Skoči na vsebino

Moderatorji in kratenje svobode govora

exorcist

Priporočene objave

Hmm a lohk nekoga prosim in ce se mu da, da mi razlozi za kva se gre (2 tedna me ni blo pa nic ne vem zakva se kregate)

Sicer pa exorcist tko ti povem, ze kaksno leto dobro sem na tem forumu in vem da nasi "nadrejeni" brisejo poste, clane itd upraviceno ne brisejo ga kr' tako. Vem da si sedaj jezen pa to sej jz sm bla tut na ICEja kdaj jezna ko mi je kaksno temo pobrisal al se obesu na moj post in pol cel halo zganjal..., ampak nato sem spoznala da je upraviceno ves tko da se enkrat se skusaj spomnit o cem je tekla debata in kaksne izpade je on imel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

agresivcev tukaj pač ne maramo.  B)

Kurc, pol se pa fajn mejte :)

bos dal fedre nazaj!?! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj povem eno anekdoto na temo demokracije.

Po Črni gori in Bosni se vsa mogoča živina sprehaja povsod po vseh cestah popolnoma brez nadzora. In ko smo tako spet srečali eno kravico tam dol v Foči, ravno ko smo se vračali z raftinga, sva to s kolegico seveda na ves glas komentirali, pa je reku najin vodič: Pa to ti je demokracija. Ovde svi mogu da slobodno šeću.

No, mislim, da si naš exorcist aka prototip demokracijo približno podobno razlaga.

No ni kaj Mačica.

Kar tle eni v romanih nakladamo, si ti bistvo v dveh stavkih napisala.

Če hočemo da ni vse poteptano, potacano in presrano ne more biti demokracije, kjer vsak dela, kar mu tisti trenutek na pamet pade.

In to je to.

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"demokracija se zacne pri samemu sebi." ........sem nekje prebral.baje bi naj bilo celo res. ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da boste vedeli!

Demokracija je to, da me pošlješ v, jaz pa grem kamor sam hočem! ;) :P :D :D :D

In pol se vsi skup dobimo pri tri pi..e mat...ne.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj povem eno anekdoto na temo demokracije.

Po Črni gori in Bosni se vsa mogoča živina sprehaja povsod po vseh cestah popolnoma brez nadzora. In ko smo tako spet srečali eno kravico tam dol v Foči, ravno ko smo se vračali z raftinga, sva to s kolegico seveda na ves glas komentirali, pa je reku najin vodič: Pa to ti je demokracija. Ovde svi mogu da slobodno šeću.

No, mislim, da si naš exorcist aka prototip demokracijo približno podobno razlaga.

No ni kaj Mačica.

Kar tle eni v romanih nakladamo, si ti bistvo v dveh stavkih napisala.

Če hočemo da ni vse poteptano, potacano in presrano ne more biti demokracije, kjer vsak dela, kar mu tisti trenutek na pamet pade.

In to je to.

B)

Eni ne ločijo pojmov demokracija in anarhija. V Sloveniji si demokracijo razlagajo (nekateri) kot, da lahko vse počneš kar ti pade na pamet in da ne obstajajo neke družbene norme. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ups i did it again je rekla Britney, potem pa

tomato.gif

tomato.gif

tomato.gif

tomato.gif

tomato.gif

Za vse vas, evo vam, paradajs, mjami, mjami, kako je dober....

PS: Prej sem lagal, to je sedaj moj zadnji post, ker vam nisem mogel odreči paradižnika, ki se tako lepo zlije s profilom vašega obraza... :P

Sorry God , because i have sin.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!