Cilindr Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) Koga poznas iz rudnika?? kraljica??Gagija??Drazna??? Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil Cilindr
HaRkO Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 1.Kraljiča osebno ful poznam se doskrat slišm z njim, una 2 pa tko bol na vidz .) če sta to dva k mislim :)
Red Arrow Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 ja res....naj bo pri leclercu na parkirišču ko je velik placa (edinodotamznampritedpress :blush: ) ja, potem jih bo pa pet... :) jst priporočam datum 9. julij al pa 14. julij....prvi je nedelja, drugi je pa petek... ;)
Cilindr Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 jst sm za ker kol datum :OK: :OK: :OK: NO zberte datum :OK: :OK: U juliju ce se da
Dejan-V Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Se opravičujem za pozen odgovor. Pripravljen sem prevzeti celotno organizacijo in narediti nek pošten event. Ampak vse temelji na udeležbi. Ker je ta forum meni osebno precej nepregleden, vas še enkrat prosim, da tisti ki ste zainteresirani in bi se tega eventa udeležili se javite na PM z vsemi predlogi, vprašanji ipd. Tega podforuma ne berem veliko, ker mi je osebno nepregleden! Torej pričakujem PM! LP Dejan-V
HaRkO Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 no lepo dejan od tebe ;) jz ti povem da jih oz. nas bo najmanj 30-40skuterjev .) sam če že delaš na tem to nared 1. sept alpa mal prej tko da bomo usi že doma .)
Red Arrow Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 26. avgust je sobota se mi zdi SPECIALEN datum... ;) pobje, bolš da bo velik ludi, ker jst prihajam iz Posavja v LJ s skuterjem sam zarad tega... tko da bolš da bo kej! :angry2: :OK: :yea1: :yea2:
Cilindr Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ja 26 bi pomoje jst lahk prsu ce vs bo res kej a ne pa se ene 3-4 frende prpelem sabo:D a boste prsli???? Pa pol to u juliju odpade????(upam da n e :D :P ) Glede augusta pa sam ene 2 kosa bi blo treba dt to je mau bedn a ne kaj ce mi nau uredu nej usak si svoje koslilo sam placa a ne :D . Drgac pride ene 2 jurja baje pa se kosiu dobis (to je reku dejan na PM)
speedfightar 2 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 OK MEETING JE 26. AUGUSTA OB 3h
Red Arrow Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 KJE JE MEETING TOČNO, KER ENI NISMO IZ LUBLANE... ;)
HaRkO Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 am uni k niste iz Lj se lahk dobimo pri Koleseju - BTC pa vas pridem jaz iskat .) am men je ql lokacija in datum :)
Cilindr Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zDEJ nEJ BI MEL MEETING 26 AUGUSTA NA KONCNI 6-KE?????(DOLG MOST)
Red Arrow Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 am uni k niste iz Lj se lahk dobimo pri Koleseju - BTC pa vas pridem jaz iskat .) am men je ql lokacija in datum :) zmenjen, pošl telefon na PM... :D
Cilindr Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jst nevem ce bom prsu k bom zdej najbrs kupu 125 aprilia :) pa prodou svojga sej se da tut z rs pridt?
k0ci Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 o dolgi most pa vem kje je, to je una postaja za buse ne? pa ko majo eni mulci tam skate park pa se z bmx-i furajo po tistem tam smo se ustavli ko smo šli u španijo, vem da je čist pri AC, sam še zmer nebi najdu cilinder: itq da se da, sej jst mislim z mitom prit
HaRkO Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 valda da nesmete pridt :P lohk ja .) am ja k0ci toj ta parking ja :)
Red Arrow Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 cilinder: itq da se da, sej jst mislim z mitom prit pol boš dou pa en krog :D
Cilindr Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 to vidte. Jst tut upam da bom z 125 prsu :OK: sej bom ce bom hitr tega prodou;)
HaRkO Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 celindr, pol bova midva šla en drag da vidš da usen 125ccm nima bureka prot mano, tko da boš mogu ene 600ccm kupt :D :P :P
Original-One Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 celindr, pol bova midva šla en drag da vidš da usen 125ccm nima bureka prot mano, tko da boš mogu ene 600ccm kupt :D :P :P Lol ne baš no
Cilindr Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 dvomm da bom jst to prodou :P sploh pa zdej k sm meu se prometno pa sm amortizer odtrgu pa po masino gre u italijo:P pa nou aMORTIZER :P :)
HaRkO Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 čuj mam jz amortizer za sr, runene barve, brezhiben dela ko urca :naughty:
HaRkO Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 kaj fantje bo zdej meeting 26.8.2006 da nebom jaz sam tja pršu....:D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se