motozajebant Objavljeno September 25, 2012 Opozori Objavljeno September 25, 2012 jaz osebno vam priporočam novega Batmana in PLačance 2. Meni sta bila oba filma kulska! lp,mz nxyz 1
MARE 65 Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Kako začiniti zakon, za starejše, da se najdejo v filmu ha, ha, za mlajše pa, da vidijo kaj jih čaka. nxyz 1
Andrej.d Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Skyfall - novi stari 007. Ogleda vredno.
Mutika Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 The Shawshank Redemption meni zlo dobr film Bolj redko zaidem v tole temo, ampak moram potrditi že zdavnaj potrjeno: The Shawshank Redemption (pri nas "Kaznilnica odrešitve") je mojstrsko prikazana zgodba o življenju. Po moje so vsi filmi z vsaj približno prebavljivo vsebino dobri, so pač narejeni za širše občinstvo. Okusi so k sreči različni in zato z veseljem pogledam kakšno komedijo, risanko, akcijo ali fantazijski film, jih pa tudi hitro pozabim. Res dotaknejo in resnično predrmajo mojo dušo pa filmi, kot sta na primer Deček v črtasti pižami (The Boy in the Striped Pyjamas) http://www.youtube.com/watch?v=_tWYEpSklG4 in Favnov labirint (Pan's Labyrinth, v originalu El Laberinto del Fauno) To nista filma za otroke, ne za občutljive. Filma za odrasle, ki s(m)o že zdavnaj pozabili kako svet in krutost časa, v katerem živijo, vidijo ter dojemajo otroci - izključno skozi prizmo svoje nepokvarjene in še nezmanipulirane otroške duše. Mojstrovini, ki nam globoko zarežeta v srce. Pokažeta, kakšne čustvene pokveke smo ljudje (odrasli) in kako neizmerna škoda je, da večina pozabi, kaj pomeni biti otrok. Lubikaa Rozzica, sayo in Spider™ 3
Mutika Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 (popravljeno) Seven Psyhopats (pri nas: Sedem psihopatov in shih tzu) - ravnokar v kinu. :notworthy: Črna komedija. Odpiljena. Inteligentna. Tisti, ki imate radi neameriški humor (črno črni) - go for it! Eden izmed dialogov v filmu (nekako takole, po spominu): HANS (Christopher Walken) na obisku v bolnišnici pri hudo bolni ženi; ko ji izroči 500 dolarjev, pridobljenih kot nagrado hvaležne lastnice, ko ji je vrnil pogrešanega psa, katerega je sam 'ugrabil', ga žena vpraša: - Pa kaj ne bi raje našel dela, kjer ne bi kradel drugim? - Le kje naj delam, saj že 20 let nisem vajen delat! - V državni upravi. - V državni upravi? In praviš, da naj ne bi kradel drugim? Vsakršna podobnost z našo Podalpsko deželico je zgolj naključna ... Popravljeno Januar 12, 2013. Popravil Mutika
nxyz Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 Priporočam Jack Reacher, končno spet en film, da se ves čas nekaj dogaja.
Andrej.d Objavljeno Oktober 4, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2014 Pot v raj. Končno spet film o katerem bodo naši otroci govrili svojim otrokom : " Ja veš, ko sem bil pa jaz mlad so pa še znali lepe filme delati !"
motozajebant Objavljeno Oktober 23, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2014 zadnjič sem videl v kinu eno reklamo za nek film o severni koreji....kdo pozna? naslov? hvala
corser Objavljeno Oktober 23, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2014 zadnjič sem videl v kinu eno reklamo za nek film o severni koreji....kdo pozna? naslov? hvala mogoče gre za našo- domačo produkcijo? :blink:
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 23, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2014 Dva zelo dobra filma, katera sem v zadnjem času pogledal: Stoletnik, ki je splezal skozi okno in izginil. Grand Hotel Budapest. Oba SUPER DOBRA, sploh Budapest. Noro!
corser Objavljeno Oktober 23, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2014 daj ang. naslov za stoletnika za partis.. hvala budapest je pa res nor
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 23, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2014 daj ang. naslov za stoletnika za partis.. hvala budapest je pa res nor ANGLEŠKI NASLOV? haha, you funny, I like you... KLE MAŠ!! UŽIVEJ! Hundraaringen som klev ut genom fönstret och försvann
motozajebant Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 mogoče gre za našo- domačo produkcijo? :blink: :grrr
Spider™ Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 iščem film, pa rabim pomoč enkrat sem gledal francosko komedijo, kjer se je nek kriminalec skril v majhno vas kot župnik.... Ne vem več kaj bi gledal, pa iščem dobre filme za katere vem da so
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Baje ze snemajo novo nadaljevanje filma "50 shades of grey" Naslov je ze znan . . . "50 shades of dust left behind by uderfucked housewife" PS: Kumi cakam, da bo na torrentih Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil Nearrain
Eir Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 zadnjič sem videl v kinu eno reklamo za nek film o severni koreji....kdo pozna? naslov? hvala Če je bila komedija, je bil verjetno The Interview: http://www.imdb.com/title/tt2788710/ Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Če je bila komedija, je bil verjetno The Interview: http://www.imdb.com/title/tt2788710/ To je to sem gledal,ni ne vem kaj je pa za pogledat.
Scarlett Objavljeno Februar 1, 2015 Opozori Objavljeno Februar 1, 2015 Whiplash. Po res dolgem cajtu nekaj kvalitetnega.
sayo Objavljeno Februar 1, 2015 Opozori Objavljeno Februar 1, 2015 Zanč je bil na TV tale dobr film: The best offer
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 The Drop je bols k Whiplash, tm se fotr prevec dere. Andrejcer 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Pa Fury je kul, medtem ko John Wick....sej ga razumem,da je jezn, sam akcijske posnetke bi loh bols posnel.
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 V soboto peljem drago gleda 50 odtenkov sive,za nazaj kupim pa bič :grim
sayo Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 V soboto peljem drago gleda 50 odtenkov sive,za nazaj kupim pa bič :grim Tole ne pozab pik1 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Tole ne pozab Če to prnesem domov mi jih natakne na jajca sayo in Ferrarist 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se