Gionni Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) Fool's Gold Ah, še slabš kot What Happens In Vegas... Bolj uživaš v lepih morskih in drugih prizorih kot pa da bi te zgodba kej velik pritegnila... ;) Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 fat pizza smeh svetovni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 21 Od 5ih študentov k obračajo kazinoje pri blackjacku s štetjem kart... zakon film, se splača pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 sam tale film je "remake", ne? ker sem enkrat gledat že po TV-ju film s povsem enako vsebino. Se mi je zdel kar zanimiv. Probi izbrskat kater film naj bi bil to (ne morem se spomnit naslova, bil je pa mal starejši), pa še tega poglej. Originali so ponavad boljši ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Se tudi jaz spomnem da sem že gledal nekaj takega ja. Bom pa ob priliki tudi "21" pogledal. //NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 How high Half baked Filma sta oba s temo o drogah ,sta komediji.Par najstnikov se ga redno zapoha ,zaidejo v težave in potem nastanejo komedije. Pri opisovanju nism lih dobr... Presodite sami ,sta pa vredna ogleda L.P! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 fat pizzasmeh svetovni o maj hod habibi, that's fully sick :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Hancock ...kolk so se pa kle zaplezal z zgodbo - še za superhero zf film ...sam še dinozavri so mankal :slap: ...ni vredno karte - morda downloada, ča pa nimate časa pa ne boste nič zamudili ...ocena 3/10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 OK, moj repertuar: WANTED 9/10 (JBG, žnablčke ma še zmeram :OK: ) WALL E 8/10 (za mularijo, ampak se tut da prežvet) HANCOCK 6/10 (nekak mi ni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 How high Film je že mal starejši, ampak men osebno OK 8/10 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Hancock je bil kr kul! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Forgetting Sarah Marshall :OK: Men se je zdel super film! Zanimiva in smešna zgodba, fajn igralci... :) Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 Forgetting Sarah Marshall :OK: Men se je zdel super film! Zanimiva in smešna zgodba, fajn igralci... :) Men je bil tud prou všeč :yes: Pa 21 sem končno gledala-prou luškana zadevca po mojem mnenju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 I am legend mi je bil tut kr precej zanimiv :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 I am legend mi je bil tut kr precej zanimiv :grim Uredu je ja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 eh, I Am Legend ni nič posebnega :yawn: Sem pa gledal ravno 7 let v tibetu z Bradom Pittom in je kr dober. Sicer sem skoz trpel, ker glavnega igralca doletijo sama razočaranja v življenju... :cry: Pa še zgodovina Tibeta je tako žalostna... Pravzaprav vsake vojne. V sredo pa pride v kina Batman - The Dark Knight! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 26, 2008 Deli Objavljeno Julij 26, 2008 V sredo pa pride v kina Batman - The Dark Knight! :kva2: Edn redkih filmov zadne cajte, k se ga grem v kino gledat, in že vnaprej vem da mi ne bo žal :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Crank 06' zakon, adrenalin cel film :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 Gledal oba dela "Harold & Kumar". Zelo vreden ogleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 dark knight- :worship: jst ga grem se enkrat gledat... nor film, izredno nepredvidljiv, zame eden najboljsih lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 George Carlin - Life is worth losing :D prvih 5 min :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Če komu ni žal dat 5€ za kino naj gre gledat film VAGINALNI ZOBJE Lahko trdim da bolj bednga filma še nism gleda :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 George Carlin - Life is worth losing :D prvih 5 min :worship: moram še enga za zadnjih 10 min :worship: pa še pet za vse skupaj :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: dober je bil :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Jutr pride pa prison break season 4 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se