Grilzz Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Okol 7ih smo bili najbrz na Zbiljah. Drugače pa je bilo noro gledati kolono skuterjev okoli LJ. Ali je kdo ze razmišljal kdaj bi bil scooter-meeting II? Ej Grilzz, a tisto je tvoj NSR? :) Ja, tist neostrižen čudak sm pa jst.
firefox f-15 Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 No, vidm da ste se kr razpisal k me ni blo.... Pisda me je fotr spet ganjo po travnku z gorenje muta kosilnco in se ne morm furat dons zarad žulov B) :huh: :( :( . Js sm za meeting čim prej. K mi je ultra hodu furat u taki gužvi.... Sej loh je sred tedna... men bi sedu en petk, k čez vikende sm na vikendu <_< . Drgač pa kolkr bo... se bom probu udeležit :lol: ! Aja, neki bi vs uprašov. Kupujem gume in me zanima če so michelin pilot sport vredu?? Al bi mogu raj savo??
psyho Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Ej Firefox, pa NRG a bi mela jutr kej cajta? Ce bom jst doma, ce bi sli kak điro mal okol. :rolleyes: Zdej k ne pušča več mi je ful do vožnje :)
firefox f-15 Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Jutr? Se bo že kaj najdl!! Bom jutr povedu k ma bratranc rojsn dan, mislm da bo sam kosil. Tko da mam cajt po tretji ;) . Aja, pa a mi loh pošljeta tel. številke pod PM??
psyho Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 ok, napisem jest dopoldne tuki če bom mel cajt!
beno Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Naredte turco pa se na bledu oglaste ... ;)
zivijo Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 ej firefox jst lahko dobim sava mc16 ce te kej zanimajo so kr uredu!katere mas pa zdj gor?
psyho Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Naredte turco pa se na bledu oglaste ... ;) a da se? kok pa bi rabl do tja? če mi bodo doma pustl tud loh ;) NRG, firefox?
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Ja jst sm za kakšno furo <_< Vi se sam zmente! Ej psyho sj se na ircu pišemo da nebomo teme svinal :rolleyes: LP
Tomozuki Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Okol 7ih smo bili najbrz na Zbiljah. Drugače pa je bilo noro gledati kolono skuterjev okoli LJ. Ali je kdo ze razmišljal kdaj bi bil scooter-meeting II? Ej Grilzz, a tisto je tvoj NSR? :) Ja, tist neostrižen čudak sm pa jst. Nisi ostalih zadi pusto? :D
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Nisi ostalih zadi pusto? :D Ah ke, smo mu z lahkoto sledul B) Sam ni več kot u treto šaltu :D :P :D
firefox f-15 Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Zivjo, zdej mam gor maxsis (al kako že). Kako pa zgledajo te mc16?? Aja dej jih mal opiš mi na PM, mal ceno, obrabo, oprijem... HVALA Psyho, NRG, kaj pa vem loh bi šli sam ne vem kaj nej doma rečm!? Bom jutr mal mtki šepnu... drgaš bi blo pa supr mal na bled! Neki spijemo, se mal naberemo vkup gremo na eno turo (če je kej za vozt tm, magar okol jezera), pol pa na plažo pa se mal namčt... en ql dan! Kaj pravte?? Sej kok bomo pa rabil do tja?
beno Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Naredte turco pa se na bledu oglaste ... ;) a da se? kok pa bi rabl do tja? če mi bodo doma pustl tud loh ;) NRG, firefox? Urco pa pov B)
beno Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Aja btw ce se bote odlocil pa prpelal na Bled me poklicte ... 041228105 <--- na to cifro se g.mene da dobit :)
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 beno se skoz kašarijo jih mau prpel... okol jezera, na begne, skoz žirovnco, pa na bled senkat, pa dam :)
en_border Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 ja ej nism sledil temi sam kdaj bo drugi miting ?pruga sm zamudu zal...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Za druzga še iščemo termin :rolleyes:
psyho Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Ja jest grem lahko se pol mal furat. Sam za bled pa nevem, mat ni preveč navdušena <_<
mc m Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 zdej sm si slikce ogledou. ful so dobre-še posebi pa so une hude k sta NRG pa runnerca gor:D NRG kaj maš ti neonke odspod al ledice? :blink: lp :D
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 zdej sm si slikce ogledou. ful so dobre-še posebi pa so une hude k sta NRG pa runnerca gor:D NRG kaj maš ti neonke odspod al ledice? :blink: lp :D Ja jst mam ledice spodi, da je mal drugač k majo vsi neoko.
mc m Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 sej ful ql zgleda-kok jih pa maš odspod? aja-k si jih sam gor dau? ;)
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Ja sam sm jih gor dal. Spodi jih je 6. A si un filmček vidu k je na netu? A maš ti tut NRG ja kerga, a maš kej uštimanga? LP
firefox f-15 Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Gutnmorgn, al kaj že :P . Js se grem tut loh vozt ja, za bled se, mi pa tut zdi, da bi blo dobr en meeting uštimat - mam en pamtn izgovor <_< . Bom jes po tebe (psyho) poklicu al pa sm pogledu, k bom meu cajt (z NRG-jem računita okol treh, štirih).
aerox Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 tak btw. beno, lepo majco maš :) MALOSSI :D to si kupo v italiji? keko te prije to? :D
bOnZy Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 fantje a je ze kdo dozivu da so mu hotl auspuh spizdit? men so ga ucerj hotl na Bledu (kšni čapci 100%) pa je ostou sam se 1 srauf na kolenu, pa ga niso mogl odsraufat kje zjeban navoj, drgac ostale sraube so pa use pobral!!!prou barabe an... :angry: :angry: :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se