Skoči na vsebino

Svoboda govora in demokracija

prototip

Priporočene objave

hojla prototip ! Prototip, česa ?! Veneta ??? ;)

a je res da imamo mi kao Veneti "veze" predvsem jezikovne z Indijci ?? :huh:

SKA VENET

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prototip beri: KLIKNI_SE

Ne hvala, mi ni treba pameti solit :D

No, zdej si pa vse povedal o tem kako ti razumeš demokracijo ...

Jaz sem svoboden chlovek, to kar mi hoches ti pokazat sem morda zhe videl, ali ne ? Kako naj bi sicer vedel da mi hoches soliti pamet. B)

Tema je SVOBODA GOVORA IN DEMOKRACIJA :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če hočeš, da drugi razumejo tvoje žaljneje kot hec, o o oTi pa moraš poskrbeti ,da bomo mi videli tisto, kar ti želiš povedati.

Tvoj zelo ustrezni odgovor me veseli, vendar pa she kar naprej o men govorimo. Dokler se ne bomo zacheli o tematikah samih pogovarjat nam moderatorji ne bodo nch pomagal. :unsure:

Pa pizd*, daj nehaj že to bohoričico natepavat, ker se te ne da brat ... a še v predprejšnjem stoletju živiš mogoče ... tvoj odgovor, da ti noben microsoft ne bo vzel tschumnikov je pa neumnost.

Če rabiš podrobna navodila za inštalacijo slovenskega razporeda znakov v windowsih, povej, sicer pa raje piši z CZS ... si že prav patetičen s temi znaki ... !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pravi Sokrat na temo demokaracije?!?

Teokracija: Učloveči se bog in vlada.

To je popolna oblika vladavine,

kjer vlada zakon boga,

zakon brezpogojne ljubezni srca.

Druga oblika vladavine je monarhija.

Tu vlada kralj.

Je mnogo slabša od teokracije,

ker ima kralj preveč napak,

ki se zelo odražajo v njegovi zakonodaji njemu pogojne ljubezni.

Tretja še slabša oblika vladavine je anarhija.

Tu vlada zakon, da ni zakonov, ni ljubezni. Tega se zavedajo vsi in vsak izkorišča to kakor ve in zna.

Četrta oblika vladavina je demokracija:

Vladavina »malih bogov sovraštva«, (zakon pohlepa, strasti), ki je po Sokratovem mnenju najslabša oblika vladavine, (ker omogoča največ prikritih manipulacij vladavine nizkotnih ljudi.

Nizkotni ljudje so ljudje, ki mislijo eno, govorijo drugo in delajo tretje in hkrati pri tem mislijo kako so pametni. Vladanje zaradi vladanja samega, tako imenovani politični larpurlatizem z vso paleto birokratizma in hitrega spreminjanja zakonov)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pravi Sokrat na temo demokaracije?!? o o o

Mene bl zanima direkten odgovor, kt pa nek 2500 let star opinjen. :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BOHORIČICA JE BILA PA USTVARJENA VČERAJ <_< :blink: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe sploh nič ne zanima ... ker si prepričan v nekaj in nisi pripravljen na nikakršen dialog, debato ali razmišljanje ... vidiš samo napake vseh nas, svojih ne priznavaš in tvoje iskanje negativnosti v drugih še samo dokazuje, da ne maraš sam sebe in si hkrati poln sam sebe ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BOHORIČICA JE BILA PA USTVARJENA VČERAJ <_< :blink: :angry:

Zgleda da moram ponovit, s kom imamo upravka:

Microsoftova taktika je ista kot taktika prodajalcev mamil. Najprej vam "daje" programe zastonj, dokler vas ne bo naredil popolnoma odvisnih od njegove ponudbe. Potem pa vas bo zachel izzhemati kot to dela drugod po svetu. Shele ko bosh moru odshtet par stotakov al pa jurjov, che mash kej bl resnga na mashini, (evrov) za tvoje shumnike, bosh dojel kva sm ti jst pred letom ali dva tle plozu. :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe sploh nič ne zanima ... ker si prepričan v nekaj in nisi pripravljen na nikakršen dialog, debato ali razmišljanje ... vidiš samo napake vseh nas, svojih ne priznavaš in tvoje iskanje negativnosti v drugih še samo dokazuje, da ne maraš sam sebe in si hkrati poln sam sebe ...

Dost vas mam, saj ne znate biti objektivni, grem raj spat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Direkten odgovor - preberi si slovensko Ustavo, pa mal se pomujaj pri branju načel pa ti bo vse jasno... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Na koncu pa še to, da odgovorim tistim, ki bodo rekli, zakaj je sploh treba kopati po preteklosti, in še sploh, če je to lahko tudi škodljivo?

Prvo, in to je po mojem najvažnejši razlog, je to, da se je v imenu poštenosti vedno treba boriti proti laži.

Drugo pa, da ni res, da brskanje po preteklosti lahko edino škodi, ker nujno tudi koristi. To je pač značilnost ljudskih sistemov in nenehnega konflikta med dnevom in nočjo."

CITAT ENEGA KANADSKEGA SLOVENCA, KI ZELO LIČI NA TEBE PROTOTIP!!!

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o o o CITAT ENEGA KANADSKEGA SLOVENCA, KI ZELO LIČI NA TEBE PROTOTIP!!!

Da si z mafijo vpleten lopov ni tezko pogruntat, sam ti morda she vesh ne tega! Skrivash she za lepimi besedami, v resnichi pa si umazana dusha!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o o o CITAT ENEGA KANADSKEGA SLOVENCA, KI ZELO LIČI NA TEBE PROTOTIP!!!

Da si z mafijo vpleten lopov ni tezko pogruntat, sam ti morda she vesh ne tega! Skrivash she za lepimi besedami, v resnichi pa si umazana dusha!

:D :D :D

Miško ... mogoče tatica ... lopov sigurno ne ... ne me mešat z moškim spolom ...

... moja duša pa je čista ... tvoje vrste duše me ne morejo ganiti niti umazati ... dragi in spoštovani Igor Pirnovar :wub:

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... moja duša pa je čista ...

No pa lopov zhenskega spola, big difference. Saj se vid kok je chista.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dragi prototip,

forum ni demokraticen.zelo enostavno.je platforma za motoriste za izmenjavo mnenj in izkusenj. B)

sam sebi lastis pravico do lastnega mnenja in javne objave le-tega kjer se tebi zazdi.vsi ostali morajo biti tiho,ce ne soglasajo s teboj.v drugacnem primeru postavnes zaljiv,oseben in malenkosten. :ph34r:

ce se ne znas/ne mores/noces vklopiti v motomars so ti na razpolago vse moznosti,da se odstranis.ker ze vnaprej vem,da tega ne bos storil prostovoljno - ker tebi ja nobeden in se posebno kaksen "nadut in nedemokraticen moderator" tega ne sme izustiti (ze samo misel komaj dopuscas) - cakam na tvojo naslednjo tirado o svobodi govora in demokraticnosti,vse lepo spisano v bohoricici,katere se v sloveniji ne uporablja.potem pricakujem tirado o micro$uxu,kako nas zatira in "nam" jemlje sumnike (mircosaft?! sumnike?! :blink: like they care <_< BTW forum jih je poln ;) ).seveda ne smemo pozabiti tvojega malenkostnega najedanja,da smo ja vsi proti tebi in sploh ne vemo nic,pojma nimamo kako ziveti,vsi ne znamo delati itd itn.....

dragi prototip,get a life beyond the screen.vcasih pomaga,kot ti je ze nekaj forumasev svetovalo,malo stopiti pred vrata,se ozreti okoli,vdihniti svez zrak in se zamisliti.ups sorry,sem pozabil da ti tega ne potrebujes v vsej svoji popolnosti.go on make a complete fool out of yourself.you´re halfway there already.bonus "normalnega" cloveka si pri meni osebno ze porabil.

v pricakovanju do tvojega naslednjega izpada.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo - prototip Piše v forum: Politiziranje 18 Jul 2003 @ 09:51 - v kratkem se lahko "veselimo" odgovora.....nekje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o o o...sam sebi lastis pravico do lastnega mnenja in javne objave le-tega kjer se tebi zazdi.vsi ostali morajo biti tiho,ce ne soglasajo s teboj. ...o o o

Kakshen idiotizem, tvoj umotvor in interpretacija

Vsak ima pravico do svojega mnenja, samo takrat ko ti (vi) definirate kaj to je, ali bolje kaj je zhalitev in kaj napad na osebnost, takrat je to izroditev osnovnih moralnih norm. Sram vas bodi

oo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ice, to je bila božja beseda :rolleyes:

Popravljeno . Popravil spilferderber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!