Drejči Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Če bo kolčkaj vreme pa se morda celo pripeljem malo naokoli. :photo:
Markko Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Mrbit se jest pa kolega kej naokol prpeleva, škoda ker ni pri dolgem mostu zbor.
Drejči Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Bil tam a ne z motorčkom, vozil Franjo in me je bejba z avtom pobrala pred Kolosejem. Sem vrgel uč in se je zbralo nekaj sesalcev. Lepi motorčki, ni kaj. ;)
Roky994 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Fantje boste kej organizeral? Mene tut zanima ja Loh bi organiziral 50cc miting ja :grim
Cilindr Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 jah jst sicer ne vozm vec tega sam k sm pa furu smo se pa dobl ene 3x ni velik sam usaj neki je pa blo ...tko da en more prevzet pobudo fantje pa se dobte mal
MoTo G_P Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Slaba je tale z ljubljanskimi meetingi... :evilgrin: Vedn se je govorl 50 folka...tisti k so na forumu potrdl niso pršl, na konc pa čist en X folk...hahahah Đabe kej govort k nau nobenga... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se