Gloga Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 (popravljeno) Peesda nevem cis tocn, vmes smo se ustavl v kranu za ene 15min pa pol mal naprej od krana na eni bencinski-vse skp tm eno uro pa pol.. :unsure: , nekj tacga 15min gor al pa dol.. Popravljeno Avgust 8, 2003. Popravil Gloga
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Psyho, a si ti tadrug filter tut pr Živcu kupu?? Aja pa mikmekanik je reku da bi mogu tut dizo zamenat, pa frgazar nastavt. Ti veš kaj o tem?? Si sam monteru zverco? Če si a bi loh ti pršou do mene k ga bom dubu, pa pomagu gor dat?? Mislm če je res potrebno tok dela... ti povej... :D
bOnZy Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 roba, mojmum je blo nakonc tut zov, sam kaj mi to pomaga ce me ni pustu! kekec smotan!!!!!!!
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 firefox kup tazga ko mam jst, je zakon :P :D :D pa še leti ko svina ;)
_Roba_ Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Aja pa mikmekanik je reku da bi mogu tut dizo zamenat, pa frgazar nastavt. Tako dizo treba obvezno menjat ker drugace nebo delalo :( Pol pa treba se iglo nastavit pa mesanco zraka pa bencina :angry: :angry: Tak da pelaj rajsi k kovicu pa da ti naredi tak ko treba :) Ce bi jaz danes dol priso bi ga tudi pelo k kovicu da mi fergazer nastavi ker em konkretno jebe z totim big polini filtrom ko ga mam zdaj :angry: :angry: :(
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ce bi jaz danes dol priso bi ga tudi pelo k kovicu da mi fergazer nastavi Ej kdo je ta Kovič? Iz kje je to?
psyho Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 tadrug filter sm kupu pri MikMehaniku. On mi je vse naštelal.
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Pol bom pa pr Živcu (zato k drug nima) kupu material in pelu k mikmekaniku pošraufat :D . NRG, mislm da mava kr podobne performense, zato bom ostal na svoji kobilici :P . Sam js bi rad ene 90 - 100km/h realnih, pa dobre pospeške. Ja, ja sej pot je še dolga, sam počasi se daleč pride!! Al pa bo to že po auspuhu realno in odstranjeni tretji blokadi... če bo tko k zdej ja! Drgač sva pa tiste vrste srečna lastnika, katerih skute rade dihajo - tako je men reku pepi pr mikmekaniku k je zvedu da mi gre 70 brez katalizatorja in dušilca :rolleyes: .
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ti psyho, a je bil taprvi filter tut tko lep k je ta polinijev??
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 NRG, mislm da mava kr podobne performense, zato bom ostal na svoji kobilici :P . Ne ej jst sm mislu filtr ne cev motor :)
psyho Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 mal manjši je bil, pa ni blo takega napisa gor "Polini." nič ni pisalo. ti kr pel k živcu, men je takrat naredu za 8k.
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 :D :D UPS..... No ja, kerga pa maš ti?? KJe si ga dubu?? Sej jes bi živcovga sam zato, k bi ga najprej dubu...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ne jst mam standart, zato sm se zajebavu da mojda uzem :P :D :P
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 A ti je dobr naredu?? A je računu 8k z filtrom vred?? Aja a je meu srebrn pokrovček :P ?? Ne vem jes se živca bojim k pravjo da je zanič...
psyho Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 ja jst mam POlinijevega :) dubu pri MIkMehaniku. servis: 12k Kr pejt k živcu!
_Roba_ Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ej kdo je ta Kovič? Iz kje je to? Miro Kovic je lastnik mikmekanika :) :) :)
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Miro Kovic je lastnik mikmekanika :) :) :) Ja tko nism vedu :blink: :rolleyes: Hvala
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Kaj pa slikce od ...... puzabu, tisk k je mel še digidalca?
firefox f-15 Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Nč bom jes počas odlazu na šlafnzi... grem jutr zgodi na vikend :angry: , sux big time!!! No ja se slišmo prke večer... Hehe, zdj pa komi čakam na filter... Ajde :D
psyho Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Kaj pa slikce od ...... puzabu, tisk k je mel še digidalca? od..... ...... Orke. so tle: http://omegablue.streznik.org/OrkAA/meeting/]meeting je drgač že Roba povedal. ;) Irc OwnzZ! Prej lahko slike vidš :rolleyes: ajd
_Roba_ Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 (popravljeno) Kaj pa slikce od ...... puzabu, tisk k je mel še digidalca? od..... ...... Orke. so tle: http://omegablue.streznik.org/OrkAA/meeting/]meeting je drgač že Roba povedal. ;) Irc OwnzZ! Prej lahko slike vidš :rolleyes: ajd Pa te se http://www2.arnes.si/~nslatn/kr%20neki/1/ Na irci vse prej vidis pa zves :) :) :) :D Popravljeno Avgust 8, 2003. Popravil _Roba_
_Roba_ Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 jah. ircNET -> #skut #motosvet Tako :D :) :) :) :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Meni je prvi video delal, drugi pa ne več :unsure: Rabim kaki ultra special codec? :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se