Max Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 ...Pa to ti je demokracija. Ovde svi mogu da slobodno šeću... :lol: B) Verjetno je reku demokratija :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Hmm a lohk nekoga prosim in ce se mu da, da mi razlozi za kva se gre (2 tedna me ni blo pa nic ne vem zakva se kregate) Sicer pa exorcist tko ti povem, ze kaksno leto dobro sem na tem forumu in vem da nasi "nadrejeni" brisejo poste, clane itd upraviceno ne brisejo ga kr' tako. Vem da si sedaj jezen pa to sej jz sm bla tut na ICEja kdaj jezna ko mi je kaksno temo pobrisal al se obesu na moj post in pol cel halo zganjal..., ampak nato sem spoznala da je upraviceno ves tko da se enkrat se skusaj spomnit o cem je tekla debata in kaksne izpade je on imel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 agresivcev tukaj pač ne maramo. B) Kurc, pol se pa fajn mejte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 agresivcev tukaj pač ne maramo. B) Kurc, pol se pa fajn mejte :) bos dal fedre nazaj!?! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Naj povem eno anekdoto na temo demokracije. Po Črni gori in Bosni se vsa mogoča živina sprehaja povsod po vseh cestah popolnoma brez nadzora. In ko smo tako spet srečali eno kravico tam dol v Foči, ravno ko smo se vračali z raftinga, sva to s kolegico seveda na ves glas komentirali, pa je reku najin vodič: Pa to ti je demokracija. Ovde svi mogu da slobodno šeću. No, mislim, da si naš exorcist aka prototip demokracijo približno podobno razlaga. No ni kaj Mačica. Kar tle eni v romanih nakladamo, si ti bistvo v dveh stavkih napisala. Če hočemo da ni vse poteptano, potacano in presrano ne more biti demokracije, kjer vsak dela, kar mu tisti trenutek na pamet pade. In to je to. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 "demokracija se zacne pri samemu sebi." ........sem nekje prebral.baje bi naj bilo celo res. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Da boste vedeli! Demokracija je to, da me pošlješ v tri pi..e mat...ne, jaz pa grem kamor sam hočem! ;) :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Da boste vedeli! Demokracija je to, da me pošlješ v, jaz pa grem kamor sam hočem! ;) :P :D :D :D In pol se vsi skup dobimo pri tri pi..e mat...ne. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Naj povem eno anekdoto na temo demokracije. Po Črni gori in Bosni se vsa mogoča živina sprehaja povsod po vseh cestah popolnoma brez nadzora. In ko smo tako spet srečali eno kravico tam dol v Foči, ravno ko smo se vračali z raftinga, sva to s kolegico seveda na ves glas komentirali, pa je reku najin vodič: Pa to ti je demokracija. Ovde svi mogu da slobodno šeću. No, mislim, da si naš exorcist aka prototip demokracijo približno podobno razlaga. No ni kaj Mačica. Kar tle eni v romanih nakladamo, si ti bistvo v dveh stavkih napisala. Če hočemo da ni vse poteptano, potacano in presrano ne more biti demokracije, kjer vsak dela, kar mu tisti trenutek na pamet pade. In to je to. B) Eni ne ločijo pojmov demokracija in anarhija. V Sloveniji si demokracijo razlagajo (nekateri) kot, da lahko vse počneš kar ti pade na pamet in da ne obstajajo neke družbene norme. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exorcist Objavljeno Julij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Ups i did it again je rekla Britney, potem pa Za vse vas, evo vam, paradajs, mjami, mjami, kako je dober.... PS: Prej sem lagal, to je sedaj moj zadnji post, ker vam nisem mogel odreči paradižnika, ki se tako lepo zlije s profilom vašega obraza... :P Sorry God , because i have sin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Treba je spoštovat pravila igre...brez tega ne gre. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Treba je spoštovat pravila igre...brez tega ne gre. :D Pravila pišejo ta močni. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 hja ran.cetudi nimas ravno prav. ;) :) klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave