Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

zmenmo ja k tedva :fight2: :naughty: :naughty:

sej to je sam šala :D :lol: :rolleyes:

Objavljeno

firefox a že veš a boš šou na vikend

al si se že zmenu s tastarimi :OK:

Objavljeno

vse lepo in prav, 20.9. zbor ob17:00, meni samo ni jasno KJE vBTC-ju?????

please.........anybody

Objavljeno

Pred kolosejem!!!

Objavljeno

Zakaj ga je zasral?sej bencin je res neki redkejši pa boljši. :unsure:

Sej ni nobene razlike, kolko oktanov tankaš. Nekateri pravijo, da so zgubili pri porabi, pridobili na pospeških, končni brzini, motor se manj obrablja itd. Vse je v glavi, zato, da potem lahko bencinski servisi več računajo. 98 oktanski bencin je eksploziven, ampak v uporabi ni nobene razlike. Sprobano - preverjeno. Je pa dražji (če greš po sistemu, da je najboljše edino tisto, kar je drago).

Objavljeno
Fantje, zakaj debatirate in dajete svoja mnenja o stvareh o katerih nimate pojma :angry:

S svojimi napačnimi predstavami o tem kaj pomeni oktansko število pri bencinu lahko nekomu povzročite škodo, saj to kar pišete lahko kdo vzame za upoštevanja vredno informacijo :BUA:

Kaj se mu pa lahko zgodi, če namesto 98 nalije 95 in obratno? :unsure: :hmm: :?

Objavljeno

Kaj se mu pa lahko zgodi, če namesto 98 nalije 95 in obratno? :unsure: :hmm: :?

Nic...sam zadnic z matejom na 95 nalila 98 pa ni blo dobene finte....razn da je matej vec placal B)

Objavljeno

Kaj se mu pa lahko zgodi, če namesto 98 nalije 95 in obratno?  :unsure:  :hmm:  :?

Nic...sam zadnic z matejom na 95 nalila 98 pa ni blo dobene finte....razn da je matej vec placal B)

Ja sej :)

Objavljeno

jah sej jest nobenmum nism nc priporoču alpa kej reku da mora tankat 98, sm reku pc da jest tankam 98 ker mi je serviser tko priporoču, drugi pa zarat mene ce koj dizl tankajo :P :P

Objavljeno (popravljeno)

Smo tud dizl tankal :rolleyes: , pa ne priporocam tega nubenmu..

Pr mojmu skuterju je razlika med 95 in 98 neobcutna, prej ko pa sem mel atxa, pa se prej apna se je pa kr dost poznal, koncna mogoce ne, ampak navora je blo pa obcutno vec.

lp

Popravljeno . Popravil Gloga
Objavljeno

Sj ubistvu jst nisem vedu da sm dizl tankov, res pa da sm biu pjn pa da sm eno prasicko svabsko gledov, pogruntov sm sele mal pod vrhom vrsica.. :rolleyes: :rolleyes:

lp

Objavljeno

Ja sj nekj casa je delov, na podnu je bil se bencin, tko da dol sm se spustu, do bakice v ratece se prpelov, naslednj dan ko sm sel pa na siht je pa ze cukov.. :o Pol pa na kamjon pa k Lipniku.

lp

Objavljeno

:kva1: No lepo take rabmo, k rače da zihš pride :kva1:

Objavljeno
:kva1: No lepo take rabmo, k rače da zihš pride :kva1:

pa k še slikco zravn priloži, kakšno orozje bo pokazu :P :P, mene pa žal s5 nebo :( :( :(

Objavljeno

no se mi zdi da je pa zdej ze pocasi cas za poliranje scootov za meeting da bojo lepi...... :naughty:

Objavljeno

jst mam skoz spucanga tko da men ga nov treba. razen ce bo slabo vreme. :lol:

post-18-1063722886.jpg

Objavljeno

pravilno, pravilno,...... jst sm se pa lihk dons spravu svojga :naughty: :naughty:

Objavljeno

@Romans1: A ta fotka mora bit tok velka?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!