni nicp lacal .

to so moje izkusne.

Sam neki se, ce ti sam "Bulle" (bik) reces v Nemciji enmu policistu bos placal 2000 EURO in ti vzamej dovolenje za 1 mesec.

po resnici povedano, za mene je se premal policajov na ceste, pa sem tudi opazel, da pride motorist, brez celade mimo njih, 2 metra, ba jih ne briga.

taka mal drzava pa tulk nesrec, mal se morete za svoj nos primt.

mojo slovenscino pa prosim ne prevec kritisirat, ker sam vem da je kaaatastrofalna. :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moja iskusna v Sloveniji ( zivim sele 5 let tukaj, zrastel sem v Nemciji )

1. telefonirar v avtom, policist me prijazno ostavi ( Zidani most ) jaz sem prijazen, placam

50.- euro in je vse uredu, se ne razburjam, ker placac tudi v Nemiciji in tam so se bolj strogi.

2. V Celje z 88 kmh, me ustavijo, radar pistola, prijazni, jaz tudi, kaj ces sej majo prav, ga prosim, da naj eno oko zapre ali obe, vsede se v avto, cakam 20 minut, stopi ven mi da papirje nazaj in mi zeli dobro voznjo naprej. Nic nisem placal.

3. prehitevo sem z motorjem kolono, ki ne bi smel, crta. Policist ( mlad ) na motorjem, mlad, nisem ga videl, cel cas odzadi, me ostavi in me opozori, da to ni uredu in da nej na mene pazim in mi zeli naprej dobro voznjo. Nic nisem placal.

4. zena zavije cez crto na leve, kaj nebi smela, ustavli so jo in ni nicp lacal .

to so moje izkusne.

Sam neki se, ce ti sam "Bulle" (bik) reces v Nemciji enmu policistu bos placal 2000 EURO in ti vzamej dovolenje za 1 mesec.

po resnici povedano, za mene je se premal policajov na ceste, pa sem tudi opazel, da pride motorist, brez celade mimo njih, 2 metra, ba jih ne briga.

taka mal drzava pa tulk nesrec, mal se morete za svoj nos primt.

mojo slovenscino pa prosim ne prevec kritisirat, ker sam vem da je kaaatastrofalna. :headbang: :headbang: :headbang:

Po prvih par točkah splon nism mislu da nisi slovenc :D Odlično ti gre... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po prvih par točkah splon nism mislu da nisi slovenc :D Odlično ti gre... :OK:

*Stric*, jaz sem razumel tvoje sporočilo. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!