romans1 Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 (popravljeno) ce te mot jo bom zbrisu. :P Popravljeno September 16, 2003. Popravil romans1
gapi Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 No zdej pa povejte kdo bo vse pršu na meeting. Jest 100% pridm. Razn če mi kdo do sobote nabav skuter.Sam ni blema mu bom reku nej gre on tko da moj motor ne bo manku ampak bom sam jest :D
psyho Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 jest pridem. a bomo nardil drag racing? :rolleyes: tud ce zgubim :)
bOnZy Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 jest pridem. a bomo nardil drag racing? :rolleyes: tud ce zgubim :) :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: ej mejbi pa se pridem an, k gre fotr na slovaško, pele sestro na eno tekmo in ga ceu vikend nau doma, tko da mtka me bo pomoje spustila, pol pa psyho kr frgazer nastimi :D :D bova sla po autocest racE!!!! :D :D: D :kva1: :kva1: :kva1: :kva1:
gapi Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Kdaj pa bo? Sobota 20.9. ob 17.00 pred kolosejem.
gapi Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 a bomo nardil drag racing? Lahk.Sam nej en prnese bel sprej da bomo začrtal progo. Jest bom itak popušil po celi črti k mi skuter ne gre nikamor :OK:
manjak Objavljeno September 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2003 Jest ziher pridem pa verjetn še en moj kolega z rsko. sam dirkat pa jest ne grem, k mam že itaq pospeške čist v kurci. Bom pa vžival v gledanju :) ps: psyho, kaj pa ti strašiš po lj? Sem te dons vidu k si se mim železniške pelu :P :)
psyho Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 matr. vsi ste me vidl k sm se mem železniške pelu :)
aerox Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 matr. vsi ste me vidl k sm se mem železniške pelu :) logično če si divjak :D mene tudi vedno vsi vidijo, pa glih tedaj ko najbolj divjam :hmm:
psyho Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 logično če si divjak :D mene tudi vedno vsi vidijo, pa glih tedaj ko najbolj divjam :hmm: hehe :D pa ful sem glasen, tud to je. pol pa vsi pogledajo kdo gre :)
firefox f-15 Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 Ja, drag race bi blo pa hudo organizirat!! Bomo zrihtal ne?? Ja sam predlagam dve kategoriji, 50 in 70, ker drgač se že ve gdo bo zmagu :D .
gapi Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 Ja jest nastopam v verziji 50cc(blokirani) bom vsaj zmagu :D
PSI_Hunter Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 pida... lihk speedrive sm rastavu k ga mam za drag race.......kaj niste prej povedal......
romans1 Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 pridem ampak sam na oged. dirkanje odpade. :lol1: :lol1:
zivijo Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 romans zakaj dirkanje odpoade a se bojis da ti motor ne bo razpadu
Grilzz Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 pridem ampak sam na oged. dirkanje odpade. :lol1: :lol1: Zakaj odpade. Če mi bo znesl pridem se jaz pa probava skutr 125 vs. cestka 125.
PSI_Hunter Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 btw eins vprasanje A V PRIMERU DEZJA ODPADE???????????? :? :? :?
manjak Objavljeno September 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2003 psyho, res si ful glasen, pa še tm si se neki naprej rinu pred semaforjem, pa še jest za vsakim skuterjem pogledam. Sploh pa te ne morš spregledat k si cev preliman z 54 al kokšna je že cifra :) Bojim se da v primeru dežja zadeva odpade, sam a bo dež. Zdej je takšen lep sonce pa vse. res bi blo škoda :( ps: dons sem se spravu it neki kupt v lj pa pridem do šmartna tm pa nesreča, ful kolona pa ene babe se derejo da ne morm it mim. K sem mislu dol stopt pa jo kresnt da bi bla tih :D Tko da če je ker ljubljančan pripravlen neki kupt zame pa mi pol v soboto preda bi blo ful noro. Pa še en pir dobi. Za vse informacije pa pm :)
Tomozuki Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 psyho, res si ful glasen, pa še tm si se neki naprej rinu pred semaforjem, pa še jest za vsakim skuterjem pogledam. Sploh pa te ne morš spregledat k si cev preliman z 54 al kokšna je že cifra :) Bojim se da v primeru dežja zadeva odpade, sam a bo dež. Zdej je takšen lep sonce pa vse. res bi blo škoda :( ps: dons sem se spravu it neki kupt v lj pa pridem do šmartna tm pa nesreča, ful kolona pa ene babe se derejo da ne morm it mim. K sem mislu dol stopt pa jo kresnt da bi bla tih :D Tko da če je ker ljubljančan pripravlen neki kupt zame pa mi pol v soboto preda bi blo ful noro. Pa še en pir dobi. Za vse informacije pa pm :) Manjak, naslednjič daj čelado dol pa vprašaj v čem je težava. Tudi mene močno zanima, kaj jih tako moti, če greš mimo njih. To, da maš motor? Sej zato ga maš, da nimaš težav s kolonami. Nikjer ne piše, da ne smeš prehitevat. Če bi jim babji možgani nesli do take frekvence, da bi razumeli, da če se ne postavljaš v vrsto, kot avtomobili s tem zmanjšaš gostoto prometa in se promet tako lažje odvija. Naj si grejo v Italijo pogledat kako in kaj. Drugače pa jasno, povej jim naravnost, da so ti fouš, ker ti nekaj imaš in nekaj znaš, one pa verjetno zaradi svoje omejenosti nikoli nebodo vedle, zakaj je skuter/motor dobra naložba. Finta je tut, da se motorjev ljudje bojijo in pol jih jezi, ker oni me morejo oziroma ne upajo, ti pa upaš. Samo vprašaj: "Haloooo, kaj bi rade?" Pa ti rečem, da bojo čisto tiho :)
PSI_Hunter Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 psyho, res si ful glasen, pa še tm si se neki naprej rinu pred semaforjem, pa še jest za vsakim skuterjem pogledam. Sploh pa te ne morš spregledat k si cev preliman z 54 al kokšna je že cifra :) Bojim se da v primeru dežja zadeva odpade, sam a bo dež. Zdej je takšen lep sonce pa vse. res bi blo škoda :( ps: dons sem se spravu it neki kupt v lj pa pridem do šmartna tm pa nesreča, ful kolona pa ene babe se derejo da ne morm it mim. K sem mislu dol stopt pa jo kresnt da bi bla tih :D Tko da če je ker ljubljančan pripravlen neki kupt zame pa mi pol v soboto preda bi blo ful noro. Pa še en pir dobi. Za vse informacije pa pm :) Manjak, naslednjič daj čelado dol pa vprašaj v čem je težava. Tudi mene močno zanima, kaj jih tako moti, če greš mimo njih. To, da maš motor? Sej zato ga maš, da nimaš težav s kolonami. Nikjer ne piše, da ne smeš prehitevat. Če bi jim babji možgani nesli do take frekvence, da bi razumeli, da če se ne postavljaš v vrsto, kot avtomobili s tem zmanjšaš gostoto prometa in se promet tako lažje odvija. Naj si grejo v Italijo pogledat kako in kaj. Drugače pa jasno, povej jim naravnost, da so ti fouš, ker ti nekaj imaš in nekaj znaš, one pa verjetno zaradi svoje omejenosti nikoli nebodo vedle, zakaj je skuter/motor dobra naložba. Finta je tut, da se motorjev ljudje bojijo in pol jih jezi, ker oni me morejo oziroma ne upajo, ti pa upaš. Samo vprašaj: "Haloooo, kaj bi rade?" Pa ti rečem, da bojo čisto tiho :) heheheheeh eden izmed boljsih komentarjev, :lol1: ........... se popolnoma strinjam s tabo..... :OK:
zivijo Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 manjak kaj pa rabs ti grem lahko jst kupt
manjak Objavljeno September 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2003 Hvala vsem, k ste bli za akcijo. Ni treba. Bom sam šel iskat v soboto mal pred meetingom. @tomozuki-> V bistvu je bla cesta čist zaprta in neprehodna, ker sta se naguzila ke avtobus in kamion. Pa tut pločnika ni tm k je ful ozko. Sej sm bil ful jezen pa sm celih 20 minut do doma klel :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se