psyho Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 model mi je reku, da je kupu ze registreranga kot 50cc. un 1. lastnik je pa "zgubu" papirje in je na nek papir (se ne spomnem zdele kam) napisu, da je kao 50cc in zatlacu neke gobe v auspuh in ga registriru.
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Mutni posli.... :ph34r: :ph34r: :ph34r:
zivijo Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 tomozuki kolkikor sem gledal tudi ta nima diska saj ga tvoja tudi ni imela ce se prov spomnem
gapi Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 ja če je njegov pa hitr na lov za njim.Kdor ujame modela na gileri(180cc) s svojim skuterjem mu častim pivo. :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 tomozuki kolkikor sem gledal tudi ta nima diska saj ga tvoja tudi ni imela ce se prov spomnem Tocno tako
Grilzz Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 A ste vi slučajno razgrajal v petek zvečer po mestu? Lahko bi si ga mal bolj na easy vzel s trobljenjem, sicer vas je bilo pa precej več kot na prvem meetingu.
firefox f-15 Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 :D :D :D zakaj pa ti nisi pršov?? Pa še neki si govoru da boš dva kolega prpelu z 125kama. Drgač pa kako smo zgledal od daleč?? Ej un model z runnerco 180, jo je od nekoga kupu, zato je ni sam ukradu!! Potemtakem se ne tok nanjga spravlat no :P . Pa še noben ne vem če je prava ;) .
Grilzz Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Jaz sem se sele okoli pol osmih vrnil s Krka potem sem šel pa samo pod tuš in v mesto. Videl sem vas po Slovenski, naredili ste pa kar veliko pompa saj sem potem od sosolcev non stop poslušal kako se je cel kup skuterjev furalo po Ljubjlani.
McMatko Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Un stalker z belo tablco na filmu je od krizaja :)
Tomozuki Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Meni tale črni Runner zlo grdo smrdi :) Sej ne rečem, da je moj (mrbit pa le)... Ampak, a samo na sliki zgleda, al je tudi v resnici bil odet v nove Dunlopke? Ključavnica se mi zdi zamenjana (pri vseh je črna, tale je siva). :unsure: <_< :o :blink:
_Roba_ Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Treba bo en tehnicni pregled naredit :)
beno Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Kdo je un film iz meetinga zmontirov? Pa z kermu programm je to narjen?
..::NRG::.. Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ja zmontiru sm ga jst (no sj ni blo velik za montirat ;) ) pa mal muske po mojmu okusu, pa je blo :P Sj pomoje je kr dobr ratal, če pa ni, pa mal povejte kaj je narobe! LP
..::NRG::.. Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Aja narjen je pa v VEGASu!
beno Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Hudo si zmontirov ... muska pa tut zaziga ;)
psyho Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 dons sm srecu 3 k so bli na meetingu. Red dragona, rumen typhoon, pa moder shark typhoon ;) :rolleyes: :)
manjak Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 dons sm srecu 3 k so bli na meetingu. Red dragona, rumen typhoon, pa moder shark typhoon ;) :rolleyes: :) Jest sem dons vidu unga shark typhoona k sem šel iz šole, brez čelae jasno :hmm:
beno Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Kdor dost obvlada ne rab čelade :doze: ... baje :? :stupid:
..::NRG::.. Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Sam ti pa full obvladaš pa maš čelado, tko je prov fantje :OK:
psyho Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Jest sem dons vidu unga shark typhoona k sem šel iz šole, brez čelae jasno :hmm: ja vem, k sm ga jst vidu je mel uzad punco, pa je mela ona čelado :P
manjak Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 Jest sem dons vidu unga shark typhoona k sem šel iz šole, brez čelae jasno :hmm: ja vem, k sm ga jst vidu je mel uzad punco, pa je mela ona čelado :P Točno tako, kje si bil ti da te nism vidu :?
psyho Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 nasprot une cerkve pr tržnci sm ga ustavu,da sva poklepetala :) kam hodš, kera šola?
manjak Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 (popravljeno) Jest hodm na vegovo oz. dons sem začel :smoke: Pa ti? Popravljeno September 1, 2003. Popravil manjak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se