aerox Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 kje točno pa je ta lijak .... a ga ma puiaggio quartz tudi al ne ? ne tak lijak majo ponavadi športni auspuhi, kot so leovince zx pa naprej se mi ne da več štet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 kak te če pa mam jaz na mojem originalnem auspuhi tudi to. (no zdaj več ne :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Ej fantje, kaj je s tistim lijakom k je blo govora da se ga vn rukne??? Kaj bo drgač??? A ga je težko dol dat??? Kaj je sploh to??? HVALA za odgovorre... Tisti lijak ti je blokada in ti krade in pospeske in koncno...tak da samo t izvijacom vdari gor po varu pa po ze odstopo....samo pazi da nebo noter pado :) Meni je not pado :blink: Samo sem tak dolgo pajtlal izpuh, da je ven pado :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 kak te če pa mam jaz na mojem originalnem auspuhi tudi to. (no zdaj več ne :) ) Takega ko majo ti racing avspuhi noter ti ziher nisi mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 kak te če pa mam jaz na mojem originalnem auspuhi tudi to. (no zdaj več ne :) ) tumpl, ti si mel slepo cev :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 ne ne ne slepo cev sem mel poleg tega. to pa tudi samo itak nisn mogu tam stran vrezat ko je zavarjeno ampak sem samo skozi zvrto tak da je zdaj večja lukna B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 ne ne ne slepo cev sem mel poleg tega. to pa tudi samo itak nisn mogu tam stran vrezat ko je zavarjeno ampak sem samo skozi zvrto tak da je zdaj večja lukna B) eh pa ne more met en skuter 46 blokad ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 ne ne ne slepo cev sem mel poleg tega. to pa tudi samo itak nisn mogu tam stran vrezat ko je zavarjeno ampak sem samo skozi zvrto tak da je zdaj večja lukna B) To je orginal tak....Pa ni niti bodobno toti blokadi z nasih avspuhov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Kolk se bo pa na končni poznalo?? A bo bl ropotal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Kaj ce ven das ta lijak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Frend je eml v aprili to noter pa se je 86 pelo...nic vec nic majn pa sn mu ven vzel pa je na 95prislo....zaj pa tak am 70-ko tak da gre ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 No evoga, pol bom pa jes to jutr vun vzel B) . Kit pride pa spomladi :D , kaj je pa kej s tistimi 80ccm kiti?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Nix ker za tisto ze mors reskat bloke pa tak.....brezveze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Evo blokado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok 15 Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 ej a mi lhk plis poveš ker auspuh je nejbolj za sym jeta euro x pa kva je treba predelat pa kok pol kej leti :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBikeZz RuleZz Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Tecnigas Next R, pr scooterkitu za 24k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se